HERTHAN Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 δεν χρειάζεται να είναι από logitech.uk Αγγλία. μπες στο σιτε επιλέγοντας Ελλάδα,βάλε το προϊόν που θες στο καλάθι,βάλε και τον κωδικό και είσαι έτοιμος. Καταλαβα τωρα πως ειναι γιατι ειχα μπερδευτει λιγο. Και κατι τελευταιο.Η εκπτωση ισχυει για ενα μονο προιον ή ισχυει απο ενα και πανω? Σ'ευχαριστω και να΄σαι καλα. Υ.Γ.Αν ξαναβγει κανενας κωδικος με τετοια εκπτωση και δεν τον χρειαζεται κανεις ας μου πει αν του ειναι ευκολο.Ευχαριστω εκ των προτερων.
christs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μου ήρθε και εμένα και μολονότι έλεγε για 1 item αγορασα ένα remote, ένα ποντίκι, ένα πληκτρολόγιο και τα ηχεία (με επιπλέον 1 ευρώ σου έδιναν και το Bluetooth adapter) και περασαν σε όλα την έκπτωση ... Το θέμα βέβαια είναι να έρθουν και πότε! edit το ειπε και ο lionheart
lionheart75 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Καταλαβα τωρα πως ειναι γιατι ειχα μπερδευτει λιγο. Και κατι τελευταιο.Η εκπτωση ισχυει για ενα μονο προιον ή ισχυει απο ενα και πανω? Σ'ευχαριστω και να΄σαι καλα. Υ.Γ.Αν ξαναβγει κανενας κωδικος με τετοια εκπτωση και δεν τον χρειαζεται κανεις ας μου πει αν του ειναι ευκολο.Ευχαριστω εκ των προτερων. Ήμουν εκτός όλη μέρα και δεν είδα την ερώτησή σου. Όπως σωστά σου είπαν τα παιδιά, μπορείς να μπείς απο την logitech ελλάδας και να πάς στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Εγώ δοκίμασα και με περισσότερα του ενός items και η έκπτωση ίσχυε κανονικά. Είπα να χτυπήσω και το logitech G510 μαζί με τα z520 (έβγαιναν με την έκπτωση στα ~125€) αλλά στο τέλος πήρα μόνο τα Z520. Τα ηχεία έρχονται απο Ουτρέχτη Ολλανδία.
alexander437 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Αν υπαρχει κανενας κωδικος ας μου τον στειλει καποιος σε πμ !! Θελω ηχεια !
dj_neo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Και εγώ παρέλαβα πριν από μία ώρα περίπου. Ευχαριστώ και πάλι τα παιδιά για τον κωδικό.
NikMet Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 αν δωθει καποιος κωδικος και δεν το χρειαζεστε στειλτε μου και εμενα ενα μηνυμα. Ευχαριστώ πολυ!
Spyipad Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αν καποιος έχει κωδικό και δεν τον χρειάζεται ας μου τον στείλει με πμ
dj_neo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Αν έρθει κάποια στιγμή κωδικός λόγω της αγοράς που έκανα, θα ενημερώσω άμεσα. Προς το παρόν δεν παίζει κάτι.
lionheart75 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Παρέλαβα και εγώ σήμερα το πρωί τα Z520. Τα ηχεία τα σπάνε. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά για τον εκπτωτικό κωδικό.
asxeto4 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Όταν υπάρξει κάποιος διαθέσιμος κωδικός ας μου στείλει κάποιος ένα pm. Ευχαριστώ πολύ.
FiKiFiKi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Ευχαριστώ τα παιδιά που μοιραστήκαν τους εκπτωτικούς κωδικούς.
spyrosv Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Καλημερα παιδια,αν καποιος εχει ενα δευτερο κωδικο η δεν χρειαζεται τον δικο του στειλτε μου ενα πμ... καλημερα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα