Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ,εχω αυτο εδω το κουτακι

gigabyte 3d aurora

Δεν λεεω ,με εχει βγαλει μια χαρα,αλλα θελω να παω σε κατι πιο δυνατο για να εχω καλυτερες θερμοκρασιες[και να δεχετε φυσικα και fans ,κατι το οποιο το δικο μου δεν το κανει]//

Δινω μεχρι 150 ευρω.ΤΙ υπαρχει?Εχω ακουσει τα καλυτερα για το 600t

Γραψτε λαθος για το 600t.Θελω μονο full tower..

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχικα πες μας αν σε ενδιαφερει τωρα η στο μελλον να πας σε custom υδροψυξη κατι που μπορει να παιξει μεγαλο ρολο στη επιλογη κουτιου

Δημοσ.

Για υδροψυξη δεν το εχω σκεφτει ακομα,καποτε θα γινει βεβαιως.Γιατι?

Καλο το 500R αλλα θελω full tower,τοσο καιρο δουλευω με full tower και το να παω σε mid θα μου φανει καπως..

Δημοσ.

το raven το εχω εγω και οντως ειναι πολυ καλο κουτι. με βολεψε γιατι παιρνει 10 σκληρους και 2 ssd εχει μεσα 2χ180 (κατω) και εναν 120 (πανω) παιρνει αλλους 4 2 μπροστα 1 πισω και αλλον ενα στο πλαι απο την αριστερη μερια...εγω δεν εβαλα γιατι εμποδιζει στα καλωδια. το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι τα ποσα εκατοστα ειναι το psu γιατι περνει εως 16.

Δημοσ.

Για υδροψυξη δεν το εχω σκεφτει ακομα,καποτε θα γινει βεβαιως.Γιατι?

Καλο το 500R αλλα θελω full tower,τοσο καιρο δουλευω με full tower και το να παω σε mid θα μου φανει καπως..

Αν ειναι να βαλεις τοτε ψαξε για κατι που να χωραει τα ψυγεια ανετα μεσα ωστε να μην χρειαζετε τρελα κοψε ραξε και(γνωμη μου αν πας σε 1 cpu και μια καρτα γραφιωκν να εχει χωρο για 1 3πλο ψυγειο τουλαχιστον (στην οροφη πχ)

και αναλογα τη καρτα γραφικων σου μπορεις να βαλεις και 1 μονο στην εξαγωγη πισω και θα εισαι καλυμενος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...