pc-stas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 αυτος ειναι καλυτερος δλδ απο αυτον που ανεβασα link απο το πλαισιο??????
Vaggelovich Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Εχει καλυτερη καρτα γραφικων για παιχνιδια,πολυ καλυτερο τροφοδοτικο και 24 μονιτορ.Εχει λιγο πιο αργο επεξεργαστη αλλα στα παιχνιδια ουτε που θα το καταλαβεις,απεναντιας κανοντας οικονομια στα αλλα μερη σου εβαλα μια παρα πολυ γρηγορη καρτα γραφικων...Στη τιμη μονο δεν εβαλα το λειτουργικο μιας και δεν ξερω αν εχεις καποια αδεια αγορασμενη..
pc-stas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 windows εχω δν ψαχνομαι για αυτα..., αλλα ρωτισα ενα φιλο πριν λιγο και μου ειπε οτι αυτος εχει i7 επεξεργαστη και ειναι πολυ καλιτερος απο τους i5, τι λετε εσεις???
Vaggelovich Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 O I7 2600 ειναι πιο γρηγορος αλλα τη διαφορα στη ταχυτητα θα τη δεις μονο σε προγραμματα που κανουν χρηση πανω απο 4 πυρηνων.Για να παιζεις παιχνιδια οταν εισαι με περιορισμενο μπατζετ καλυτερα να κανεις οικονομια απο μνημες μητρικη και επεγεργαστη και να παιρνεις ακριβη καρτα γραφικων,αρκει ο επεξεργαστης σου να τη σηκωνει.Ο ι2400 ειναι μια χαρα επεξεργαστης και δεν θα εχεις πουθενα προβλημα.
pc-stas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 εγω βασικα θα ηθελα να εχω πολυ καλη μητρικη και γενικα ενα pc που να αντεχει 4-5 χρονια χωρις αναβαθμιση η αν χρειαστει να κανω αναβαθμιση σε κατι να μην εινα ακριβω και πιστευω οτι πιο ακριβη ειναι η μητρικη αρα δν πρεπει να ειναι και καλητερη ?
Vaggelovich Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 εγω βασικα θα ηθελα να εχω πολυ καλη μητρικη και γενικα ενα pc που να αντεχει 4-5 χρονια χωρις αναβαθμιση η αν χρειαστει να κανω αναβαθμιση σε κατι να μην εινα ακριβω και πιστευω οτι πιο ακριβη ειναι η μητρικη αρα δν πρεπει να ειναι και καλητερη ? Αν βαλεις ακριβη μητρικη με το μπατζετ σου θα πας σε υποδεεστερη καρτα γραφικων και επεγεργαστη. Δεν κανει η μητρικη ενα pc να αντεχει στο χρονο,περισοτερο ειναι ο επεξεργαστης η ποσοτητα της μνημης και η καρτα γραφικων.Επισης μερικα κοματια οπως το κουτι και το τροφοδοτικο μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και για το επομενο pc και σε αυτα δεν πρεπει να κανεις οικονομια,ειδικα στο τροφοδοτικο και για λογο ασφαλειας..Οι μητρικες,ακομα και οι οικονομικες δεν εχουν προβλημα αποδοσης του επεξεργαστη αρκει να ειναι συμβατες,απλα οι ακριβες εχουν εξτρα λειτουργιες που πολλοι δεν χρησιμοποιουν
paranoid_gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Συμφωνώ απόλυτα με το βαγγέλη σε αυτά που λέει.Το τροφοδοτικό είναι κάτι στο οποίο ΔΕΝ θέλεις να κάνεις οικονομία!!! Η σύνθεση που σου έκανε το παλικάρι είναι πολύ καλή. Ορίστε και μια δική μου πρόταση. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Elite-430-Black-Case-RC-430-KWN1.htm 59Ε http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Psu-550W-Gx550W-RS550-ACAAE3-EU.htm 70,9Ε http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-FX-6100-AM3-3-3-GHz-14-MB-FD6100WMGUSBX.htm 155Ε http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-970A-G45-sAM3-DDR3-AMD970-970A-G45.htm 99Ε http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-4GB-DDR3-1333-Ram-Kit%C2%A0.htm 29,90Ε http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA.htm?CHIPSET_TYPE=HD%206950 259Ε http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Seagate-ST500DM002-500GB-HDD-3-5-16MB-Cache-7200RPM-Sata-6Gb-s-ST500DM002.htm 99Ε http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Optical-Disc-Drives/Samsung-DVD-RW-SH-222AB-Sata-Black-Bulk-SH-222AB.htm 19.90Ε http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2350D-PZ-LED-TV-Monitor-23-M2350D-PZ.htm 218Ε είναι και τηλεόραση(μπορεί να σε βολέψει) 946 Χρειάζεσαι ακόμα 1/2 ανεμιστηράκια για το κουτί,περίπου 15Ε.Αυτά που προτείνονται πάνω είναι μια χαρά.Το σύνολο που βγάζω είναι 946,7 και σου μένουν κάτι παραπάνω από 150Ε για να αγοράσεις ηχεία και πληκτρολόγιο-ποντίκι,αν δεν έχεις. Αν και δεν νομίζω να έχω ξεχάσει τπτ(και να έχω θα το δω το πρωί ) αυτή είναι κατα την γνώμη μου ένα αξιοπρεπέστατο μηχάνημα,ειδικά για gaming.Προτίμησα να κινηθώ σε ΑMD γιατί σαν εναλλακτική απο άποψη τιμής είναι καλύτερη και απο άποψης επιδόσεων τουλάχιστον ισάξια(και σε πολλά καλύτερη) απο intel. Για όποιες απορίες σου ή διαφωνίες από άλλα μέλη εδώ είμαστε! ;-)
overpower Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 απο την συνθεση του βαγγελη που ειναι 1040 θα αλλαζα οθονη με αυτην: Link και με τα λευτα θα πηγενα στον 2500k αυτην η οθονη αν και 1" μικτροτερη ειναι καλυτερη γατι εχει ips panel αν και θα συμφωνησω οτι θα πρεπει να παει προς amd μερια μιας και το θελει μονο για gaming, ενας 1090τ με μια καλη ψυκτρα για overclocking θα του ειναι μια χαρα
Vaggelovich Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Αν είναι για παιχνίδια και AMD σύστημα δεν υπάρχει λόγος να πάει σε Thuban,καλύτερα να πάρει έναν 965 με μια καλή ψύχτρα και να τον τουμπανιάσει.. Δυστυχώς η πείρα μου λέει ότι αν έχεις περιορισμένο μπάτζετ καλύτερα να κόψεις από παντού και να τα ρίξεις σε CPU-GPU-αρκετή Ραμ οικονομική. Αν αρχίσεις και πληρώνεις αφτερ μάρκετ ψήκτρες ακριβές μνήμες και άλλα παρόμοια έχεις μικρότερη επιστροφή για τα λεφτά σου (το οβερκλοκ είναι πλέον ακριβό σπορ). Αν δεν θες SSD και δεν έχεις εξωτερικούς δίσκους USB-3 μπορείς να πάρεις μια φθηνή μητρική Η61 με έναν Sandy Bridge και να είσαι μια χαρά τόσο για παιχνίδια και για εφαρμογές. Για gaming η Intel είναι καλύτερη, απλά κοστίζει και μετά κόβεις από τη κάρτα γραφικών. Αν θες να κάνεις οβερκλοκ καλύτερα AMD Έχει περισσότερα πράγματα να παίξεις και προγράμματα σαν το Κ10stat για να σετάρεις τα πάντα όπως θες, άλλα το τελικό αποτέλεσμα αφού δώσεις τα ίδια η περισσότερα χρήματα θα είναι υποδεέστερο από το Sandy-Bridge Για μόνιτορ δεν είμαι και πολύ έμπειρος αλλά πιστεύω ότι ανάλυση Full-HD είναι πολύ για 22" Σε ένα 24" μπορείς να βλέπεις 2χΑ4 φύλλα χωρίς να κάνεις σκρολινγκ συνέχεια βέβαια τα IPS είναι σαφώς ανώτερα από άποψη χρωμάτων και γωνιών //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// απο την συνθεση του βαγγελη που ειναι 1040 θα αλλαζα οθονη με αυτην: Link και με τα λευτα θα πηγενα στον 2500k αυτην η οθονη αν και 1" μικτροτερη ειναι καλυτερη γατι εχει ips panel αν και θα συμφωνησω οτι θα πρεπει να παει προς amd μερια μιας και το θελει μονο για gaming, ενας 1090τ με μια καλη ψυκτρα για overclocking θα του ειναι μια χαρα Δυστυχώς αν πας σε I2500k θες και αντίστοιχη μητρική Ζ68+ψυκτρα όποτε ανεβαίνεις στη τιμή, βλέπω ότι δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία μητρικών υπάρχουν Asrock Z68 οικονομικές και πολύ καλές που δεν τις έχουν τα μεγάλα μαγαζιά. Στην Ιταλία που μένω οι τιμές είναι χώμα σε σχέση με Ελλάδα
pc-stas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 συγνωμη παιδια γιατι μπευδευτικα ευχαριστω κιολας για τις αποψεις σας αρα τι μου προτινετε εγω ψαχνω για ενα pc που να ειναι τουμπανο για 4-5 χρονια κυριως σε θεμα gaming αλλα και γενικοτερα για υψηλες επιδοσεις..... που να επικεντρωθω τλκα? που να δωσω καλα χρηματα και που λιγοτερα σε ποια εξαρτηματα ? αλλα να μην θελει τπτ αναβαθμιση αμεσως..... και μια αλλη ερωτηση εχω ειδα καποια λαπτοπ και μου τραβηξαν το ενδιαφερον οπως αυτο: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-G-i726-850-BD-2VR.htm αυτο ασ πουμε αξιζει να το αγορασω περισσοτερο απο αυτα που μου λετε να συνθεσω? νμζω απο το λιγο που ξερω οτι εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα..... τι λετε???
Vaggelovich Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Για φορητο καλο ειναι αλλα μην περιμενεις την ιδια αποδοση σε σχεση με ενα Desktop στα ιδια λεφτα.Ριξε μια ματια και σε αυτη τη λιστα [Σε αυτα τα λεφτα ειναι Killer Συστημα για παιχνιδια και με φοβερο μονιτορ] -Intel Core i5 2500 -Gigabyte H61M-D2 B3 -Corsair 4GB DDR3-1333 Ram Kit -Palit GTX 570 (PCI-Express, GDDR5, 1280MB -Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB -Samsung DVD-RW SH-222AB Sata Black Bulk -Corsair Enthusiast Series TX650 V2 650W 80+ Bronze Certified (CMPSU-650TXV2EU) -CoolerMaster-Elite-370-Black-Case-RC-370-KKN1.htm -2Χ CoolerMaster-SickleFlow-Blue-LED-Fan-120mm-R4-L2R-20AC-GP -Logitech MK 120 Wired Desktop Combo -Dell UltraSharp U2312HM 23 in, LED LCD / IPS Panel, 1920x1080, 8 ms απο 188.19 € σύνολο : 915,80 € +Monitor 188.99=1104,79€ Ηχεια δεν εβαλα γιατι δεν ξερω αν προτιμας ακουστικα απλα, 2.0 η θες τιποτα τρελα συστηματα.Αν εχεις καποιο παλαιο δισκο Σατα θα σου προτεινα να χρησιμοποιησεις εκεινο μεχρι να πεσουν οι τιμες και να τον αλλαξεις με ενα 1Tb Caviar Black η καποιο συνδιασμο SSD+Caviar Green για storage.
pc-stas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 η ψυκτρα μηπως δεν ειναι τοσο καλη λογο του οτι κανει 9 ευρω???ρωταω γτ την εχω παθει σε παλια pc απο ψυκτρες
Thanos1972 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Εχω ξεφυγει απο το budget και αυτο κυριως σκληρου και οθονης αλλα ριξε μια ματια. Επεξεργαστης AMD Phenom II x4 Quad Core 960T Black Edition 114,50 € (μπορει να σου ξεκλειδωσει σε εξαπυρηνο η 5πυρηνο και ταυτοχρονα εχει ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη για πολυ ευκολο ανεβασμα). Μητρικη Gigabyte 990XA-UD3 111,00 € (εχει τα παντα επανω και αναβαθμισιμη.μην περιμενεις βεβαια να μπορεις σε 5 χρονια απο τωρα να κουμπωσεις επεξεργαστη που θα βγει σε 4 χρονια απο τωρα ας πουμε). Μνημη Kingston 8GB HyperX blu 1333MHz CL9 (Kit of 2) 49,99 € (πολυ καλη μαρκα απλα θα ηθελα να υπαρχουν στο καταστημα οι αντιστοιχες 1600αρες.δεν πειραζει,ετσι και αλλιως δεν ωφελείσαι πολυ απο το ανεβασμα της μνημης). Καρτα γραφικων Asus Radeon HD 6950 DCII/2DI4S/2GD5 2GB 263,99 € (πολυ δυνατη με πολυ καλο συστημα ψυξης για να τις ανεβασεις και τα ρολογια αργοτερα για παραπανω επιδοσεις). Κουτι Enermax LuxuRay 71,99 € (δεν το εχω δοκιμασει αλλα καλο δειχνει και ειναι απο πολυ καλη εταιρια). Τροφοδοτικο Corsair Enthusiast Series 650W 93,98 € (ειναι πολυ καλο και πολλα watt για το συγκεκριμενο συστημα αλλα παμε σε αυτο κυριως για τα 5 χρονια εγγυηση που δινει). Dvd recorder Samsung SH-222AB 18,99 € (ενα απλο dvd recorder,δεν θελεις κατι αλλο). Ssd OCZ 60GB Agility 3 Series 2.5¨ SATA III 99,99 € (μην σε ξεγελαει η χωρητικοτητα,θα βαλεις μονο το λειτουργικο εδω μεσα και κανενα παιχνιδι που παιζεις πιο πολυ και αργοτερα οταν θα πεσουν οι τιμες στους μηχανικους,θα παρεις και εναν samsung spinspoint 1tb και θα εισαι οκ). Πληκτρολογιο Logitech Media Keyboard K200 12,99 € (ενα απλο πληκτρολογιο). Ποντικι Logitech Mouse M115 10,41 € (ενα απλο ποντικι). Ηχεια Edifier M1360 26,99 € (δεν τα εχω ακουσει αλλα ειναι σε καλη τιμη και πολυ καλη μαρκα). Οθονη Dell U2312HM Ultrasharp 23 188,50 € (δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι για την οθονη.μια αναζητηση στο τμημα του φορουμ με τις οθονες θα σε πείσει). Συνολο 1063,32 Θα ηθελα να χωσω και μια ψυχτρα μεσα στο budget αλλα ηδη ξεφυγαμε.εαν μπορεις παντως,δωσε και κανενα 30αρι για μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη γιατι σε περιπτωση που θα ξεκλειδωσει και ανεβασεις τα ρολογια θα την χρειαστεις.
pc-stas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Εχω ξεφυγει απο το budget και αυτο κυριως σκληρου και οθονης αλλα ριξε μια ματια. Επεξεργαστης AMD Phenom II x4 Quad Core 960T Black Edition 114,50 € (μπορει να σου ξεκλειδωσει σε εξαπυρηνο η 5πυρηνο και ταυτοχρονα εχει ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη για πολυ ευκολο ανεβασμα). Μητρικη Gigabyte 990XA-UD3 111,00 € (εχει τα παντα επανω και αναβαθμισιμη.μην περιμενεις βεβαια να μπορεις σε 5 χρονια απο τωρα να κουμπωσεις επεξεργαστη που θα βγει σε 4 χρονια απο τωρα ας πουμε). Μνημη Kingston 8GB HyperX blu 1333MHz CL9 (Kit of 2) 49,99 € (πολυ καλη μαρκα απλα θα ηθελα να υπαρχουν στο καταστημα οι αντιστοιχες 1600αρες.δεν πειραζει,ετσι και αλλιως δεν ωφελείσαι πολυ απο το ανεβασμα της μνημης). Καρτα γραφικων Asus Radeon HD 6950 DCII/2DI4S/2GD5 2GB 263,99 € (πολυ δυνατη με πολυ καλο συστημα ψυξης για να τις ανεβασεις και τα ρολογια αργοτερα για παραπανω επιδοσεις). Κουτι Enermax LuxuRay 71,99 € (δεν το εχω δοκιμασει αλλα καλο δειχνει και ειναι απο πολυ καλη εταιρια). Τροφοδοτικο Corsair Enthusiast Series 650W 93,98 € (ειναι πολυ καλο και πολλα watt για το συγκεκριμενο συστημα αλλα παμε σε αυτο κυριως για τα 5 χρονια εγγυηση που δινει). Dvd recorder Samsung SH-222AB 18,99 € (ενα απλο dvd recorder,δεν θελεις κατι αλλο). Ssd OCZ 60GB Agility 3 Series 2.5¨ SATA III 99,99 € (μην σε ξεγελαει η χωρητικοτητα,θα βαλεις μονο το λειτουργικο εδω μεσα και κανενα παιχνιδι που παιζεις πιο πολυ και αργοτερα οταν θα πεσουν οι τιμες στους μηχανικους,θα παρεις και εναν samsung spinspoint 1tb και θα εισαι οκ). Πληκτρολογιο Logitech Media Keyboard K200 12,99 € (ενα απλο πληκτρολογιο). Ποντικι Logitech Mouse M115 10,41 € (ενα απλο ποντικι). Ηχεια Edifier M1360 26,99 € (δεν τα εχω ακουσει αλλα ειναι σε καλη τιμη και πολυ καλη μαρκα). Οθονη Dell U2312HM Ultrasharp 23 188,50 € (δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι για την οθονη.μια αναζητηση στο τμημα του φορουμ με τις οθονες θα σε πείσει). Συνολο 1063,32 Θα ηθελα να χωσω και μια ψυχτρα μεσα στο budget αλλα ηδη ξεφυγαμε.εαν μπορεις παντως,δωσε και κανενα 30αρι για μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη γιατι σε περιπτωση που θα ξεκλειδωσει και ανεβασεις τα ρολογια θα την χρειαστεις. αυτο το καταστημα επειδη δν το γνωριζω γινετε να παω να τα αγορασω απο κει και να μου τα συνδεσουν κιολας????
Vaggelovich Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 η ψυκτρα μηπως δεν ειναι τοσο καλη λογο του οτι κανει 9 ευρω???ρωταω γτ την εχω παθει σε παλια pc απο ψυκτρες ψυχτρα δεν σου εχω βαλει αυτο που ειδες ειναι οι 2 ανεμιστηρες για το κουτι.Αυτοι οι επεξεργαστες δεν ειναι ζεστοι και ειναι μια χαρα με τη ψυχτρα που σου δινουν μαζι τους.Μην πεταξεις λεφτα σε αχρηστα πραματα για οβερκλοκ αυτος ο επεξεργαστης ειναι μια χαρα σε συνδιασμο με τη gtx 570 ΣΚΟΤΩΝΕΙ edit:Επισης οσο αφορα τις ακριβες μητρικες,αν δεν βαλεις SSD ειναι αχρηστο το Sata III,οι μηχανικοι δισκοι δεν καταφερνουν να αξιοποιησουν τις δυνατοτητες του.Οι SSD δισκοι επισης φορτωνουν πιο γρηγορα τις πιστες αλλα δεν τρεχουν πιο γρηγορα τα παιχνιδια απο αποψη Framerate,οποτε για εναν gamer ολα τα λεφτα πρεπει να πηγαινουν στη καρτα γραφικων αν μπορεις να ανεβεις λιγο βαλε 8γιγα μνημη και εισαι αρχοντας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα