Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρήγγειλα και εγώ πριν λίγο τα Z520. Ευχαριστώ πολύ τον @napgio. :)

Που τα εχει αυτα γιατι δεν τα βλεπω μεσα στο site.

Μονο απο το αγγλικο site μπορεις να παρεις με τους κωδικους?

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρήγγειλα και εγώ πριν λίγο τα Z520. Ευχαριστώ πολύ τον @napgio. :)

Και εγώ τα ίδια παρήγγειλα, ελπίζω να κάνουν για ταινίες

Δημοσ.

Τα μεταφορικά είναι free.

Δεν είναι γενικά free. Μόνο όταν είναι πάνω από Χ ποσό (25Ε ή 25λίρες, κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο)

• Moderators
Δημοσ.

οι κωδικοι ληξανε...

Πάντως όντως πρέπει να έληξαν οι κωδικοί. Ούτε εμένα μου δουλέψανε το μεσημεράκι που προσπαθησα να πάρω ένα mouse.

Αν δεν κανω λαθος ειναι μιας χρησης αυτοι οι κωδικοι, επομενως αφου καποιος τους χρησιμοποιησε σιγουρα δεν δουλευουν πλεον. ("unique coupon")

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος ειναι μιας χρησης αυτοι οι κωδικοι, επομενως αφου καποιος τους χρησιμοποιησε σιγουρα δεν δουλευουν πλεον. ("unique coupon")

Δεν νομίζω, βασικά δεν θυμάμαι με ποιον από τους 3 κωδικούς έκανα την αγορά αλλά τους δοκίμασα και τους 3 και έβγαζε κανονικά την έκπτωση.Από 80->52

Δημοσ.

Αν διαβάσεις ξανά τα τελευταία μηνύματα θα δεις ότι δώθηκε ημερήσιος κωδικός και όχι unique (όπως ήταν οι πιο πολλοί που δόθηκαν στο παρελθόν).

Δημοσ.

Εχω κανει ξανα την ερωτηση σε προηγουμενο post αυτοι οι κωδικοι ειναι για αγορα μονο απο logitech αγγλια?

Και για τα ηχεια τα Ζ520 που τα εχει αυτα γιατι δεν τα βλεπω μεσα στο site.

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται για -35% ο κωδικος ειναι dxvm2a47q και ισχυει μεχρι σημερα αλλα δεν γνωριζω μεχρι τη ωρα.

@HERTHAN τα ηχεια που θελεις ειναι εδω, http://www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5859

Με τον κωδικο βγαινουν 51.99€

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα μπορεις να μου πεις αν αυτοι οι κωδικοι ειναι μονο

για το site της logitech στην αγγλια?

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα μπορεις να μου πεις αν αυτοι οι κωδικοι ειναι μονο

Αυτο δεν το γνωριζω. Ειχα παρει ενα τηλεκοντρολ πριν κανα μηνα αλλα δεν θυμαμαι απο που το εστειλαν.

Δημοσ.

δεν χρειάζεται να είναι από logitech.uk Αγγλία.

μπες στο σιτε επιλέγοντας Ελλάδα,βάλε το προϊόν που θες στο καλάθι,βάλε και τον κωδικό και είσαι έτοιμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...