Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω κάποιες απορίες σχετικά με το νέο μου iPad.

1) μπορω να κλειδώσω εφαρμογές όπως email, eurobank app κτλ.Υπάρχει κάποια εφαρμογή. Εννοείται δεν είναι jail broken και φοράει την 5.0.1 .

2) πως εκριβώς δουλεύουν οι περιορισμοί...?Τι χρησιμότητα έχουν;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

λογικα ερχεσαι απο android ε;

για να κλεισεις τις εφαρμογες κανεις double press στο home button και σου ανοιγει η μπαρα με τις εφαρμογες που τρεχουν. Παρατεταμενα ακουμπας πανω στην εφαρμογη που θες να κλεισεις και βγαζει το κλασικο Χ στην γωνια. το πατας και κλεινει (στην multitasking bar , που ειναι η τελευταια γραμμη κατω με γκρι φοντο, οχι στα εικονιδια των εφαρμογων σου).

σε οτι αφορα την 2 ερωτηση σου δεν καταλαβα τι εννοεις.

Δημοσ.

εχμ, να κλειδώσει ρώτησε ο άνθρωπος, όχι να κλείσει rolleyes.gif

τα restrictions απ'ότι έχω καταλάβει είναι τι να χρησιμοποιείτε και τι όχι. Πχ αν στο restrictions απενεργοποιήσεις το safari, τότε όταν βγείς έξω δε θα υπάρχει σαν επιλογή να το τρέξεις.

Τώρα για κλείδωμα εφαρμογών δεν έχω ιδέα δυστυχώς δε βλέπω πως θα γίνεται

Δημοσ.

Προφανώς η αναφορά σου στο multitasking του iPad δεν εχει καμία σχέση με την απορία μου. Επίσης Όχι σε καμία περίπτωση δεν ερχομαι απο android και είμαι πολύ παλιός χρήστης iphone και Mac, απλά το iPhone το δουλεύω σε lailbrake mode όπου υπάρχουν εφαρμογες για κλείδωμα άλλων εφαρμογών.

Αυτό που ζητάω είναι αν κάποιος γνωρίζει να μου πει κάποια εφαρμογή έτσι ώστε να μπορέσω να απομακρύνω απο ανεπιθύμητα βλέμματα απο εφαρμογες τύπου eurobank κτλ.

Στο iPhone ας πούμε έχω το locktopus που κάνει αυτή την δουλειά.ζηταω κάτι αντίστοιχο στο iPad με 5.0.1 χωρίς όμως jailbreak.

Δημοσ.

Όχι, χωρίς jailbreak δεν γίνεται να "κλειδώσεις" άλλες εφαρμογές, παρά μόνο τις ελάχιστες που αναφέρονται στο μενού Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Περιορισμοί.

Χωρίς jailbreak καμία εφαρμογή δεν έχει δικαίωμα να δει, να πειράξει και να ελέγξει άλλες εφαρμογές.

Δημοσ.

Συνηθως οι e-banking εφαρμογες δεν υποστηριζουν background run οποτε εαν πατησεις το home button κλεινει τελειως η εφαρμογη.

Κλειδωσε τη συσκευη σου τελειως με καποιο κωδικο. Δεν νομιζω να εχεις αλλη λυση.

Χωρίς jailbreak καμία εφαρμογή δεν έχει δικαίωμα να δει, να πειράξει και να ελέγξει άλλες εφαρμογές.

Παροτι τρεχουν σε sandbox ολες οι εφαρμογες, καποια συγκεκριμενα πραγματα μπορουν να τα μοιραστουν (και δεν μιλαω για facebook και twitter κτλ) σε un-jailbreaked firmware παντα.

Δημοσ.

βασικά το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι τα e-mail μου και τα μήνυματα στο iMessage, καθώς ο καθένας μπορεί να τα ανοίξει ακόμα και κατα λάθος και μπορεί να διαβασει απόρρητα δεδομένα. Το κλείδωμα με κωδικό δεν μου χρησιμεύει καθώς όλο και κάποιος θα το ανοίξει να παίξει ένα παιχνίδι όταν το αφήνω σπίτι.

Όσο για τους περιορισμούς δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα καθώς απλά σου εξαφανίζει τις εφαρμογες και κάθε φορά που θελεισ να διαβασεισ ενα μειλ πρέπει να το ενεργοποιεις και να το απενενεργοποιεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...