Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι value for money και κουραφέξαλα; Όταν με 300 ευρό έπαιρνες acer WM και το φτηνότερο droid με 250 φυσικό είναι ρε φίλε με 120 να ξεπουλήσει και τα μισά να κάνει value for money θεωρείται. ΛΟΛ Αφού η τιμή δεν έχει καμία σχέση όλα value for money είναι.

Εδώ αν εσύ κατάλαβες τί έγραψες, πάω fold.

Με 200 θα αγοράζανε ε; Δεν θα δίναν αλλα 50-60 ευρό να πάρουν κανα HTC android, Xperia ή τόσα άλλα, Το πλαστικό no name ΒLADE θα παίρναν.. :cry:

Μιλάς με ανακρίβειες πάλι. Ποιά Xperia και HTC είχαν 200€. HTC Wildifre 270€ θυμάμαι τότε μιας και ενδιαφερόμουν να πάρω κινητό και κατέληξα στο Galaxy S.

Το thread είναι άκυρο; Πότε είναι έγκυρο για φτηνά android μιλάει. Σιγά μην βάλουμε και αλγόριθμο για είναι έγκυρο ένα thread. Το HD πουλιόταν 650 ευρό για κανα χρόνο, πούλησε σαν τρελό, με τις απαιτήσεις για αυτά τα λεφτά εκτοξευμένες στα ύψη, και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για τίποτα. Ενώ στις προτάσεις σου ήδη άνοιξε thread

What?

Nikoskon, Άρτζι μπούρτζι και λουλάς αδερφέ.... Ασχολίαστο.

Λες ανακρίβειες.

Η τιμή του Blade εν Ελλάδι ήταν στα 160€

και του San Fransisco στην Orange στα 120€ χωρίς τα μεταφορικά για Ελλάδα.

Επομένως κράτα την τιμή 160€. Ξεπουλούσε ενώ είχε 160€ από το δίκτυο της Wind.

Μια από τα ίδια και εσύ ρε Βασιλάκη... κρίμα...

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες ανακρίβειες.

Η τιμή του Blade εν Ελλάδι ήταν στα 160€

και του San Fransisco στην Orange στα 120€ χωρίς τα μεταφορικά για Ελλάδα.

Επομένως κράτα την τιμή 160€. Ξεπουλούσε ενώ είχε 160€ από το δίκτυο της Wind.

Μια από τα ίδια και εσύ ρε Βασιλάκη... κρίμα...

:confused: :shock: :eek: :-( :cry: :cry: :X

Είπα 200 + άλλα 50-60 = 250 260 . Μάθε Ελληνικά what και what. Δε βλέπεις και τι γράφω κιόλας ή δεν καταλαβαίνεις

Δημοσ.

offtopic

δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να συζηταμε για το blade, αν δεν αξιζε τα χρηματα του δεν θα το αγοραζε τοσος κοσμος..

και τωρα βγαινει και το μικρο αδερφακι του (blade II) rolleyes.gif

http://st2.gsmarena.com/vv/pics/orange/Orange-San-Francisco-II.jpg <-- photo

Link <--- για χαρακτηριστικα

και αν βγει και στην "τιμη-κλειδι" των 120-150 ευρω θα κανει και αυτο παταγο

Δημοσ.

Eπειδη πολλοι κραζετε το WM 6 μιας και πλεον υπαρχει το android ως χρηστης WM 6.1 (βαριεμαι εδω και χρονια να περασω τα 6.5 μιας και για μενα δεν εχει νοημα να τα αλαξω) εχω να πω πως ειναι αξιοπρεπεστατα για καποιον που θελει ενα smartphone με καποιες βασικες εφαρμογες για να κανει τη δουλεια του και παραμετροποιησημο για να το φερει στα μετρα του.

Σαφως και δεν ειναι android αλλα ειναι αρκετα βολικο για καποιον (οπως εγω πχ) που δεν ζηταει και παρα πολλα απο τη συσκευη του. Οσο για το HD η τιμη του ειναι τσιμπιμενη τη στιγμη που στα ιδια περιπου χρηματα υπαρχουν πολυ ποιο συγχρονα κινητα, στα 150 καλα θα ταν...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να πω και την ... γνωμη μου

ειχα htc hd,htc hd2 αρκετα με wm πριν και μετα μπηκα σε os και εχω μεινει εδω

εγω λοιπον θα προτεινα σε αυτα τα χρηματα iphone μεταχειρισμενο

εχω φιλους ομως που με τα wm κανουν ολες τις δουλειες τους και δε θελουν να ασχοληθουν με κατι αλλο

οποτε το θεμα συσκευη και λειτουργικο ειναι θεμα υποκειμενικο (τι θες απο τη συσκευη και τι μπορεις να κανεις με αυτην)

Μου σηκώνεται η τρίχα, μόνο με τη σκέψη ότι θα αφήσω το HTC hd2 για ένα iphone! :fear:

Μακριά από μας, τέτοιες (downgrading)μεταβάσεις! :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...