Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί ???

3,6ghz??!!!

έχω δει και άλλα χειρότερα να αγγίζουν τα 200 ευρώ

Δημοσ.

Τι κι άμα είναι στα 3,6Ghz ;;

Με αυτή την λογική, όταν εγώ άφησα τον P4 3Ghz και πήγα στον i7 920 2.66Ghz, έκανα υποβάθμιση και όχι αναβάθμιση!!

Δημοσ.

Δε μετρανε τοσο τα ghz οσο η αρχιτεκτονικη, η μνημη του επεξεργαστη, τα σετ εντολων, οι πυρηνες, το FSB κλπ...Και βεβαια πώς τα εκμεταλλευεται το υπαρχον λογισμικο(εκει ακριβως την πατησαν οι amd fx και για αυτο ακομα σε επιδοσεις ειναι πισω).

Δημοσ.

δηλαδη ο 960t αξιζει περισσοτερο σαν επιδοσεις( για παιχνιδια μιαλω)?ρωταω γιατι πριν λιγο ειδα τον fx4100 και μου φανηκε καλλυτερος....

Δημοσ.

κοιτα ο 960τ μπορει να σ ξεκλειδωσε κ σε 6πυρηνος... εμενα για παραδειγμα μ εγινε 5 πυρηνος κ το εχω παει στα 3,7 κ ειμαι σταθερος... κ 4πυρηνος ομως να σ μεινει απο αυτα που εχω διαβασει μπορεισ να τον πας ανετα στα 4....(με μια αφτερμαρκετ ψυχτρα)

Δημοσ.

κοιτα ο 960τ μπορει να σ ξεκλειδωσε κ σε 6πυρηνος... εμενα για παραδειγμα μ εγινε 5 πυρηνος κ το εχω παει στα 3,7 κ ειμαι σταθερος... κ 4πυρηνος ομως να σ μεινει απο αυτα που εχω διαβασει μπορεισ να τον πας ανετα στα 4....(με μια αφτερμαρκετ ψυχτρα)

γιατι εσενα εγινε 5πυρηνος κ αλλου 6πυρηνος?τι παιζει με το ξεκλειδωμα?οδευω προς αγορα του 960t apo δευτερα μαλλον

Δημοσ.

η amd δεν τους εκλεισε τους πυρηνες για να πας εσυ να τους ξεκλειδωσεις αλλα επειδη δεν τηρουσαν καποιες απο της προυποθεσεισ τους... εμενα ο ενας πυρηνας δεν ηταν σωστος αρα δεν δουλευει κ με τους 6.... σε αλλους μπορει να δουλευουν σωστα κ οι 6 η μπορει κ μονο οι 4.. κανεις δεν το ξερει.... τι πρεπει να προσεξεις??? να υποστηριζει η μητρικη ξεκλειδωμα... αυτη που εχω στην υπογραφη μ υποστηριζει κ την εχω παρει 100 ευρω μπορει καποιος αλλος που ξερει καλυτερα να σ προτεινει καποια αλλη οποτε περιμενε λιγο...;)

Δημοσ.

οι διφορες με τον 955

www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-Ii-X4-955-3-2Ghz-8Mb-HDZ955FBGIBOX.htm ειναι πολλες?? ...αυτον λεω να παρω

Δημοσ.

εγω τον 960τ τον πηρα 114... κ με τη καταλληλη μητρικη μπορει να το ξεκλειδωσεις σε 6πυρηνο η αν ασχοληθεις με τα oc συνηθως ειναι καλητεροι...

Δημοσ.

αυτον σκεφτομαι για μητρηκη

www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-880GA-UD3H-sAM3-880-DDR3-VGA-GA880GA3H-00-G2.htm

Δημοσ.

αυτον σκεφτομαι για μητρηκη

www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-880GA-UD3H-sAM3-880-DDR3-VGA-GA880GA3H-00-G2.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-MB-990XA-UD3-sAM3-DDR3-990-X-990-XA-UD3.htm

Καλυτερη,am3+,πολυ πιο καινουρια...και φθηνοτερη. Δεν υπαρχει λογος να προτιμησεις την παραπανω μητρικη, απο αυτην εδω...

Edit: Τωρα προσεξα οτι αυτη που λες εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων... :-(

Αν δε σε ενδιαφερει αυτο, τοτε δε συμφερει.

Δημοσ.

τοτε καταληγω σε αυτην?www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-MB-990XA-UD3-sAM3-DDR3-990-X-990-XA-UD3.htm

τοτε καταληγω σε αυτην?www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-MB-990XA-UD3-sAM3-DDR3-990-X-990-XA-UD3.htm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...