Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

vihbar6a8

με τον κωδικο αυτο ενας σας οποιος προλαβει εχει εκπτωση 40% σε ενα προιον απο το σαιτ της logitech

ελπιζω να βολεψει καποιον σας.

τα z906 τα εχει 209 ευρω απο 350 κοντα μια χαρα πιστευω αν εχουν κ δωρεαν μεταφορικα αποτι προλαβα να δω

εχει κοντα 100ευρα διαφορα απο την πρωτη τιμη στο σκρουτζ

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκιμασα και δεν δουλευει ο κωδικος φιλε μου.

καποιος αλλος θα σε πρόλαβε μαλλον.. μου ηρθε και εμενα και πηρα 2 προιοντα..τα εβαλα στο καλαθι και εβαλα 2 φορες τον κωδικο..και ολα καλα..

απλα οποιος πηρε τον κωδικο ας πει και ενα thanks στο παλικαρι που τον εδωσε.. :)

Δημοσ.

δοκιμαστε κι αυτον..λεει οτι ειναι μεχρι τις 11/11 αλλα δε χανεται τπτ να δοκιμασετε..

Enter this unique coupon code zyu3mwjoh during checkout.

HURRY, OFFER ENDS November 11, 2011.

Δημοσ.

Εχω και εγω εναν. Σε μια εικονικη αγορα που προσπαθησα πριν λιγο τον δεχεται κανονικα.

Τον δινω με PM

Εχω και εγω εναν. Σε μια εικονικη αγορα που προσπαθησα πριν λιγο τον δεχεται κανονικα.Τον δινω με PM

Τον εδωσα στο χρηστη efo355

Δημοσ.

Αν εχει και καποιος αλλος συμφορουμιτης κωδικο που δεν θελει να χρησιμοποιησει θα του ημουν υποχρεος.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Πάντως οι κωδικοί σας δουλεύουν και σήμερα... μόλις έκανα αγορά με τον έναν από τους δύο που μου στείλανε...

Δημοσ.

μπραβο παιδια χαιρομαι που βοηθησα καποιον ο κωδικος σιγουρα δουλευει

αφου τον ειχα τσεκαρει ο ιδιος αλλα δεν προχωρησα στην αγορα.

καλο θα ηταν σε αυτο το θεμα να βαζουμε οσοι δεν χρειαζομαστε τους κωδικους μας.

για τελωνειο δεν νομιζω να υπαρχει θεμα αφου θα ερθει λογικα απο γερμανια.

τα μεταφορικα μονο δεν ξερω αν ειναι οντως δωρεαν αν μπορει ας μας πει καποιος.

Δημοσ.

Τον δοκίμασα και εχθές και σήμερα και δεν έπιασε. Είτε δεν πιάνει σε όλα τα προϊόντα (ήθελα ένα ποντίκι), είτε δεν πιάνει πια. Αν έχει κανένας κανένα κωδικό για μεγάλη έκπτωση (πάνω απο 30%) ας μου τον στείλει παρακαλώ. Για το ποντίκι δεν συμφέρει πιο μικρή έκπτωση γιατί έρχεται σχεδόν το ίδιο με τα καταστήματα.

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...