Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδια εφτιαξα ενα συστημα απο τη ναρχη και εβαλα αυτην σαν καρτα γραφικων http://www.skroutz.gr/s/343807/Sapphire-Radeon-HD6950-2GB-Dirt3-Edition.html... amd καρτα δεν ειχα ξαναβαλει ποτε..ενω περασα το λογισμικο κανονικα πηγα να κατεαβασω κατι οδηγους να τους περασω αλλα ειχε ενα catalyst control center στο σαιτ της sapphire το οποιο κατεβασα και εκανα εγκατασταση αλλα εβαλα να παιξω warcraft 3 και η μεγαλυτερη αναλυση που με αφηνει να βαλω ειναι 1400*κατι πως ειναι δυνατον αφου η οθονη μου υποστιρηζει μεχρι 1920*1080? δεν εχω περασει τους οδηγους ακομα? τους κατεαβαζω απο το σαιτ της amd η της sapphire?

Δημοσ.

Την shapphire 6950 dirt 3 edition 2 gb απο το πλαισιο εχω...απο ποιο σαιτ ομως απο την amd η της shapphire? επειδη εχουν διαφορετικα λινκς και δεν ξερω τι να κατεβασω... ο ccc απο την amd δεν εχει καμια σχεση με τους οδηγους δηλαδη ε?

Δημοσ.

Σβησε τελειως τον catalyst και εαν τα windows σου ειναι windows 7 64 bit τοτε αυτο ειναι το Link με ολο το πακετο μεσα.και τον catalyst και τον driver.Τα κανει ολα αυτοματα.

Δημοσ.

Την shapphire 6950 dirt 3 edition 2 gb απο το πλαισιο εχω...απο ποιο σαιτ ομως απο την amd η της shapphire? επειδη εχουν διαφορετικα λινκς και δεν ξερω τι να κατεβασω... ο ccc απο την amd δεν εχει καμια σχεση με τους οδηγους δηλαδη ε?

επειδη ψηνομαι να αλλαξω την HD5770 και κοιταζα και εγω τη συγκεκριμενη που πηρες θα ηθελα να σε ρωτησω το εξης:

1. Απο θορυβο πως παει?

2.χωραει σε κουτι midi tower γιατι νομιζω πως ειναι αρκετα μακρια σε μεγεθος

3.Πριν απο την 6950 τι καρτα ειχες?

ευχαριστώ εκ των προτερων

Δημοσ.

1. Δεν την ακουω αλλα δεν εχω τρεξει και κανενα βαρυ παιχνιδι ακομα για να πω σιγουρα

2. Εχω το haf 932 και ειναι μεγαλο κουτι και χωρεσε ανετα

3 Ειχα λαπτοπ πριν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...