panostuner Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Παιδια χρειάζομαι την βοήθειά σας. Πως μπορώ να μικρύνω το μέγεθος των bluray ταινιών (720p-1080p), ωστε να μην πιάνουν τόσο χώρο, χωρίς όμως να χάσω την ποιότητα τους? Γίνεται αυτό?Και αν ναι, με ποιό πρόγραμμα?
micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Χωρίς να χάσεις ποιότητα δεν γίνεται. Θα κάνεις αναγκαστικά re-encode και θα χάσεις και ποιότητα και πολύ χρόνο. Δοκίμασε αν θέλεις με το ripbot να κάνεις re-encode σε χαμηλότερο bitrate, γύρω στα 1500 π.χ. και τον ήχο σε στερεοφωνικό aac.
panostuner Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Εχω προσπαθήσει 3 φορές να το κάνω αλλά δεν τα καταφέρνω.Το τελικό αρχείο δεν έχει ήχο!Επίσης όταν εισάγω κάποιο αρχείο δεν μου βγάζει δεξιά τις επιλογές για την ρύθμιση του ήχου παρά μόνο αριστερά μπορώ να ρυθμίσω το αρχείο του βίντεο.Είναι σα να μην έχει εισάγει αρχείο είχου στο πρόγραμμα!Τι να κάνω για να έχω και ήχο στο τελικό αρχείο? Για όλη τη διαδηκασία ακολούθησα τον οδηγό του RipBot264 που υπάρχει στο insomnia!
Luciddream Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 επειδή δεν έχω χρόνο να στο εξηγήσω και θα στο εξηγήσω και λάθος τώρα, μια λύση που χρησιμοποιώ εγώ είναι το xvid4PSP ... με αυτό έφτιαξα πρόσφατα ένα blu ray για να το ανεβάσω youtube.. και είναι και πολύ έυκολο. δές εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=6nKWcPHndHk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα