pc-stas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ψυχτρα δεν σου εχω βαλει αυτο που ειδες ειναι οι 2 ανεμιστηρες για το κουτι.Αυτοι οι επεξεργαστες δεν ειναι ζεστοι και ειναι μια χαρα με τη ψυχτρα που σου δινουν μαζι τους.Μην πεταξεις λεφτα σε αχρηστα πραματα για οβερκλοκ αυτος ο επεξεργαστης ειναι μια χαρα σε συνδιασμο με τη gtx 570 ΣΚΟΤΩΝΕΙ το θεμα ειναι για 4 χρονια μην μου βγαλει προβληματα και κυριως λογω θεμροκρασιων γτ τοσα χρονια με τα λαπτοπ μου αυτο το προβλημα αντιμετωπιζω και μου εχει γινει φοβια
Thanos1972 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 αυτο το καταστημα επειδη δν το γνωριζω γινετε να παω να τα αγορασω απο κει και να μου τα συνδεσουν κιολας???? Θα ελεγα οτι το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι πολυ καλυτερο απο το πλαισιο.Φυσικα και μπορουν να σου το συνδεσουν. ψυχτρα δεν σου εχω βαλει αυτο που ειδες ειναι οι 2 ανεμιστηρες για το κουτι.Αυτοι οι επεξεργαστες δεν ειναι ζεστοι και ειναι μια χαρα με τη ψυχτρα που σου δινουν μαζι τους.Μην πεταξεις λεφτα σε αχρηστα πραματα για οβερκλοκ αυτος ο επεξεργαστης ειναι μια χαρα σε συνδιασμο με τη gtx 570 ΣΚΟΤΩΝΕΙ Δεν διαφωνω,αλλα υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις που σκοτωνουν και αλλοι συνδιασμοι.Επισης σε βλεπω συνεχεια αντιθετο με το ανεβασμα του επεξεργαστη.κοινως να μην εχει τζαμπα παραπανω επιδοσεις.Γιατι ετσι?Νομιζω τα ειχαμε ξαναπει και παλαιοτερα αυτα.
pc-stas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 σορρυ παιδια με λιγα λογια εγω που ζηταω ενα pc πολυ ισχυρο για gaming και υψηλες επιδοσεις που πρεπει να βασιστω στην καρτα γραφικων,στον επεξεργαστη και στη μητρικη????? Θα ελεγα οτι το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι πολυ καλυτερο απο το πλαισιο.Φυσικα και μπορουν να σου το συνδεσουν. Δεν διαφωνω,αλλα υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις που σκοτωνουν και αλλοι συνδιασμοι.Επισης σε βλεπω συνεχεια αντιθετο με το ανεβασμα του επεξεργαστη.κοινως να μην εχει τζαμπα παραπανω επιδοσεις.Γιατι ετσι?Νομιζω τα ειχαμε ξαναπει και παλαιοτερα αυτα. απο πια αποψη ειναι καλυτερο απο το πλαισιο? σορρυ κιολασ απλα δν το ιξερα καν αυτο το μαγαζι...
Vaggelovich Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 σορρυ παιδια με λιγα λογια εγω που ζηταω ενα pc πολυ ισχυρο για gaming και υψηλες επιδοσεις που πρεπει να βασιστω στην καρτα γραφικων,στον επεξεργαστη και στη μητρικη????? Καρτα γραφικων αλλα πρεπει να εχει ενα αξιοπρεπη επεξεργαστη να μην την μπλοκαρει σε γενικες γραμμες ο καλυτερος συνδιασμος ειναι Sandy Bridge επεξεργαστης+nvidia καρτα γραφικων,βεβαια εξαρταται και απο το παιχνιδι που παιζεις.
Thanos1972 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 σορρυ παιδια με λιγα λογια εγω που ζηταω ενα pc πολυ ισχυρο για gaming και υψηλες επιδοσεις που πρεπει να βασιστω στην καρτα γραφικων,στον επεξεργαστη και στη μητρικη????? Κοιτα,εαν μιλαμε για stock συχνοτητες ο 2500K ειναι καλυτερος σε gaming απο οποιοδηποτε Amd.(βεβαια οταν λεμε καλυτερος,μην φανταστεις,εξαρταται το παιχνιδι).μπορει σε καποιο παιχνιδι να ειναι ακριβως στα ιδια,σε καποιο αλλο να ειναι 1-2 frames ποιο γρηγορος και σε καποιο αλλο 20.Αλλα φυσικα και θα ειναι Playable και στους 2.δηλαδη να εχει ο amd 70 και ο αλλος 90 frames.Τα νουμερα ειναι θεωρητικα,στο ξαναλεω.Πλεον στην αναλυση που θα παιζεις πιο πολυ μετραει η καρτα γραφικων. Στο ανεβασμα του επεξεργαστη εαν θελεις να το κανεις (που και με τον amd και με τον 2500Κ μπορεις πολυ ευκολα και να εχεις και τζαμπα επιδοσεις.εκει μετα ομως θα πρεπει να παρεις και μια καλη μητρικη (80-110 euros,οχι παραπανω) για να μπορει να αντεξει ας πουμε τα παραπανω ρευματα και να σε αφηνει να παιξεις με το bios και τετοια. Η καρτα γραφικων,και η 6950 και η 570 ειναι πολυ καλες καρτες.και αυτες ανεβαινουν κιολας εαν πειραματιστεις safe και θα εχεις και καλυτερες επιδοσεις. Τωρα για το θεμα τις αντοχης,κανεις δεν μπορει να σου απαντησει με ακριβεια.Εξαρταται.η κρτα γραφικων παντα θα παζει ρολο αλλα στα επιπεδα που κοιταμε ειτε την μια παρεις ειτε την αλλη,(που και αυτο παλι εξαρταται απο το παιχνιδι) οταν δεν θα μπορει να ανταπεξελθει η μια,κατα πασα πιθανοτητα δεν θα μπορει και η αλλη. Οταν τα παιχνιδια ειναι ειναι καλα γραμμενα για τους υπολογιστες και οχι console ports και θα χρησιμοποιουν οτι πυρηνα βρισκουν τοτε τα ξαναλεμε.
Vaggelovich Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δεν διαφωνω,αλλα υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις που σκοτωνουν και αλλοι συνδιασμοι.Επισης σε βλεπω συνεχεια αντιθετο με το ανεβασμα του επεξεργαστη.κοινως να μην εχει τζαμπα παραπανω επιδοσεις.Γιατι ετσι?Νομιζω τα ειχαμε ξαναπει και παλαιοτερα αυτα. Thano δεν ειμαι εναντιων του Οβερκλοκ,ειμαι εναντιων του να πληρωνεις πρεμιουμ κομματια για να ανεβασεις λιγο το κλοκ σου.Μπορει με το οβερκλοκ να σου καθισει ενα καλο κομματι αλλα μπορει και οχι οποτε να χαλασεις λεφτα και επιδοσεις να μην εχεις,γιαυτο παιρνεις απο την αρχη κατι με εγγυημενες επιδοσεις και να το τουμπανιαζεις μετα...
Thanos1972 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Thano δεν ειμαι εναντιων του Οβερκλοκ,ειμαι εναντιων του να πληρωνεις πρεμιουμ κομματια για να ανεβασεις λιγο το κλοκ σου.Μπορει με το οβερκλοκ να σου καθισει ενα καλο κομματι αλλα μπορει και οχι οποτε να χαλασεις λεφτα και επιδοσεις να μην εχεις,γιαυτο παιρνεις απο την αρχη κατι με εγγυημενες επιδοσεις και να το τουμπανιαζεις μετα... Ναι αλλα προσεξε την διαφορα στην τιμη που εχει ο 2500Κ απο τον απλο.Σιγα την διαφορα.Και με τον ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη οσο χαλια κομματι και να εχεις τα 4.0 θα τα φτασεις ανετα. Για τους amd,γιαυτο και δεν προτεινουμε Premium κομματια.φαντασου να του ξεκλειδωσει σε 6πυρηνο και να φτασει ας πουμε στα 3.8(ας ειναι και 3.7 η και 4.0).Και να μην ξεκελειδωσει σε 6πυρηνο χαλαρα.ας τον ανεβασει μονο.αφου ετσι και αλλιως τα παιχνιδια απο 2 εως βαρια βαρια 4 πυρηνες θα χρησιμοποιούσουν.Τοσο καιρο αυτο κανουν.για το μελλον,κανεις δεν ξερει.σιγα μην το φτιαξουν παντως.τοσα χρονια κυκλοφορουν 4πυρηνοι επεξεργαστες.
Vaggelovich Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 thano ο ξεκλειδωτος i2500K για να ανεβει θελει και μητρικη Z68-p67 και αυτη τη στιγμη εχουν απο 130 ευρο οι καλες+35 ευρο για μια καλη ψυχτρα+μνημες πρεμιουμ+την διαφορα του επεξεργαστη ανεβαινειαρκετα.Ο απλος ι2500 σηκωνει και sli crossfire δεν κανει bottleneck πουθενα. Για να μην νομιζεις οτι ειμαι προκατελημενος με το οβερκλοκ παρε μια φωτο απο τη 4830 που εχω στο παλιο PC προσεξε τη διαφορα κλοκ gpu+vram...Αλλα δεν εδωσα δραχμη παραπανω απλα τη μονταρισα με λιγο μολυβι και κολα στιγμης
Thanos1972 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δεν διαφωνω.αλλα τις μνημες γιατι τις βαζεις μεσα?αφου θα παιξει με πολλαπλασιαστη μονο. Και για μητρικες Gigabyte Z68MA-D2H-B3 (s1155, Z68, DDR3) αυτη μια χαρα ειναι για overclock και για crossfire - sli παει χ8 που μια χαρα ειναι και αυτο εαν θα κανει καποια στιγμη sli-crossfire Edit:και γαμω τις υπογραφες εχεις βαλει
Vaggelovich Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 λεω Μνημες ακριβες γιατι θελουν Timing χαμηλα ακομα και σε default mhz.Βασικα πρεπει να κανεις οβερκλοκ αυτο που αγορασες και οχι να αγοραζεις κατι για να το οβερκλοκαρεις.
karmen1983 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 H γνώμη μου πήγαινε εδώ και βολέψου προσωρινά με κανένα εξωτερικό δίσκο για αποθήκη ή κανένα παλιό αν έχεις Αν δεν έχεις τίποτα ανακαλώ την σύνθεση
karmen1983 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 πολυ λιγη μνημη δεν εχει ο σκληρος?? ????
pc-stas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ο σκληρος που εχεις στη συνθεση δεν ειναι πολυ μικρης χωριτικοτητας??? 60 gb λιγο δεν ειναι?
karmen1983 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ο σκληρος που εχεις στη συνθεση δεν ειναι πολυ μικρης χωριτικοτητας??? 60 gb λιγο δεν ειναι? ssd είναι όχι μηχανικός βρε. Είναι σαν αυτόν που σου έβαλε ο Θάνος. Γι' αυτό σου είπα πιο πάνω αν έχεις κάποιο δίσκο να βολευτείς για αποθήκη μέχρι να πέσουν οι τιμές. Στη παρούσα φάση παίρνεις 1 δίσκο στη τιμή που παλιά θα έπαιρνες 2 ή 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα