Hal9000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Με βάση τα τελευταία στατιστικά στοιχεία του διαφημιστικού δικτύου Chitika, το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Apple το OS X Lion παρουσιάζει αργούς ρυθμούς διείσδυσης στην αγορά με βάση τον προκάτοχο του. Τα στοιχεία δείχνουν ότι το Lion έχει μερίδιο μόλις 1.5% της αγοράς των λειτουργικών συστημάτων με βάση μετρήσεις της εταιρείας Chitika από τη κίνηση στο Internet. Η χρήση του Lion αυξήθηκε με μέσο όρο 4.05% κάθε μήνα για το διάστημα μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου όμως το τελευταίο διάστημα ο ρυθμός έπεσε στο 0.98%. Παράλληλα η χρήση του OS X Lion μεταξύ των χρηστών υπολογιστών Mac δεν εμφανίζει μεγάλη αύξηση αφού αν και στην προηγούμενη αναφορά παρουσίαζε ποσοστό 14.18% με το Snow Leopard να πέφτει στο 55.5%, εντούτοις ένα μήνα μετά, το ποσοστό χρήσης του Lion ανέβηκε στο 16% όπως περιέργως και του Snow Leopard που έφτασε το 56%. Οι λόγοι του μειωμένου ρυθμού διείσδυσης του OS X Lion στην αγορά δεν είναι γνωστοί αλλά εικάζεται ότι πιθανόν προβλήματα με τη μη σταθερότητα του Wi-Fi και η μειωμένη αυτονομία των μοντέλων MacBook Pro, να οδηγούν τους χρήστες στην αναβολή της αναβάθμισης. Site: Chitika's Blog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μάλλον τους έπεσε λίγο βαρύ. Αν με 8GB Ram δεν δω φως, προβλέπεται να κάνω Downgrade σε Snow Leopard. Αυτή τη στιγμή έχω ένα σύστημα αρκετά χειρότερο από το PC μου σε όλους τους τομείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Εγω σε μακ μινι με 4gb μνημη,δουλευει απροβληματιστα!! Εξαρταται και απο τα προγραμματα που χρησιμοποιει καποιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μάλλον τους έπεσε λίγο βαρύ. Αν με 8GB Ram δεν δω φως, προβλέπεται να κάνω Downgrade σε Snow Leopard. Αυτή τη στιγμή έχω ένα σύστημα αρκετά χειρότερο από το PC μου σε όλους τους τομείς. Προσθέτοντας 4gb ram σε εναν υπολογιστή που έχει ήδη 4gb(υπερ αρκετα για το 99%) δεν θα τον κάνει να πάει πιο γρήγορα,προσωπικά νομίζω μπορεί να τον κάνει και λίγο πιο αργό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Πλάκα Πλάκα νομίζω ότι η μπαταρία μειώθηκε αισθητά... Α και μην ξεχνάμε ότι έκοψαν τη σοβαρή υποστήριξη σε smb.... Και δεν μπορώ να το διορθώσω κιόλας... Δεν ακούγεται πολύ άσχημο το downgrade.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 ειναι βαρυ? και σκεφτομουν να το περασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 ειναι βαρυ? και σκεφτομουν να το περασω Ναι βρε. Εγω εχω θεμα... http://www.insomnia.gr/topic/399996-mac-os-x-107-lion/page__pid__4384572__st__720#entry4384572 Post #758 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Εγώ πάντως στο imac και στο air (πριν τα πουλήσω) είχα παράπονα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Αναμενόμενο αφου για τα μάτια του κόσμου το έβγαλε για να έχει να λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tenorosz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Και γω διαπίστωσα πέσιμο της μπαταρίας σε macbook pro 13 2.4 με 4gb ram. και η αλήθεια είναι οτι πάει λίγο πιο αργά απ' την Λεοπάρδαλη του χιονιού. Απ' την άλλη όταν bootάρω win7 το λάπτοπ λειτουργεί σε 3πλάσια θερμοκρασία ενώ με το Λιοντάρι, δεν ακούω ποτέ τον ανεμιστήρα και δουλεύω FinalCut, Φωτοσόπι και τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calenter2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 σε mac book air late 2010 256 gb ssd 4 gb ram τα lion λειτουργουν απταιστα. το μονο που εχω παρατηρησει και εγω ειναι καποια ασταθεια στο wi-fi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 και γω εχω θεματακια με το Λιονταρακι και σκεφτομα σοβαρα το πισωγυρισμα στην χιονισμενη λεοπαρδαλη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Αν δεν καταφερουν να μπαινει το λειτουριγκο και σε συστηματα windows ωστε να εχουμε καλες επιλογες δεν βλεπω φως στην υποθεση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Αν δεν καταφερουν να μπαινει το λειτουριγκο και σε συστηματα windows ωστε να εχουμε καλες επιλογες δεν βλεπω φως στην υποθεση.... Δεν θέλουν όχι δεν μπορούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 πως θα παίξει σοβαρά στην αγορά όταν είναι πάνω σε μηχάνημα Apple με κόστος 1000 ευρώ τουλάχιστον για φορητό και 600 ευρώ για το Mini??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα