juniorjack Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Εχω Αndroid phone κ δεν εχω ιντερνετ στο προγραμμα κινητης που εχω. Πως μπορω να διασφαλισω οτι το κινητο μου δεν θα εχει/αποκτα προσβαση στο ιντερνετ μεσω του δικτυου κινητης τηλεφωνιας (παρα μονο wifi) ωστε να μη χρεωνομαι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ποιά έκδοση του Android έχει το smartphone; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juniorjack Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Τη 2.3.4 τρεχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μενου -> Ρυθμισεις -> Ασυρματο και δικτυα -> Δικτυα κινητης τηλεφωνιας, και ελεγχεις να μην ειναι ενεργοποιημενα τα δεδομενα. Εναλλακτικα αν εχει η εκδοση τη ελεγχο ισχυος (ειναι widget που βγαινει με παρατεταμενο πατημα στην οθονη και μετα πας μεσα στα Γραφικα Στοιχεια), μπορεις να τα ελεχεις απο εκει ολα (wifi, bt, gps δεδομενα κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juniorjack Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Απλα εχω μη επιλεγμενο το ενεργοποιηση δεδομενων κ ειμαι οκ? Το 'ενεργοποιηση παντα ενεργων φορητων δεδομενων' (2 επιλογες κατω απο το ενεργοποιηση δεδομενων) το θελω επιλεγμενο η οχι..? Το ελεγχος ισχυος το εχω βαλει στην οθονη, απο κει απλα ανοιγω/κλεινω το wifi gps κλπ, πως 8α μου χρησιμευσει ωστε να μη χρησιμοποιει το κινητο το δικτυο κινητης..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Στον ελεγχο ισχυος εχει και καποια αλλα κουμπακια (αναλογα τις εκδοσεις μπορει να εχει δυο βελακια αντιθετα, η μονο το σηματακι 3G κλπ), αυτα αν τα εχεις off και πανω στην μπαρα δεν εμφανιζεται τιποτε διπλα απο την ενταση του σηματος εισαι ενταξει. Μπορεις και να το τσεκαρεις κιολας, αν με κλειστο το wifi, μπεις στο browser και δε δεις ουτε κινηση, αλλα ουτε και κανενα νεο σηματακι στην πανω μπαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juniorjack Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Το sync μαλλον λες (gps/bt/wifi/sync/brightness εχει). Στο οφφ το'χω αυτο.. Δεν εχω βαλει ακομα sim μεσα γ να δω τι εικονιδια βγαζει στη μπαρα, gps/wifi χρησιμοποιω μονο προς το παρον.. thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα