Vaggelovich Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 o ssd τι παραπανω θα μου προσφερει απο αυτο που εβαλα?? Απαντηση Βιντεο
pc-stas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 ναι αλλα αν μετα δεν εχω χρηματα για αλλο σκληρο και μηνω με τα 60gb τοτε? (γτ τωρα εχω μαζεψει αυτο το ποσο και μπορω να διαθεσω μονο τοσα...) α και κατι αλλο, ο ssd sta games ασ πουμε τι παραπανω μου δεινει γτ αν ειναι να μην δινει τπτ και απλα να περνιουνται αρχεια καποια λεπτα ή δευτερολεπτα πιο γρηγορα...ισως να ειναι και αχρειαστος ....αμα κανω λαθος σε κατι σορρυ εδω ειμαστε διορθοστεμε ...!! - Intel-Core-i5-2500 - Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit - MSI H61M-E33 B3 (s1155, H61, DDR3) αλλαγη γιατι η προηγουμενη δεν ειχε pci για τη καρτα δικτυου 61,00 € - Sapphire PCI-X 6950 2GB Dual Fan 258,99€ - OCZ Agility 3 Series 60GB SSD (2.5", Sata 6Gb/s, AGT3-25SAT3-60G) - Samsung DVD-RW SH-222AB Sata Black Bulk 19,90 € - CoolerMaster Elite 370 Black Case (RC-370-KKN1) 50,00 € - Corsair Gaming Series GS600 600W PSU 80+ Certified (CMPSU-600GEU) - 2x CoolerMaster SickleFlow Blue LED Fan - 120mm - Monitor DELL U2312HM - TP-LINK-Wireless-Pci-Adapter-N - Logitech MK 120 Wired Desktop Combo Ολα μαζι κουτι μονιτορ περιφεριακα 1086,9 - Επειδη υπαρχει το προβλημα του δισκου που κοστιζει και μιας και που εχεις εναν εξωτερικο δισκο esata που δυστηχως δεν θα μπορεσεις να κανεις χρηση μιας και οι μητρικες στα λεφτα που δινεις δεν εχουν e-sata,ανοιξε το κουτι βγαλε το δισκο απο μεσα βαλε τον στο PC σαν δισκο storage και βαλε το λειτουργικο στον SSD,Μολις πεσουν οι τιμες αγοραζεις ενα δισκο usb και εισαι οκ - φιλε δλδ με την μητρικη που ειχα διαλεξει δν θα μπορουσα να βαλω καρτα δικτυου?
Vaggelovich Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Αυτη που ειχες βαλει εχει υποδοχη αυτη που ειχα βαλει στη δικη μου συνθεση διορθωσα.Τα λεφτα που δινεις ειναι λιγα για να εχεις ενα συστημα οπως το θες με Ιντελ,μοναδικη λυση νομιζω ειναι να πας σε AMD λυση δεν αξιζει να χανουμε χρονο γυριζωντας γυρω γυρω.Με καλη μητρικη και 8 γιγα μνημης καλη καρτα γραφικων και τα βασικα παει ακριβα,ριξε μια ματια εδω
pc-stas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Αυτη που ειχες βαλει εχει υποδοχη αυτη που ειχα βαλει στη δικη μου συνθεση διορθωσα.Τα λεφτα που δινεις ειναι λιγα για να εχεις ενα συστημα οπως το θες με Ιντελ,μοναδικη λυση νομιζω ειναι να πας σε AMD λυση δεν αξιζει να χανουμε χρονο γυριζωντας γυρω γυρω.Με καλη μητρικη και 8 γιγα μνημης καλη καρτα γραφικων και τα βασικα παει ακριβα,ριξε μια ματια εδω γτ φιλε αυτη η συνθεση που εκανα τι δεν εχει απο αυτα που ζηταω? και ειναι στα 1000κατι ευρω?
Vaggelovich Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 αλλα αυτα τα 11 που εχω βαλει κανουν γυρω στα 975 ευρω οποτε για μια οθονη που θα κανει 180-200 λογικα μια καλη ξεπερναω το ποσο που μπορω να διαθεσω..... οποτε τι θεωρειτε περιττο και μπορω να εχω το ιδιο αποτελεσμα με κατι πιο οικονομικο? ακουω απαντησεις? και τελος θελω να μου πειτε τη γνωμη σας γενικα σαν κομματι .....? περιμενω απαντησεις ....ευχαριστω εκ των προτερων!!! Σου απανταει Δεινοσαυρος και εσυ το βιολι σου,κανε οτι καταλαβαινεις εγω δεν ξαναασχολουμε
pc-stas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 ok αρα κραταω ακριβως οπως ειναι η συνθεση μου και αλλαζω την καρτα γραφικων αν ειναι με αυτη που λεει ο δυνοσαυρος..... τι διαφορα εχει αυτη η καρτα γραφικων με την αλλη που ελεγα με αυτη δλδ: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6970-PCI-Express-GDDR5-2GB-21187-00-40R.htm
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Φίλε pc stats δυστυχώς δύο είναι οι δρόμοι. Ή θα κάτσεις να διαβάσεις και θα διαμορφώσεις άποψη μόνος σου ή θα εμπιστευτείς κάποιον. Έχε υποψίν σου ότι κανένας δεν είναι παντογνώστης αλλά από την αλλη εσύ ανήκεις στην κατηγορία αυτών που αγνοούν τα βασικά (δεν το λέω για να σε μέμψω). Απλά δεν είναι εφικτό κάποιος προτείνοντας σου μια σύνθεση να σου λέει (και να το καταλαβαίνεις) με μία πρόταση πώς λειτουργεί το κάθε συγκεκριμένο εξάρτημα. Ξεκίνα από τα fundamentals και δεν θα χάσεις. Ουσιαστικά αυτή σου η αγορά μπορεί να γίνει αφορμή για να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με τον μαγικό κόσμο των pc. Εγώ θα πάρω αυτό τώρα στα κοντά. Στο προτείνω: http://www.insomnia.gr/topic/426195-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85-pc/page__view__findpost__p__4386487 ok αρα κραταω ακριβως οπως ειναι η συνθεση μου και αλλαζω την καρτα γραφικων αν ειναι με αυτη που λεει ο δυνοσαυρος..... τι διαφορα εχει αυτη η καρτα γραφικων με την αλλη που ελεγα με αυτη δλδ: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6970-PCI-Express-GDDR5-2GB-21187-00-40R.htm Πάνε εκεί που λέει χαρακτηριστικά και σύγκρινε τα νούμερα. Είναι τα ίδια; Όχι. Άρα έχει διαφορά. Τώρα το τι σημαίνει RAM, Clock, Timing, Core κτλ..... είναι δική σου δουλειά να το ανακαλύψεις. ΥΓ. Αν σσυνεχίσεις στο ίδιο βιολί θα μου κινήσεις σοβαρές υποψίες για τρολάρισμα...
koularasss Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 pc_stas ακου τους και παρε μια δικια τους συνθεση,με επωνυμα προϊοντα.εγω τους εβγαλα το λαδι με 22 σελιδες αλλα τελικα πηρα αυτο που μου ελεγαν απο τις πρωτες σελιδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα