Kill_bill2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 http://www.kinitomania.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=1058&category_id=39&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart Mια εναλλακτικη στα 128ευρω. Δεν συγκρινεται η resistive οθονη του HD με μια capacitive. Οπως δεν συγκρινεται μια καμερα ενος HTC winmo και δη του συγκεκριμενου με μια ιδιων η λιγο λιγοτερων MP. Επισης στο android εχεις επιλογες για GPS apps. Navigon, Sygic, Navigator κ.α. (μεταξυ των οποιων το Don't Panic) Γενικα, δεν μπορουμε να συγκρινουμε τα winmo με το android και ιδιαιτερα το τελευταιο. Υποθετω δεν θα υπηρχε λογος να τα παρατησει η M$ αν ηταν up to date. Άλλο 130 και άλλο 50 ευρό. Επίσης αυτό έχει android 1.6 ούτε αυτό είναι up to date
gardennia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιο λάθος στο link ή εξαντλήθηκε;
nek4d Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 χωρις να θελω να ριξω λαδι στη φωτια, εχω κ win mob 6.5 κ android. Στα win mob βρηκα πολλες σπασμενες εφαρμογες για "δωρεαν" πλοηγηση κ πληθωρα αλλων σπασμενων εφαρμογων κ παιχνιδιων. Χρησιμοποιω τελικα το παλιο γνωστο δοκιμασμενο destinator αλλα εχω βαλει κ 2-3 άλλα για δοκιμες. Στο android δεν βρηκα κατι σπασμενο, ομως δεν το χω ψαξει κ πολυ. Υπαρχουν σπασμενα προγραμματα σε android? Αν θελω για πχ να εχω δωρεαν πλοηγηση gps (real time, οχι google maps), υπαρχουν λυσεις σε android ή πρεπει με το ζορι να τα σκαω σε χαρτες, συνδρομες, κλπ?
Kill_bill2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Πλάκα μας κάνεις και εσύ ;;; Ρώτα τον αρχάγγελο αν ξανα-αποφασίσει να απαντήσει στο flame. Εγώ έχω Dest7 Igo Ginius Drive και Dont panic
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Aπαντησα εγω στα περι gps εφαρμογων. Αλλα ειμαστε οφφτοπικ, αν θελετε να συζητησουμε για αυτες, μπορουμε να ανοιξουμε ενα θεμα στο Mobile Software.
CyberVibe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 [quote name=arxaggelos' timestamp='1321033166' post= '4386439] OK dude, παρ΄το, αλλά όταν θα γλυκαθείς και θα θέλεις εφαρμογές για το ένα και το άλλο πράγμα (γιατί θα έχεις πάρει smartphone, άσχετα αν είναι νεκρό), μην ρωτήσεις πού θα τις βρεις, σου λέω από τώρα: πουθενά. Επίσης, εάν σου βγάλει κολλήματα, bugs κλπ, ή για ρυθμίσεις και βελτιστοποίηση, πάλι μη ρωτήσεις ποιός μπορεί να βοηθήσει, γιατί απλά δεν θα ξέρει κανένας. Ακόμη και οι άλλοτε τεράστιες κοινότητες των WinMo 6 στο ιντερνετ έχουν εξαφανιστεί. Και, FYI, τα WinMo 6 είναι pain in the ass χωρίς βελτιώσεις και tweaks, τα οποία να δω που θα τα βρεις. Με εξαίρεση την οθόνη, καλύτερα να πάρεις το X10 Mini με 109 ευρώ. Αλλιώς, αφού δεν θα βρεις να περάσεις εφαρμογές, και είναι και προβληματικό το OS, καλύτερα πάρε ένα από τα "κλειστά" με λιγότερα από 100 ευρώ. Τις ίδιες δουλειές θα κάνεις. edit: ή το αποπάνω Καλύτερα να τρώς παρά να γράφεις $@*&%^%#$.... [quote name=arxaggelos' timestamp='1321033166' post= '4386439] OK dude, παρ΄το, αλλά όταν θα γλυκαθείς και θα θέλεις εφαρμογές για το ένα και το άλλο πράγμα (γιατί θα έχεις πάρει smartphone, άσχετα αν είναι νεκρό), μην ρωτήσεις πού θα τις βρεις, σου λέω από τώρα: πουθενά. Για πέρνα μια βόλτα απο το ipmart (αυτή την στιγμή που γράφω έχει 5779 threads στα apps των WM6). [quote name=arxaggelos' timestamp='1321033166' post= '4386439] Επίσης, εάν σου βγάλει κολλήματα, bugs κλπ, ή για ρυθμίσεις και βελτιστοποίηση, πάλι μη ρωτήσεις ποιός μπορεί να βοηθήσει, γιατί απλά δεν θα ξέρει κανένας. Ακόμη και οι άλλοτε τεράστιες κοινότητες των WinMo 6 στο ιντερνετ έχουν εξαφανιστεί. Και, FYI, τα WinMo 6 είναι pain in the ass χωρίς βελτιώσεις και tweaks, τα οποία να δω που θα τα βρεις. Κάνε άλλη μια βόλτα απο XDA και έλα να μου πείς.
arxaggelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Πω πω τι χαζός που είμαι. Μπράβο ρε μαν, σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια. Τρέχω να το πάρω, ελπίζω να το προλάβω στα 199. Βασικά και >250 να έχει πάει, τα δίνω άνετα για τόσο cutting edge συσκευή.
111111 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 OK dude, παρ΄το, αλλά όταν θα γλυκαθείς και θα θέλεις εφαρμογές για το ένα και το άλλο πράγμα (γιατί θα έχεις πάρει smartphone, άσχετα αν είναι νεκρό), μην ρωτήσεις πού θα τις βρεις, σου λέω από τώρα: πουθενά. Επίσης, εάν σου βγάλει κολλήματα, bugs κλπ, ή για ρυθμίσεις και βελτιστοποίηση, πάλι μη ρωτήσεις ποιός μπορεί να βοηθήσει, γιατί απλά δεν θα ξέρει κανένας. Ακόμη και οι άλλοτε τεράστιες κοινότητες των WinMo 6 στο ιντερνετ έχουν εξαφανιστεί. Και, FYI, τα WinMo 6 είναι pain in the ass χωρίς βελτιώσεις και tweaks, τα οποία να δω που θα τα βρεις. Με εξαίρεση την οθόνη, καλύτερα να πάρεις το X10 Mini με 109 ευρώ. Αλλιώς, αφού δεν θα βρεις να περάσεις εφαρμογές, και είναι και προβληματικό το OS, καλύτερα πάρε ένα από τα "κλειστά" με λιγότερα από 100 ευρώ. Τις ίδιες δουλειές θα κάνεις. edit: ή το αποπάνω Επειδή είχα το ανωτέρω κινητό και από τότε έχω αλλάξει 6 smartphone, για να καταλήξω πάλι σε windows (lg e900 με windows phone 7), το windows mobile 6.5 ήτανε από τα πιο παραμετροποιήσημα λειτουργικά και με πληθώρα εφαρμογών (σπασμένα πανεύκολα). Αφού είμαι έτοιμος να το ξαναπάρω. Όσο για το hardware της συγκεκριμένης συσκευής νομίζω πως ήτανε πολύ μπροστά από την εποχή της-και ας αφήσουμε στην άκρη capasitive οθόνες και διπλοπύρηνους επεξεργαστές-σημασία έχει τη εισπράττει ο τελικός χρήστης!
Damianpcb2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Και εγω το ειχα πριν απο 3 χρονια αν δεν κανω λαθος..... Σαν κινητο τις τοτε εποχης ηταν τρομερο (740ε τιμη καταλογου). Ομως συγκρισιμα με τΑ κινητα του σημερα εχει αθλια οθονη κ touch. Θα προτιμουσα ενα zte blade αντι αυτου..... Σαν λογισμικο το win 6,1 ηταν πολυ ολοκληρωμενο και υπαρχουν πολλες εφαρμογες... Σαν gps ημουν ποιο πολυ ικανοποιημενος με το HTC HD παρα με τα μεταγενεστερα android phones. Ομως στο HD oταν εβαλα την εκδοση 6,5 αρχισε να κολλαει σε πολυ μεγαλο βαθμο.... Η μνημη του αποδειχθηκε μικρη .. Εγω προσωπικα δεν θα επενδυα σε ενα παλιο κινητο . Η τεχνολογια προχωραει και μεις ακολοθουμε αν θελουμε να ειμαστε ενημερωμενοι. Αν ο λογος ειναι η διαμαχη Android - Windows παρτε το HTC Trophy που ειναι καλυτερο.
rizla7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 επειδή έχει σημασία τι εισπράττει ο τελικός χρήστης, όπως αναφέρθηκε, δε αξίζει πλέον η αγορά της συσκευής....πόσο μάλλον σε αυτά τα λεφτά όταν υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές να βρει κάποιος. ότι ρομ και να περάσεις όσο καλά και να το στήσεις..είναι πάρα πολύ πίσω για τα σημερινά δεδομένα.. τώρα αν κάποιοι το έχουν σε τιμή του 2008 και το κατεβάσουν στα μισά..δε σημαίνει ότι ειναι ευκαιρία...
leon00 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 να πω και την ... γνωμη μου ειχα htc hd,htc hd2 αρκετα με wm πριν και μετα μπηκα σε os και εχω μεινει εδω εγω λοιπον θα προτεινα σε αυτα τα χρηματα iphone μεταχειρισμενο εχω φιλους ομως που με τα wm κανουν ολες τις δουλειες τους και δε θελουν να ασχοληθουν με κατι αλλο οποτε το θεμα συσκευη και λειτουργικο ειναι θεμα υποκειμενικο (τι θες απο τη συσκευη και τι μπορεις να κανεις με αυτην)
Kill_bill2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Και τα WM6 os είναι και το Android οs είναι όλα os είναι φίλε μου
K44KK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 μου κανετε πλακα? τοση ωρα ελεγα ενταξει μπορει να ναι παλιο το OS του αλλα ενταξει..μεχρι που ειδα οτι εχει capacitive οθονη...!! δεν θα εδινα με τιποτα 200 ευρω για να παρω κινητο με capacitive οθονη 1,5 μηνα πριν το 2012. σε περιπτωση που αναγκαστικα θες windows phone εως 200Ε γιατι να μην πας στο lg optimus 7 για παραδειγμα? αν δει κανεις στο skroutz το HTC Magic εχει 199Ε, εγω το ειχα παρει 550Ε οταν ειχε βγει. και τι να λεει αυτο ομως? το οτι ειναι 199Ε δεν το κανει προσφορα.. το value for money πρεπει να αντιπροσωπει και την εποχη στην οποια βρισκομαστε.
CyberVibe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Πω πω τι χαζός που είμαι. Μπράβο ρε μαν, σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια. Τρέχω να το πάρω, ελπίζω να το προλάβω στα 199. Βασικά και >250 να έχει πάει, τα δίνω άνετα για τόσο cutting edge συσκευή. Όταν έλεγες ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές πουθενά σήμερα και σου παράθεσα link με χιλιάδες threads,όταν μας είπες ότι οι κοινότητες των WinMo 6 έχουν εξαφανιστεί και σου ανέφερα το XDA, καπάκι απο το κόμπλεξ σου επειδή πάλι πρέπει κάτι να μας πείς αναφέρεσαι σε cutting edge συσκευές.Φίλε μου τότε δεν είσαι μόνο χαζός....για ψάξτο.Φιλικά.
arxaggelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δεν είμαι χθεσινός, είχα WinMo 6.5, το πούλησα πριν 1,5 χρόνο. Δεν το μετάνιωσα στιγμή. End of story. Και στην τρίτη που θα με προσβάλεις προσωπικά και με χαρακτηρισμούς, ενώ εγώ δεν το έκανα σε κανένα post, άρχισε να αναρωτιέσαι ποιός σου έκανε αναφορά. Θα το βρεις αμέσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα