Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις δουλέψει Windows Mobile 6.x ή μιλάς γενικά για OS's και apps;

ειχα 5 WM και εχω ακομα το HTC Snap. και εχω και android. Και ναι δεν ειναι ευχρηστα

αλλα και μονο που εμπαινα στο registry & παλευα οτι δε δουλευε λεει.

Οσο για τα alcatel, μακρια. πηρα ενα OT (χωρις ΟS) και εφευγαν τα κουμπια.

Rebranded κινητα τυπου ebay ειναι.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειχα 5 WM και εχω ακομα το htc Snap. και εχω και android. Και ναι δεν ειναι ευχρηστα

αλλα και μονο που εμπαινα στο registry & παλευα οτι δε δουλευε λεει.

Οσο για τα alcatel, μακρια. πηρα ενα OT (χωρις ΟS) και εφευγαν τα κουμπια.

branded κινητα του ebay ειναι.

Σε ρώτησα για WM6.x και όχι για 5.x.

Επίσης ποιά συσκευή Android έχεις; Android τρέχει και το ZTE Racer αλλά και το Galaxy SII, μόνο που δεν έχει καμία σχέση το μεν με το δε.

Εκεί που θέλω να καταλήξω και το είπα ήδη είναι πως με λιγότερα από 200€ αγοράζει κανείς πλήρη χαρακκτηριστικών τηλέφωνο all-around Android.

Αυτό για τα Alcatel είναι πολύ γενικό που αναφέρεις και απλά δεν ισχύει στην περίπτωση του OT-990 το οποίο έχει 2 πλήκτρα touch και ένα κανονικό.

Αλλά το να γενικεύεις, είναι ολίγον τί ... ... κάπως.

Και ειδικά το Alcatel OT-990 ποιοτικά είναι super.

Και το βασικό τα Android τα δουλεύεις με δάκτυλο, τα WM είσαι δέσμια του stylus. Ακόμα και περιπτώσεις συσκευών με WM6.5 δεν είναι την ίδια εμπειρία με ένα Android.

Δημοσ.

εχω το blade & το galaxy s. και ειπα ειχα 5 συσκευες, οχι Win5.0.

οσο για την "εμπειρια", τα ιδια λενε και οι apple fan boys για τα droid.

anyway. αυτα ;)

Δημοσ.

εχω το blade & το galaxy s. και ειπα ειχα 5 συσκευες, οχι Win5.0.

οσο για την "εμπειρια", τα ιδια λενε και οι apple fan boys για τα droid.

anyway. αυτα ;)

Ωραία.

Ισοπεδώνεις 2 λειτουργικά συστήματα.

Όλα τα Windows Mobile(5,6,6.5) παρέχουν την ίδια εμπειρία χρήσης.

Το ίδιο και τα Android. Blade και Galaxy S έχουν την ίδια εμπειρία χρήσης.

Τα ρέστα μου.

Κακώς πόσταρα.

Δημοσ.

Ωραία.

Ισοπεδώνεις 2 λειτουργικά συστήματα.

Όλα τα Windows Mobile(5,6,6.5) παρέχουν την ίδια εμπειρία χρήσης.

Το ίδιο και τα Android. Blade και Galaxy S έχουν την ίδια εμπειρία χρήσης.

Τα ρέστα μου.

Κακώς πόσταρα.

οντως κακως, γτ τι σχεση εχουν τα alcatel και το android με τα wm & το HTC?

με κατω απο 250€ σημερα παιρνεις κινητο για ενα χρονο. αν δεν εχεις απαιτησεις

το HTC το κρατας και 5! θα βρισκεις μπαταριες,hands free κλπ.

και εγω ειπα αξιζει μονο στα 140 απο ebay & αν καποιος ειχε WM πριν και ξερει

τι παιρνει.

Δημοσ.

αν δεν εχεις απαιτησεις

το HTC το κρατας και 5!

γιατι καποιος να μην εχει απαιτησεις? απαιτησεις δεν θα ειχες απο ενα κινητο που το βρηκες πεταμενο στο δρομο.απο ενα κινητο που μολις εδωσες 200 ευρω ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

Δημοσ.

γιατι καποιος να μην εχει απαιτησεις? απαιτησεις δεν θα ειχες απο ενα κινητο που το βρηκες πεταμενο στο δρομο.απο ενα κινητο που μολις εδωσες 200 ευρω ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

1. το κινητο στα 200 δεν αξιζει. στα 140 ειπα οτι ναι υπο προυποθεσεις.

2. απαιτησεις σε apps εννοω, αφου μονο εκει υστερει. αλλα δεν εχει σημασια μαλλον..

3. τι προτεινεις (εκτος zte,alcatel,huawei) στα 140; με ΙΔΙΑ specs?

4. στο δρομο μια φορα εχω βρει κινητο, ενα σπασμενο των 20€. ασχετο, αλλα ετσι το γραφω αφου το χεσαμε.

παρτε alcatel & zte που ειναι τηλεφωνα για "απαιτητικους". εγω πηρα το blade & το σκυλομετανιωσα.

καλυτερα να ειχα παρει καμμια σαβουρα οπως το HD H' ακομα και κανενα Νοκια C παρα τη πλαστικουρα.

Δημοσ.

γμτ να μην τσακώνεστε για κανένα από τα wm που είχα κ εγώ :mrgreen:

εμένα μου έχει μείνει προπαντώς η απίστευτη οθονάρα του ομνια 2..resistive ,

αλλά σαν capacitive,κ κάτι χρώματα αχ,χμ offtopic είμαι..

ένα hd2 σε αυτά τα λεφτά έλεγε,αν και με τις τιμές του galaxy s πια..

δλδ hd για 200 δεν λέει πια..

όπως και gs2 σε ένα χρόνο δεν θα λέει για πάνω από 250..

Δημοσ.

ipal παίζει να είσαι από τους ελάχιστους που πήραν πέρυσι που βγήκε το ZTE Blade και είσαι δυσαρεστημένος.

Ένα κινητό που κυριολεκτικά ξεπούλησε!!! Γιατί άραγε;

Γράφεις ο,τι να'ναι για να πείσεις.

Blade μούφα.

Alcatel είναι branded ebay με άθλια κατασκευή(κουμπιά φεύγουν).

Έλεος ρε συ. Βρες κανένα επιχείρημα της προκοπής.

Δημοσ.

Δικαίωμα του να είναι δυσαρεστημένος.

Ξεπούλησε λόγο τιμής αδελφέ. Βάλτο 200 ευρό να δούμε αν θα ξεπουλήσει.

Όσο για το πόσο κρατάν οι φτηνές συσκευές android, υπάρχει και αντίστοιχο θέμα σε αυτό το forum

http://www.insomnia.gr/topic/425924-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-android-%C2%AB%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B2%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1%C2%BB/

που είναι και το λογικό. Αυτο θα έλλειπε με 120 ευρό να κρατάνε κιόλας

Δημοσ.

ipal παίζει να είσαι από τους ελάχιστους που πήραν πέρυσι που βγήκε το ZTE Blade και είσαι δυσαρεστημένος.

Ένα κινητό που κυριολεκτικά ξεπούλησε!!! Γιατί άραγε;

Γράφεις ο,τι να'ναι για να πείσεις.

Blade μούφα.

Alcatel είναι branded ebay με άθλια κατασκευή(κουμπιά φεύγουν).

Έλεος ρε συ. Βρες κανένα επιχείρημα της προκοπής.

Δε πειραζει, βρίσκεις εσυ. ναι το πήρα και το μετάνιωσα. και φίλε μου δε θέλω να σε πείσω για κάτι.

τη γνώμη μου λέω βαση συσκευων που ειχα/εχω. δε σου κάνει, σεβαστό. εδω τα zte τα θαβουν οι ιδιοι οι κινεζοι... το δικο μου ειναι στο σερβις, οπως και πολλα αλλα. Και δικαιωμα μου να μη ξαναπαρω κινεζια.

Απλα τα πηραμε λογω φτηνιας και previews βασισμενων στo SF με amoled. Ναι πιστευω οτι τα zte & τα alcatel ειναι σαβουρες για gadget και οχι κινητα να βγαλεις π.χ 2 χρονια. Σταυρωσε με τι να σου πω? Κινεζικο με reviews απ το youtube δε ξαναπερνω... :D

Δημοσ.

Αφού το HD για μερικούς αξίζει 100 ευρό σου αγοράζω το blade ένα 40άρι. Τόσο αξίζει μια που ένα alcatel με 1 χρόνο εγγύηση καινούργιο κάνει 85 ευρό. που δεν έχει πάει ποτε service. Aν θες πες, για την κοπέλα μου το θέλω μόνο για wifi chat

Δημοσ.

Δικαίωμα του να είναι δυσαρεστημένος.

Σαφώς.

Ξεπούλησε λόγο τιμής αδελφέ. Λόγω απόδοσης προς κόστος. Value for money. Βάλτο 200 ευρό να δούμε αν θα ξεπουλήσει.Εξαρτάται την περίοδο που είχε βγει. Πέρυσι και με 200€ πάλι θα το αγοράζανε.

Όσο για το πόσο κρατάν οι φτηνές συσκευές android, υπάρχει και αντίστοιχο θέμα σε αυτό το forum

http://www.insomnia....81%CE%B1%C2%BB/

που είναι και το λογικό. Αυτο θα έλλειπε με 120 ευρό να κρατάνε κιόλας

Το thread που παραθέτεις με το πόσο "κρατάνε" οι συσκευές android είναι άσχετο. Το πλήθος των ελαττωματικών συσκευών είναι ανάλογο με το πλήθος των συσκευών. Και επειδή υπάρχουν πολλών ταχυτήτων συσκευές είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εν ολίγοις δεν κολλά πουθένα το thread που παρέθεσες.

Αφού το HD για μερικούς αξίζει 100 ευρό σου αγοράζω το blade ένα 40άρι. Τόσο αξίζει μια που ένα alcatel με 1 χρόνο εγγύηση καινούργιο κάνει 85 ευρό. που δεν έχει πάει ποτε service. Aν θες πες, για την κοπέλα μου το θέλω μόνο για wifi chat

Δεν υπάρχει η αναλογία που παραθέτεις μια και η τιμή είναι καθαρά υποκειμενική για κάθε προϊόν. Άκυρος ο παραλληλισμός τιμών δηλαδή.

Δε πειραζει, βρίσκεις εσυ. ναι το πήρα και το μετάνιωσα. και φίλε μου δε θέλω να σε πείσω για κάτι.

τη γνώμη μου λέω βαση συσκευων που ειχα/εχω. δε σου κάνει, σεβαστό. εδω τα zte τα θαβουν οι ιδιοι οι κινεζοι... το δικο μου ειναι στο σερβις, οπως και πολλα αλλα. Και δικαιωμα μου να μη ξαναπαρω κινεζια.

Απλα τα πηραμε λογω φτηνιας και previews βασισμενων στo SF με amoled. Ναι πιστευω οτι τα zte & τα alcatel ειναι σαβουρες για gadget και οχι κινητα να βγαλεις π.χ 2 χρονια. Σταυρωσε με τι να σου πω? Κινεζικο με reviews απ το youtube δε ξαναπερνω... :D

Link που να αποδεικνύει πως οι κινέζοι "θάβουν" τα ZTE; (Ή και αυτό είναι "επιχείρημα"; )

Τα υπόλοιπα δεν τα σχολίαζω γιατί ακολουθούν την γνωστή οδό σοβαρών επιχειρημάτων που παραθέτεις.

Το υποκειμενικό εγώ το κάνεις αντικειμενικό εσείς! Respect ipal...

Δημοσ.

μα και εσυ με γενικουρες μιλας.

http://www.google.gr/search?q=zte+"low+quality"+phone+forum+-image&hl=en&safe=off&tbo=d&prmd=ivns&ei=mijATp_DI4v1-ga80tCLBQ&start=0&sa=N

π.χ αυτος λεει για το Χ5, ακομα χειροτερα δλδ:

For comparable price and performance I won't consider Chinese phones (I'm Chinese if that matters), especially after watching another Chinese phone, meizu m9, turning high quality components to a low quality product. Huawei, while very established, is not known for making phones. And the previous ideos was a low quality entrance level product.

πεισε με εσυ με λινκς οτι το HD δεν αντεχει και δεν κανει για GPS & αυριο αγοραζω το αλκατελ αν με "πεισεις"

οτι θα βγαλει το 6μηνο... και αφου ειναι τοσο καλο γιατι δεν υπαρχει 1 σοβαρο review?

επισης αν σε "πεισω" θα αγορασεις το ΗD? δε νομιζω, οποτε γραφουμε για να γραφουμε...

και τελικα εσυ το εχεις το ΟΤ-990?

(btw πανω εβαλες quote τον killbill. τα μισα ειναι δικα του.)

Δημοσ.

Tι value for money και κουραφέξαλα; Όταν με 300 ευρό έπαιρνες acer WM και το φτηνότερο droid με 250 φυσικό είναι ρε φίλε με 120 να ξεπουλήσει και τα μισά να κάνει value for money θεωρείται. ΛΟΛ Αφού η τιμή δεν έχει καμία σχέση όλα value for money είναι.

Με 200 θα αγοράζανε ε; Δεν θα δίναν αλλα 50-60 ευρό να πάρουν κανα HTC android, Xperia ή τόσα άλλα, Το πλαστικό no name ΒLADE θα παίρναν.. :cry:

Το thread είναι άκυρο; Πότε είναι έγκυρο για φτηνά android μιλάει. Σιγά μην βάλουμε και αλγόριθμο για είναι έγκυρο ένα thread. Το HD πουλιόταν 650 ευρό για κανα χρόνο, πούλησε σαν τρελό, με τις απαιτήσεις για αυτά τα λεφτά εκτοξευμένες στα ύψη, και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για τίποτα. Ενώ στις προτάσεις σου ήδη άνοιξε thread

Nikoskon, Άρτζι μπούρτζι και λουλάς αδερφέ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...