nikolasR200 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 χρησιμοποιώ τη βιβλιοθήκη rpc.js για να περάσω δεδομένα σε ένα web service.. https://github.com/westonruter/json-xml-rpc ωστόσο έχω πρόβλημα με το σωστό σχηματισμό του πίνακα παραμέτρων και τον ορισμό των τύπων των μεταβλητών που εισάγω.. με λίγα λογια, το αρχείο xml που χτυπάει έχει π.χ. το 1ο στοιχείο string το 2ο int το 3ο string το 4ο boolean το 5ο είναι μία struct με άλλα δεδομένα μέσα, το οποίο υποθέτω θα γίνεται με ένα object.. έχω δοκιμάσει διάφορους τύπους, αλλά παίρνω απάντηση άλλες φορές Malformed xml document και άλλες φορές unable to convert function to xml Κλπ κλπ.. (είναι erorrs που θα τα δείτε μέσα στη βιβλιοθήκη) δοκίμασα στυλ var test = new object() Params:{"mplampla", 0, "mplampla", true, test} τζίφος.. Params:{mplampla:str, 0:int, mplampla:str...} κλπ πάλι τζίφος.. προφανώς κάτι μου διαφεύγει..αλλά τι..?? το webservice υποστηρίζει το πρωτόκολλο xml-rpc ότι το json.. επίσης να συμπληρώσω, ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί σε browser, οπότε οι cross-site restrictions δεν μας ενοχλούν..
nikolasR200 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 αν κάποιος έχει χρόνο να ρίξει μια ματιά, θα βοηθούσε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα