Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενας φιλος μου μια μερα μου λεει πως καθε(δεν θυμαμαι καλα) κινητο εχει ενα αποθεμα μπαταριας(+50 τοις εκατο του αρχικου) που το ενεργοποιεις κανοντας κληση σε εναν αριθμο.ισχυει αυτο?

Δημοσ.

νομίζω ότι με αναπάντητη σε έναν μυστικό αριθμό δεν τελειώνει ποτέ...!!!!! ^_^ :-D :mrgreen: :-(

Εεε, να κρατήσουμε και τίποτα για τον εαυτό μας, μη τα μαρτυράς όλα..

android.png

Δημοσ.

Βαζω στοιχημα οτι αυτος ο φιλος σου εχει παρει τις ωραιοτερες γκομενες της περιοχης, εχει πατησει φεραρι με το παπι του σε κοντρα, εχει καρφωσει σε μπασκετα και εσπασε το ταμπλο, κερδιζει καθε εβδομαδα στο στοιχημα 500 ευρω με 3 ευρω δελτιο, εχει μονομαχησει με τον Τσακ Νορις και του εκανε 5 fatality κλπ

Δημοσ.

Βαζω στοιχημα οτι αυτος ο φιλος σου εχει παρει τις ωραιοτερες γκομενες της περιοχης, εχει πατησει φεραρι με το παπι του σε κοντρα, εχει καρφωσει σε μπασκετα και εσπασε το ταμπλο, κερδιζει καθε εβδομαδα στο στοιχημα 500 ευρω με 3 ευρω δελτιο, εχει μονομαχησει με τον Τσακ Νορις και του εκανε 5 fatality κλπ

Ρε.. που τον ξέρεις εσι; Αυτος είναι! Α, έχει παει και διακοπές στο φεγγάρι.

android.png

Δημοσ.

Ειναι πολυ πιθανον ο φιλο σου να μιλαγε για τα παλια νοκια που εγραφες εναν κωδικο του τυπου *#3523523# και το κινιτο χαλαγε λιγοτερη μπαταρια αλλα ειχε πιο αδυναμο σημα

πλεον στελνεις charge στο 1245 και με χρεωση 5 ευρω σου δινουν 50% μπαταρια.

Δημοσ.

πλεον στελνεις charge στο 1245 και με χρεωση 5 ευρω σου δινουν 50% μπαταρια.

Για την cosmote στέλνεις "full battery" στο 666, με χρέωση 6 ευρώ.

android.png

Δημοσ.

δηλαδη καποιους ωρες ωρες δεν σας καταλαβαινω!το παιζουν παντογνωστες και καλα!κανω μια ερωτηση και κατευθειαν στο κοροϊδεμα!και εγω ξερω καποια πραγματα που οταν τα ρωτανε οι αλλοι λεω τι βαλκια που ρωτησε και δεν τους κοροϊδευω γιατι δεν εχω τοσο χαμηλο επιπεδο.

Δημοσ.

Δε σε κοροϊδεύουμε, απο την πρώτη απάντηση σου ειπανε ότι δε γίνεται. Απλα αυτό που ρωτας είναι αστείο. Είναι δυνατόν να γεμίσει η μπαταριά παίρνοντάς τηλέφωνο σε οτιδήποτε; Ούτε ο Χουντινι δεν τα κανει αυτά. Το μονο που μπορείς να κανείς, είναι σε κάποια κινητά ητε με custom rom, πχ δίνοντάς λιγότερη ταση στη, cpu, ητε με αλλα κολπάκια, να καταναλώνει λιγότερο το κινητό και η μπαταρια να διαρκεια έτσι περισσότερο (όχι να γεμίσει η μπαταριά ), αλλα αυτό είναι διαφορετικό απο αυτό που ρωτας.

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...