istoselidas.gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μάλλον τους έπεσε λίγο βαρύ. Αν με 8GB Ram δεν δω φως, προβλέπεται να κάνω Downgrade σε Snow Leopard. Αυτή τη στιγμή έχω ένα σύστημα αρκετά χειρότερο από το PC μου σε όλους τους τομείς. Εγώ με 160 GB (μνήμης) κολλάει λίγο όταν ανοίγω το ψυγείο. Ρε μήπως τα παραλέμε λίγο με 4GB είσαι μια χαρα δλδ με ένα λαπτοπ late2009 όλα πένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Πλάκα Πλάκα νομίζω ότι η μπαταρία μειώθηκε αισθητά... Α και μην ξεχνάμε ότι έκοψαν τη σοβαρή υποστήριξη σε smb.... Και δεν μπορώ να το διορθώσω κιόλας... Δεν ακούγεται πολύ άσχημο το downgrade.... Με τις μακακίες που έχει κάνει η Apple στο Lion, δυστυχώς downgrade είναι το ίδιο το Lion...όχι το Snow Leopard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cvaix Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Με τις μακακίες που έχει κάνει η Apple στο Lion, δυστυχώς downgrade είναι το ίδιο το Lion...όχι το Snow Leopard. Εγώ πάντως το τρέχω σε ΜΒ 2008 (αλουμινένιο) με 8GB RAM ($40 δολλαριάκια έκανε) και πάει μια χαρά. Και τα full-screen apps είναι πραγματικά μεγάλο βήμα στον τρόπο που κάνουμε interact με το Mac. Νομίζω μας πήγε πολύ μπροστά η Apple με αυτό το upgrade, και ήταν και τσάμπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 και ήταν και τσάμπα... ούτε στον παπά δλδ μην το πεις....κωλόφαρδοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω μας πήγε πολύ μπροστά η Apple με αυτό το upgrade, και ήταν και τσάμπα... Τι εννοείς «ήταν τσάμπα»; Επί πληρωμή ήταν- και μάλιστα έκανε όσο και όλες οι αναβαθμίσεις του Mac OS X, δηλαδή $30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Προφανώς και εννοεί ότι ήταν πολύ φτηνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Το κατάλαβα, αλλά δεν ήταν (αυτή τη φορά) τσάμπα. Πάντα τόσο κόστιζε η αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Λογικό να μη πιάσει καθώς είναι άθλιο λειτουργικό. Βαρύ και χωρίς ουσία βαρύ,βλακώδεις προσθήκες τύπου launchpad και βλακώδεις αφαιρέσεις τύπου expose και minimized apps. Επίσης μου την σπάει το με το ζόρι πουσάρισμα απο την Apple,με ποια λογική δεν έχει iCloud το SL;Σταματάει η υποστήριξη σε μόλις 2 ετών λειτουργικό;Είπε κανείς ότι κάποιος έχει όρεξη να αναβαθμίζει σε όλα; Με αυτή την πολιτική πως θα πιάσει στο business κομμάτι; Έστω ότι μια εταιρία πήρε 50 μηχανάκια της Apple με SL πέρυσι,μόλις μετά απο 1 χρόνο δεν έχει XCode,δεν έχει rosetta,μένει εκτός αναβαθμίσεων όπως το iCloud,χάνει το expose,κόβει υπηρεσίες κ.α.Εδώ έκοψε τον XServer και ΤΟΛΜΗΣΕ να προτείνει το Mac Mini σαν αντικαταστάτη ΟΚ δεν βάζει η εταιρία Lion,ΑΛΛΑ Αν θέλει να αναβαθμίσει τα μηχανάκια τότε έρχονται με Lion,αν θέλει να βάλει SL σε αυτά τότε μάλλον δεν θα μπορεί γιατί δεν θα υπάρχουν drivers. Έχει δείξει καθαρά ποιο κοινό έχει σαν στόχο,ούτε τους developers(τους κόβει το XCODE),ούτε εταιρίες(τους κλειδώνει και τους εξαναγκάζει σε αναβάθμιση αλλά τους κόβει και προγράμματα με την αφαίρεση της rosetta),ούτε τους power users(τους κόβει λειτουργικότητα και υπηρεσίες),σαν στόχος πλέον είναι η Κάρι Μπράντσο (το googlara ) του Sex and The City,η μόνη που εντυπωσιάστηκε με το launchpad,τα full screen apps και το MC,έτσι κι αλλιώς ένα word ανοίγει. Εγω σε μακ μινι με 4gb μνημη,δουλευει απροβληματιστα!! Εξαρταται και απο τα προγραμματα που χρησιμοποιει καποιος... Εννοείται,4 gb για Firefox+iWork είναι μια χαρά στο Lion,αν θες να ανοίξεις και κάτι άλλο εκεί είναι που ζορίζεται. Εγώ πάντως το τρέχω σε ΜΒ 2008 (αλουμινένιο) με 8GB RAM ($40 δολλαριάκια έκανε) και πάει μια χαρά. Και τα full-screen apps είναι πραγματικά μεγάλο βήμα στον τρόπο που κάνουμε interact με το Mac. Νομίζω μας πήγε πολύ μπροστά η Apple με αυτό το upgrade, και ήταν και τσάμπα... Μεγάλο βήμα το full screen,το interact δλδ,είμεινaν άφωνοι οι κομπιουτερόφιλοι. Επίσης ξέχασες ότι πλέον κάνεις resize το παράθυρο απο όποια γωνία θές,ανατρίχιασα μόλις το δα (το interact ήταν τέλειο),μας πήγε πολύ μπροστά, στο 1995!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desertman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 μάλλον κάποιοι πρέπει να ρίξουν μια ματιά εδώ... http://www.apple.com/macosx/whats-new/features.html επίσης η Apple προφανώς και δεν σταμάτησε να υποστηρίζει το Snow Leopard... βγαίνουν updates κανονικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 πάντως αν δεν πείτε κάτι για την apple δεν σας πάει καλά η μέρα .... κάνω την αυθαιρεσία και μιλάω για όνομα όλων το χρηστών μακ παγκοσμίως : το lion είναι το χειρότερο λειτουργικό που έχει βγει ποτέ νταξ τώρα .....? το παραδεχτήκαμε ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 μάλλον κάποιοι πρέπει να ρίξουν μια ματιά εδώ... http://www.apple.com/macosx/whats-new/features.html Αυτά τα "1.000.000 νέα features" δεν μου λένε τίποτα... το δοκίμασα για να βγάλω συμπέρασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 μάλλον κάποιοι πρέπει να ρίξουν μια ματιά εδώ... http://www.apple.com/macosx/whats-new/features.html επίσης η Apple προφανώς και δεν σταμάτησε να υποστηρίζει το Snow Leopard... βγαίνουν updates κανονικά... προφανώς και iCloud δεν έχει 250 προσθήκες,πέρα απο το FileVault δεν βλέπω κάτι,θα μπορούσα να πω ότι κάτι τις λέει το versions αλλά να ξέρω το CVS κάτι χρόνια τώρα και αδυνατώ,ωραίο περιτύλιγμα πάντως δεν λέω. Μία απο τις 250 είναι κι αυτή ε,"High-resolution cursor",πραγματικά το 10.8 τι θα έχει,τα βάλαν ΟΛΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Εγώ πάντως το τρέχω σε ΜΒ 2008 (αλουμινένιο) με 8GB RAM ($40 δολλαριάκια έκανε) και πάει μια χαρά. Και τα full-screen apps είναι πραγματικά μεγάλο βήμα στον τρόπο που κάνουμε interact με το Mac. Νομίζω μας πήγε πολύ μπροστά η Apple με αυτό το upgrade, και ήταν και τσάμπα... Θες να πεις δε μπορούσε να βάλει τις full-screen apps στο SL? Η είναι μεγάλο βήμα στο interaction η αφαίρεση του καλύτερου προγράμματος διαχείρισης παραθύρων, του expose? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δεν πιστευετε οτι απο θεμα ψυχολογιας και μονο οτι υπαρχει ενα νεο λειτουργικο, ειναι δυσκολο για καποιον που το εχει αγορασει με αυτο να παει πισω; Ακομα και καποιος να μην κανει την αναβαθμιση σε αυτο; Με 3-4 Desktops, safari, adium, itunes, iphoto, vuze, finder, προγραμμα για zip, email, και μερικα ακομα το μηχανημα σερνεται! Στην καλυτερη εχω 300ΜΒ ελευθερα, στην χειροτερη 16MB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δεν πιστευετε οτι απο θεμα ψυχολογιας και μονο οτι υπαρχει ενα νεο λειτουργικο, ειναι δυσκολο για καποιον που το εχει αγορασει με αυτο να παει πισω; Ακομα και καποιος να μην κανει την αναβαθμιση σε αυτο; Με 3-4 Desktops, safari, adium, itunes, iphoto, vuze, finder, προγραμμα για zip, email, και μερικα ακομα το μηχανημα σερνεται! Στην καλυτερη εχω 300ΜΒ ελευθερα, στην χειροτερη 16MB. Πήγαινε σε SL 10.6.7 και θα βρεις την υγειά σου. Από τα πιο σταθερά λειτουργικά που έχω χρησιμοποιήσει.. Από τη στιγμή που θα το φορτώσεις δε θα θες στιγμή να γυρίσεις στο πολυδιαφημισμένο Lion.. Και καλύτερα που είναι χαμηλή η διείσδυση του Lion στην αγορά, μήπως και η Apple σοβαρευτεί και υποστηρίξει σωστότερα τo SL και το επόμενο update της, είναι ένα καλύτερο λειτουργικό, διατηρώντας τις καινοτομίες του SL. Απορώ ποιο κεφάλι αποφάσισε την αφαίρεση του expose? Πάνε καλά..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα