pittas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 πωπω μη τσακωνεστε ρε... δεν γινεται να ξεκολλησει ενα μυαλο ετσι απλα windows mobile 6 θελουν ? Αφηστε τους να πανε να το αγορασουνε για 200 ευρω...τι καθεστε και τους εξηγειτε, σας λενε και μ#&*κες και ασχετους απο πανω. Μα γιατι? μα οχι, ποιο αλλο κινητο κανει 200 ευρω με αυτα τα χαρακτηριστικα ? (σχεδον ολα τα συγχρονα entry level, αλλα ψιλα γραμματα) πεταει ο γαιδαρος ? πεταει θα λετε. Δεν υπαρχει ελπιδα, προβατα κανονικα
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Για πέρνα μια βόλτα απο το ipmart (αυτή την στιγμή που γράφω έχει 5779 threads στα apps των WM6). δεν νομιζω να υποστηριξε κανεις πως δεν υπαρχουν threads επι του θεματος. αν καποιος ψαξει μπορει να βρει απειρα threads ακομα και πανω σε macintosh system 7 και windows 3.0 αυτο ομως δεν σημαινει πως αυτος ειναι λογος για να τα εγκαταστησεις στο pc σου. Μπορει να ναι καπως τραβηγμενα (χρονολογικα) τα παραδειγματα που αναφερω αλλα η λογικη ειναι η ιδια
eko13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δεν ειναι ακριβως ετσι... Ειναι σαν να μπορεις στα ιδια λεφτα να παρεις ενα καινουργιο hunday i3 με ολα τα καινουργια ηλεκτρικα καλουδια και μια bmw 3 προηγουμενης γενιας αλλα καινουργιο. στα 15.000 πχ ευρω Δεν ψαχνουν ολοι για το σουπερ τηλεφωνο, με την σουπερ αφη κτλ, ψαχνουν λειτουργικο, στιβαρο, ποιοτικο κτλ, δεν ειναι λοιπον για τα μπαζα το τηλέφωνο ακομα και αν ειναι προπροηγουμενης εκδοσης, προσωπικη αποψη τα 200 τσιμπιμενα. Αλλα ανετα θα επερνα πχ το τατς προ 2 για 100 ευρω, που μου αρεσουν τα πληκτρολογια. Για οποιον ειχε μια επαφη πιο παλια με wm τα προγραμματα που θελει θα τα βρει για windows 6 λογικα θα υπαρχουν, σε τορρεντς κτλ, για angry birds ας παει android.
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δεν ειναι ακριβως ετσι... Ειναι σαν να μπορεις στα ιδια λεφτα να παρεις ενα καινουργιο hunday i3 με ολα τα καινουργια ηλεκτρικα καλουδια και μια bmw 3 προηγουμενης γενιας αλλα καινουργιο. στα 15.000 πχ ευρω Δεν ψαχνουν ολοι για το σουπερ τηλεφωνο, με την σουπερ αφη κτλ, ψαχνουν λειτουργικο, στιβαρο, ποιοτικο κτλ, δεν ειναι λοιπον για τα μπαζα το τηλέφωνο ακομα και αν ειναι προπροηγουμενης εκδοσης, προσωπικη αποψη τα 200 τσιμπιμενα. Αλλα ανετα θα επερνα πχ το τατς προ 2 για 100 ευρω, που μου αρεσουν τα πληκτρολογια. Για οποιον ειχε μια επαφη πιο παλια με wm τα προγραμματα που θελει θα τα βρει για windows 6 λογικα θα υπαρχουν, σε τορρεντς κτλ, για angry birds ας παει android. δεν νομιζω οτι στεκει η συγκριση μεταξυ αμαξιoυ και κινητων διοτι το αυτοκινητο δεν ειναι κατι που μεσα του εχει software με τροπο οπως εχουν μεσα τους τα pc , smartphones κτλ, μιλαμε για εντελως διαφορετικο price range με παντελως διαφορετικα κριτηρια επιλογης. ενα αυτοκινητο μπορει και να σου κρατησει 10ετια, στις μερες οι περισσοτεροι πανω στον χρονο αλλαζουν κινητο τηλεφωνο (και ο λογος ειναι οχι αναγκαστικα καποιο προβλημα που εβγαλε η συσκευη, αλλα οτι βγηκαν καινουργια δηλ. τεχνολογικα αναβαθμισμενα δηλ. που μπορουν να προσφερουν περισσοτερα)
eko13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 To συγκεκριμενο τηλεφωνο προφανως και δεν θα το παρει καποιος που αλλαζει καθε χρονο τηλεφωνο... Δεν αλλαζουν ολοι καθε χρονο τηλεφωνο, ειδικα απο τοτε που κοπηκαν οι επιδοτησεις, τετοιου τυπου τηλεφωνα, το αγοραζουν αυτοι που θελουν ενα ποιοτικο τηλεφωνο για 2-3 χρονια, πιθανον και να μην του περασουν καμμια παραπανω εφαρμογη περα απο office και gps... Σε καθε περιπτωση τα διακοσια (που δεν υπαρχει πλεον και λινκ) ειναι πολλα, αλλα για καμμια κατοστη παιζεται... Εδω πουλαει ακομα το 6310! (που το βρισκουν καινουργιο απορω!) τι λεμε τωρα, αν ο αλλος βολευται να μην εχει τιποτα μεσα θα τον πεις κοροιδο???
ipal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Tα Touch HD τα πουλαει καινουργια καποιος seller στο ebay @ 130GBP. νομιζω ειναι μια λογικη τιμη. Tα WM (τουλαχιστον μεχρι & πριν 6μηνες που τσεκαρα) ηταν κορυφη στο GPS. παιρνουν πολλες PNA version & υπαρχει τεραστιο community. μονο τηλεφωνο,GPS & απλο browsing παιζει πια στα WM6. κα8ως ολα τα αλλα apps ειναι του 2009 το πολυ
alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Είχα μπει στο topic μόλις είχε ανοίξει... και ξανά μπήκα τώρα μόνο και μόνο επειδή είδα ότι έχει 4 σελίδες και απόρησα τι μπορείς να συζητάτε σε τόσες σελίδες για ένα απολίθωμα σε "προσφορά"... εντυπωσιάστηκα.
Damianpcb2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Οντως πολυ εντυπωσιακο....... Αντε να ακουσουμε κανα 8310 150ε σε προσφορα απο τα 500-600 που χε.... Παρτε το HTC TROPHY η το LG Optimus 7 στα 200ε οποιος θελει windows mobile.
ipal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 στα 140, αν καποιος ψαχνεται με gps apps μια χαρα ειναι. αρκει να μεινεις σε μια σταθερη rom. εδω http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=528 υπαρχουν εκατονταδες developers ακομα.
nek4d Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 οκ, μεσα απο τις αντιπαραθεσεις, μαθευτηκαν πολλα κ διορθωθηκαν καποιες υπερβολικες αντιληψεις. Συνοπτικα ειναι ξεπερασμενο κινητο αλλα για καποιον που τον καλυπτει η χρηση του ειναι μια χαρα. Ομως οχι σε αυτην την τιμη. Αν ηταν 100-150 ευρω, θα ηταν "προσφορα", παντα για οσους τους καλυπτει. Τοτε θα ειχαμε περισσοτερες "αντιπαραθεσεις"... Μια άλλη λεπτομερεια για οσους χρησιμοποιουν ms outlook καθημερινα και θελουν μαζι τους contacts tasks κλπ, τα win 6-6.5 συγχρονιζουν αυτοματα. Με android κλπ δεν γινεται αυτοματα, μονο χειροκινητα με χρονοβορες διαδικασιες και λαθη, που το καθιστουν απαγορευτικο καθημερινα. Για i-os δεν ξερω. Επειδη το μελλον ειναι στο cloud, στα win 7 εβγαλαν τον συγχρονισμο με το outlook (Διορθωστε με αν κανω λαθος). Και υπαρχουν αρκετοι επαγγελματίες που το outlook ειναι το δεξι τους χέρι, οποτε η επιλογη win 6.1-6.5 ειναι μονοδρομος.
Kill_bill2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Εγώ προσωπικά και πιστεύω και κανείς δεν έμαθε τίποτα. Τι παραπάνω μου παρέχει το android ώστε να πάρω την επόμενη φορά κανείς δεν είπε εκτος απο αφορισμούς. Επίσης ακόμα περιμένω να μου πει κάποιος ποια εφαρμογή gps έχει και πόσο πλήρωσε Επίσης εγώ έχω εφαρμογή καταγραφής κλήσεων που δεν την αλλάζω με όλα τα android του κόσμου. Και το συγκεκριμένο τηλέφωνο παίρνει android αν είναι εκεί το θέμα
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Επισης στο android εχεις επιλογες για GPS apps. Navigon, Sygic, Navigator κ.α. (μεταξυ των οποιων το Don't Panic)Γενικα, δεν μπορουμε να συγκρινουμε τα winmo με το android και ιδιαιτερα το τελευταιο. Υποθετω δεν θα υπηρχε λογος να τα παρατησει η M$ αν ηταν up to date. Εγώ προσωπικά και πιστεύω και κανείς δεν έμαθε τίποτα. Τι παραπάνω μου παρέχει το android ώστε να πάρω την επόμενη φορά κανείς δεν είπε εκτος απο αφορισμούς. Επίσης ακόμα περιμένω να μου πει κάποιος ποια εφαρμογή gps έχει και πόσο πλήρωσεΕπίσης εγώ έχω εφαρμογή καταγραφής κλήσεων που δεν την αλλάζω με όλα τα android του κόσμου.Και το συγκεκριμένο τηλέφωνο παίρνει android αν είναι εκεί το θέμα Σου ειπα ποιες εφαρμογες υπαρχουν. Η απαντηση ειναι τιποτα. Επισης υπαρχουν εφαρμογες καταγραφης κλησεων. Αλλα επαναλαμβανω ειμαστε way offtopic
ipal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ενα καλο με το μισο-πεθαμενο OS ειναι οτι ξερεις οτι θα τρεχει ΟΛΕΣ τις εφαρμογες που υπαρχουν για αυτο! επισης οτι και να βαλεις απο app (συνηθως) δουλευει καλα, αφου εχει γινει develop 1-3 χρονια. ουτε αναμονη για rom κλπ...
nikoskon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Αλήθεια ε? Θα μου προτείνεται τηλέφωνα με 50 και 100 ευρό που να έχουν ότι και αυτό; Θέλω να αγοράσω Alcatel OT-990 με 139€ και δεν του λείπει τίποτα. Εκτός και αν σε χαλάει η ανάλυση οθόνης που είναι 320x480... http://www.gsmarena....5&idPhone2=3799 Πάντως με 200€ έχει πολλές περισσότερες επιλογές... ενα καλο με το μισο-πεθαμενο OS ειναι οτι ξερεις οτι θα τρεχει ΟΛΕΣ τις εφαρμογες που υπαρχουν για αυτο! επισης οτι και να βαλεις απο app (συνηθως) δουλευει καλα, αφου εχει γινει develop 1-3 χρονια. ουτε αναμονη για rom κλπ... Έχεις δουλέψει Windows Mobile 6.x ή μιλάς γενικά για OS's και apps;
Razor333 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Χαλαρωστε λιγο, τα wm ηταν ενα αξιοπρεπες λειτουργικο με πολλες εφαρμογες, καλες αξιοπιστες συσκευες και εχουν ακομα και σημερα μερικα + εναντι του android, αλλα μεχρι εκει το android ειναι πολυ μπροστα σε ολα τα αλλα. Καποιοι μπορει να θελουν να δωσουν 200ε για μια συσκευη 3ετιας την στιγμη που παιρνεις αξιοπρεπες android με 200ε και με λιγα πανω παιρνεις και καλυτερης μαρκας. Εγω ειχα στο παρελθον πολλες συσκευες με wm και σκετα pda και κλασικα κινητα και με touchscreen τα περισσοτερα ηταν πανακριβα οπως το qtek 9000 και το omnia 2, αλλα το ideos x5 με τα 200ε που πηρα φετος, ηταν οτι καλυτερο αγορασα ποτε και η ποιοτητα κατασκευης αν και μετρια, ειναι περα για περα ικανοποιητικη για αυτα τα λεφτα. Οσο σαν gps αν το συγκρινω με το omnia 2 ειναι σαφως καλυτερο, κλειδωνει πιο αμεσα, το igo εχει σαφως καλυτερη αναλυση απο το destinator και πολυ πιο ομαλη κινηση, ηταν κατι που φοβομουν οτι θα ειναι χειροτερο στο android, αλλα τελικα ειναι καλυτερο και εδω. Αφηστε τα wm να πεθανουν με την ησυχια τους και μην κανετε την χαρη (εκτος και αν ειστε συλλεκτες) να παιρνεται χρονια στοκαρισμενες συσκευες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα