evoracing Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα... υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσω τις ταινίες που έχω στον υπολογιστή μου (41,6GB) γιατί θέλω να κάνω Format
discoboyminimal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 τι μεγεθοσ εχει ο σκληρος σου? αν εχεις free 45-50 gb η αν μπορεις να τα βρεισ πριν κανεις το φορματ..τοτε κανε ενα partision και περνατα εκει..βολευει αν δεν εχεισ external hdd..
evoracing Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Αυτό είναι το πρόβλημα πως δεν έχω... έχω ενα εσωτερικό αλλά δεν μπορούσα ούτε format να του κάνω και τον άλλαξα(πρέπει να είχε καεί)..... τι μεγεθοσ εχει ο σκληρος σου? αν εχεις free 45-50 gb η αν μπορεις να τα βρεισ πριν κανεις το φορματ..τοτε κανε ενα partision και περνατα εκει..βολευει αν δεν εχεισ external hdd.. Και πως το κάνω ακριβώς αυτό??(500GB-110GB free)
discoboyminimal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 η διαδικασια ειναι παρομια σε ολα τα windows.δεξι κλικ στον υπολογιστη > διαχειριση >στ αριστερα διαχειριση δισκων.απο κει βλεπεισ οτι hdd , cdrom , usb...αποθηκευτικο μεσο εχεις..επιλεγεις τον δισκο που πιστευεις οτι θα εχει την απαιτουμενη χωριτικοτητα και κανεις συρικνωση τομου.αφου συρικνωσεις τον (c: για παραδειγμα..) θα σου εμφανηστει ενα νεο μαυρο κουτακι αναλογα με το μεγεθοσ συρικνωσεις που επελεξες.ετσι επιλεγεις το μαυρο κουτακι και κανεισ δεξι κλικ >νεοσ τομος και διαλεγεις μεγεθος ,συστημα αρχειων, το γραμα του νεου σου δισκου κλπ κλπ..και εχεισ εναν νεο εικονικο hdd
evoracing Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσω τον παλιό σκληρό???Δεν θυμάμαι ακριβώς τι μου έκανε πάντως πήγαινα να κάνω format και κάποια στιγμή κάτι μου έλεγε ότι δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στον δίσκο
discoboyminimal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 αν τα windows δεν με αφηναν να κανω φορματ τον hdd.η θα κατεβαζα το acronis, η θα δοκιμαζα ενα live linux cd.η θα ετρεχα κανα gparted απο usb-cd.(το hiren boot cd ειναι κορυφη, εχει και πολλα αλλα touls που πιστευω πως κατα 99% αν δεν εχει προβλημα ο hdd σου θα τον φτιαξει..)να σου πω.κανει τυποτα περιεργα ΄κλικ!κλικ!κλικ!κλικ!' ο hdd σου?τον ακους να περνει 'μπρος' και να γυρναει ομαλα?
evoracing Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 1. Έκανα τα βήματα που μου είπες και μου δίνει μόνο 9MB και τώρα έχω ελεύθερο 96,4GB στον σκληρό 2. Κατέβασα το Ultimate Boot CD αλλά δεν το διαβάζει...για την ακρίβεια είτε έχει είτε δεν έχει CD στην μονάδα μένει εκεί (στο reading για CD π.χ.. windows) 3.Ο δίσκος ακούγεται να δουλεύει κανονικά...
discoboyminimal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 1. Έκανα τα βήματα που μου είπες και μου δίνει μόνο 9MB και τώρα έχω ελεύθερο 96,4GB στον σκληρό 2. Κατέβασα το Ultimate Boot CD αλλά δεν το διαβάζει...για την ακρίβεια είτε έχει είτε δεν έχει CD στην μονάδα μένει εκεί (στο reading για CD π.χ.. windows) 3.Ο δίσκος ακούγεται να δουλεύει κανονικά... ωραια δοκιμασε το acronis disk director.κανε εκει τις αλλαγες που θες οπως σου ειπα πριν και με την επανεκινηση του υπολογιστη θα σου φτιαξει το partition που θες.δοκιμασε να κανεισ format και τον 'χαλασμενο' hdd σου απο το acronis για πρωτη φαση.το ultimate boot cd δεν το ξερω αλλα αν αυτα που ειπα πιο πανω δεν πετυχουν δοκιμασε να κανεισ usb bootable καποιο προγραμμα που προτιμας.για μενα ειναι κορυφη hiren's boot cd δοκιμασε το, κατεβασε το UNenbootin και καψε το .iso του κ.Hiren στο usb σου.εχει απιστευτα εργαλεια και θα σε βοηθησουν να κανεισ και format τον 'χαλασμενο' hdd σου αλλα και να κανεισ partition στον ηδη υπαρχον. ο c: ειναι βασικος η δυναμικος ?
evoracing Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 1.Με ποιο acronis το κάνω αυτό?? 2.Το Hiren’s BootCD από που το κατεβάζω(όταν το γράφω σε CD χρειάζεται κανένα πρόγραμμα για να το κάνω bootable ή με κανονική εγγραφή)??
discoboyminimal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 1.Με ποιο acronis το κάνω αυτό?? 2.Το Hiren’s BootCD από που το κατεβάζω(όταν το γράφω σε CD χρειάζεται κανένα πρόγραμμα για να το κάνω bootable ή με κανονική εγγραφή)?? acronis disk director 11 home αυτο εχω εγω...τωρα κατεβασε το hiren's boot cd και μετα κατεβασε το UNenbootin τρεχεις το προγραμμα..επιλεγεισ το .iso (του κ.Hiren) , επιλεγεισ μετα το 'disc image' και επιλεγεισ το usb σου..κανεισ burn μετα restart το pc. F8 , F11...οτι εχει το μηχανακι σου και μπενεις με το usb επιλεγεισ απο τα δεκαδες προγραμματα που εχει για partision και προχωρας! για να καψεις το .iso σε cd κατευθειαν, κατεβασε το poweriso και απλα ανοιξε το και πατα burn στο cd που θεσ !
evoracing Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ναι δεν ήμουν σαφής...δεν θέλω για το partision για τον καμένο δίσκο θέλω... έβαλα το CD των windows 7 το διαβάζει κανονικά ''Φόρτωση αρχείων των windows>microsoft corporation(η πράσινη η μπάρα)''και μετά μαυρίζει η οθόνη και μετά από κανένα 5αλεπτο εμφανίζεται και το ποντίκι μετα το αφίσα 30 λεπτά έτσι και τίποτα... επειδή τώρα λειτουργώ με άλλο σκληρό (στο ίδιο PC απλώς αντικαθιστώ τους σκληρούς) υπάρχει κανένας τρόπος να τον φτιάξω τον καμένο από τον κανονικό???
discoboyminimal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 με το hiren's boot cd δοκιμασε να τον fixαρεις..αυτο λεω,οτι εχει απειρα εργαλεια για να σωσεις τον hdd σου, για format, partition κλπ κλπ.αφου απο τα windows δεν σου κανει..επισης αν κολαει το cd των windows στο install δοκιμασε αλλο dvd-drive.
evoracing Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Και από εδώ τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω???
discoboyminimal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Και από εδώ τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω??? οτι ακριβως διχνει η εικονα.απλος βαλε το .iso του hiren.και απλα το καις! για να δουμε θα κανουμε τιποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα