HERTHAN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Παρήγγειλα και εγώ πριν λίγο τα Z520. Ευχαριστώ πολύ τον @napgio. Που τα εχει αυτα γιατι δεν τα βλεπω μεσα στο site. Μονο απο το αγγλικο site μπορεις να παρεις με τους κωδικους?
FiKiFiKi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Παρήγγειλα και εγώ πριν λίγο τα Z520. Ευχαριστώ πολύ τον @napgio. Και εγώ τα ίδια παρήγγειλα, ελπίζω να κάνουν για ταινίες
k_dinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Εμένα γιατί δεν μου εχει ερθει κωδικός?? Εχω αγοράσει στο παρελθόν και είμαι και στο "VIP store" μελος..
scullyist Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Τα μεταφορικά είναι free. Δεν είναι γενικά free. Μόνο όταν είναι πάνω από Χ ποσό (25Ε ή 25λίρες, κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο)
Stefanaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Πάντως όντως πρέπει να έληξαν οι κωδικοί. Ούτε εμένα μου δουλέψανε το μεσημεράκι που προσπαθησα να πάρω ένα mouse.
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 οι κωδικοι ληξανε... Πάντως όντως πρέπει να έληξαν οι κωδικοί. Ούτε εμένα μου δουλέψανε το μεσημεράκι που προσπαθησα να πάρω ένα mouse. Αν δεν κανω λαθος ειναι μιας χρησης αυτοι οι κωδικοι, επομενως αφου καποιος τους χρησιμοποιησε σιγουρα δεν δουλευουν πλεον. ("unique coupon")
FiKiFiKi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Αν δεν κανω λαθος ειναι μιας χρησης αυτοι οι κωδικοι, επομενως αφου καποιος τους χρησιμοποιησε σιγουρα δεν δουλευουν πλεον. ("unique coupon") Δεν νομίζω, βασικά δεν θυμάμαι με ποιον από τους 3 κωδικούς έκανα την αγορά αλλά τους δοκίμασα και τους 3 και έβγαζε κανονικά την έκπτωση.Από 80->52
Stefanaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Αν δεν κανω λαθος ειναι μιας χρησης αυτοι οι κωδικοι, επομενως αφου καποιος τους χρησιμοποιησε σιγουρα δεν δουλευουν πλεον. ("unique coupon") Αν διαβάσεις ξανά τα τελευταία μηνύματα θα δεις ότι δώθηκε ημερήσιος κωδικός και όχι unique (όπως ήταν οι πιο πολλοί που δόθηκαν στο παρελθόν).
HERTHAN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Εχω κανει ξανα την ερωτηση σε προηγουμενο post αυτοι οι κωδικοι ειναι για αγορα μονο απο logitech αγγλια? Και για τα ηχεια τα Ζ520 που τα εχει αυτα γιατι δεν τα βλεπω μεσα στο site.
alexx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Για οποιον ενδιαφερεται για -35% ο κωδικος ειναι dxvm2a47q και ισχυει μεχρι σημερα αλλα δεν γνωριζω μεχρι τη ωρα. @HERTHAN τα ηχεια που θελεις ειναι εδω, http://www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5859 Με τον κωδικο βγαινουν 51.99€
HERTHAN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Για οποιον ενδιαφερεται για -35% ο κωδικος ειναι dxvm2a47q και ισχυει μεχρι σημερα αλλα δεν γνωριζω μεχρι τη ωρα. @HERTHAN τα ηχεια που θελεις ειναι εδω, http://www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5859 Με τον κωδικο βγαινουν 51.99€ Ευχαριστω για την απαντηση αλλα μπορεις να μου πεις αν αυτοι οι κωδικοι ειναι μονο για το site της logitech στην αγγλια?
alexx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα μπορεις να μου πεις αν αυτοι οι κωδικοι ειναι μονο για το site της logitech στην αγγλια? Αυτο δεν το γνωριζω. Ειχα παρει ενα τηλεκοντρολ πριν κανα μηνα αλλα δεν θυμαμαι απο που το εστειλαν.
Orfeus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 στο tracking γραφει οτι ερχονται απο Netherlands.
agligoros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα μπορεις να μου πεις αν αυτοι οι κωδικοι ειναι μονο για το site της logitech στην αγγλια? δεν χρειάζεται να είναι από logitech.uk Αγγλία. μπες στο σιτε επιλέγοντας Ελλάδα,βάλε το προϊόν που θες στο καλάθι,βάλε και τον κωδικό και είσαι έτοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα