stavros100 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 γεαια σας παιδια.. εχω σύνδεση hol 24 mbps και πιανω σχεδόν 8 mbps.. ειμαι απο απο τιν πατρα και μενω κατω απο το στρατοπεδο το κτχ.. αν ξερει καποιος που ειναι απο τιν πατρα να μου πει που ειναι το dslam στιν περιοχή μου ; μήπως ξερει να μου πει καποιος; ευχαριστω ..
Marria Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Πας στη σελιδα της hol και μετα ελεγχο διαθεσιμοτητας, και βαζεις τα στοιχεια σου, σου βγαζει μετα σε ποιο Α/Κ εισαι (dslam). Eναλλακτικα μπορεις να βαλεις και τηλ αντι για διευθυνση.
stavros100 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Πας στη σελιδα της hol και μετα ελεγχο διαθεσιμοτητας, και βαζεις τα στοιχεια σου, σου βγαζει μετα σε ποιο Α/Κ εισαι (dslam). Eναλλακτικα μπορεις να βαλεις και τηλ αντι για διευθυνση. ευχαριστώ θα το κοιταξω
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 και Please μην ανοιγουμε 2 φορες το ιδιο θεμα.σου εχω απαντησει και στο αλλο.επισης αυτο με την διαθεσιμοτητα θα παιξει μονο αν δεν εχεις κανει μεταφορα το νουμερο σου.κατα τα αλλα μπορεις να ρωτησεις και τον παροχο σου σε ποιο dslam πεφτεις.και το βασικο να μας γραψεις τα στατιστικα της γραμμης στο αλλο θεμα που εχεις ανοιξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα