Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

To σωστο link. Αλλα το εχει μονο αυτο το καταστημα.

http://www.skroutz.gr/s/55952/HTC-Touch-HD.html

Μπορει να ειναι και προσφορα ομως, δεν ξερω ποσο κοστολογειται πλεον.

Οπως και να εχει πραγματικα, και 50 ευρω να το εδιναν θα τους ζητουσα και δωρο για να το παρω.

Δημοσ.

Tο οτι το βρισκεις και 560, δεν σημαινει οτι κανει και τοσο. Αν ενας ειναι μουρλος και το εχει αφησει τοσο δεν σημαινει οτι θα το πουλησει κιολας...

δεν του λειπει κατι αλλα σε σχεση με ενα μινι προ της ΣΕ, αντικειμενικη αξια το πολυ 100 ευρω.

Δημοσ.

Αλήθεια ε? Θα μου προτείνεται τηλέφωνα με 50 και 100 ευρό που να έχουν ότι και αυτό; Θέλω να αγοράσω

Πες τα μεγάλε, γιατί εδώ μέσα.................

Δημοσ.

OK dude, παρ΄το, αλλά όταν θα γλυκαθείς και θα θέλεις εφαρμογές για το ένα και το άλλο πράγμα (γιατί θα έχεις πάρει smartphone, άσχετα αν είναι νεκρό), μην ρωτήσεις πού θα τις βρεις, σου λέω από τώρα: πουθενά.

Επίσης, εάν σου βγάλει κολλήματα, bugs κλπ, ή για ρυθμίσεις και βελτιστοποίηση, πάλι μη ρωτήσεις ποιός μπορεί να βοηθήσει, γιατί απλά δεν θα ξέρει κανένας. Ακόμη και οι άλλοτε τεράστιες κοινότητες των WinMo 6 στο ιντερνετ έχουν εξαφανιστεί. Και, FYI, τα WinMo 6 είναι pain in the ass χωρίς βελτιώσεις και tweaks, τα οποία να δω που θα τα βρεις.

Με εξαίρεση την οθόνη, καλύτερα να πάρεις το X10 Mini με 109 ευρώ. Αλλιώς, αφού δεν θα βρεις να περάσεις εφαρμογές, και είναι και προβληματικό το OS, καλύτερα πάρε ένα από τα "κλειστά" με λιγότερα από 100 ευρώ. Τις ίδιες δουλειές θα κάνεις.

edit: ή το αποπάνω :mrgreen:

Δημοσ.

Σε περίπτωση που το αγόρασες να πούμε ότι υπάρχουν ανεπίσημες roms με windows mobile 6.5 και πιο καινούριο HTC Sense.

Δημοσ.

Αυτό έχει 2.8'' ενώ το hd 3,5'' μεγαλύτερης ανάλυσης φυσικά

To hd έχει 3g δέκτη με 3g internet και 3g videocall. To δικό σου δεν έχει.

Και η camera ακόμα είναι 2 ενώ του hd 5mp. To μόνο θετικό είναι το android.

Arxaggelos εγώ έβαλα το πρόγραμμα πλοήγησης dont panic που κυκλοφόρησε πρόσφατα για PNA και είναι συμβατό. Εσύ με το android τι έβαλες;;; Απο τα 3 το μακρύτερο; Μέχρι ένα σημείο συμφωνώ με όσα λες αλλα τα ισοπεδώνεις όλα.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό έχει 2.8'' ενώ το hd 3,5'' μεγαλύτερης ανάλυσης φυσικά

To hd έχει 3g δέκτη με 3g internet και 3g videocall. To δικό σου δεν έχει.

Και η camera ακόμα είναι 2 ενώ του hd 5mp. To μόνο θετικό είναι το android.

Arxaggelos εγώ έβαλα το πρόγραμμα πλοήγησης dont panic που κυκλοφόρησε πρόσφατα για PNA και είναι συμβατό. Εσύ με το android τι έβαλες;;; Απο τα 3 το μακρύτερο; Μέχρι ένα σημείο συμφωνώ με όσα λες αλλα τα ισοπεδώνεις όλα.

http://www.kinitomania.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=1058&category_id=39&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Mια εναλλακτικη στα 128ευρω.

Δεν συγκρινεται η resistive οθονη του HD με μια capacitive. Οπως δεν συγκρινεται μια καμερα ενος HTC winmo και δη του συγκεκριμενου με μια ιδιων η λιγο λιγοτερων MP.

Επισης στο android εχεις επιλογες για GPS apps. Navigon, Sygic, Navigator κ.α. (μεταξυ των οποιων το Don't Panic)

Γενικα, δεν μπορουμε να συγκρινουμε τα winmo με το android και ιδιαιτερα το τελευταιο. Υποθετω δεν θα υπηρχε λογος να τα παρατησει η M$ αν ηταν up to date.

Δημοσ.
Εσύ με το android τι έβαλες;;; Απο τα 3 το μακρύτερο;

Εννοείς τί navi έβαλα σε android; Έλα, πέσ'το, πλάκα κάνεις έτσι;

ΟΚ κλείνω το flame χωρίς να απαντήσω καν, αν εσύ είσαι χαρούμενος εμένα μου περισσεύει. Όποιος είχε τη χαρά να έχει WinMo 6 ξέρει για τί πράγμα μιλάω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...