Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DELETED

Το spamming δεν μου είναι χρήσιμο.

Ευχαριστώ τους spammers για την βοήθεια αλλά κυρίως τους διαχειριστές.

Επεξ/σία από katerina_a_86
Δημοσ.

Απο οτι μου χε πει ενας φίλος μου λογω στρατού που ορκίστηκε αργότερα όμως, οτι εγινε στο γραφείο της γραμματείας της σχολής του.

Τωρα δεν ξερω αμα ποικίλει απο περίπτωση σε περίπτωση και απο σχολή σε σχολή.

Δημοσ.

500 σχολές έχει η Ελλάδα, λες να ισχύουν για όλες τα ίδια; Και ειδικά για ένα τόσο ρευστό θέμα όπως η έκτακτη ορκομωσία; Πάρε τηλέφωνο στη δική σου σχολή και ρώτα.

Δημοσ.

Ζήτησα να μου απαντήσει κάποιος που είχε παρόμοια εμπειρία για να έχω μια εικόνα, όχι να μου πει κάποιος που δεν είχε ότι είναι πολύ εξειδικευμένη η ερώτησή μου.

Οκ.

Όταν αποφοίτησα από το ΤΕΙ Παραγωγής Ραβανί Τραϊανούπολης το 2010, έγινε έκτακτη τελετή ορκομωσίας. Επειδή ήταν τελείως έκτακτη μας όρκισαν στο κυλικείο της σχολής. Τα αγόρια έπρεπε να είμαστε ντυμένοι από τη μέση και κάτω τσολιάδες, από τη μέση και πάνω αηβασίληδες. Τα κορίτσια ήταν ντυμένα πόνυ. Στην ορκομωσία υπήρχε φουσκωτός πορτιέρης που δεν άφηνε να μπεί όποιος κι όποιος. Ενός παιδιού τον πατέρα π.χ. τον άφησε απέξω γιατί δεν του άρεσε η φάτσα του. Την ορκομωσία την έκανε ο καψιμιτζής μαζί με έναν αφροαφρικανό ορθόδοξο ιερέα και έναν goblin shaman lvl. 83. Έπρεπε να απαγγείλουμε τον όρκο ενώ στον πισινό μας υπήρχε ένα αναμμένο κερί. Υπήρχε άφθονη κόκα, βιάγκρα, κρύσταλ μεθ, τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια και φάντα ανθρακούχα για όλους. Αυτό με χάλασε λίγο, θα μπορούσαν να είχαν φάντα μπλε. Η ανθρακούχα μου φέρνει ανακαψίλα. Στο τέλος ακολούθησε όργιο το οποίο βιντεοσκοπήθηκε από τον Σειρηνάκη και σύντομα θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα.

Aυτά για τη σχολή μου. Ελπίζω να πήρες μια ιδέα.

Δημοσ.

Οκ.

Όταν αποφοίτησα από το ΤΕΙ Παραγωγής Ραβανί Τραϊανούπολης το 2010, έγινε έκτακτη τελετή ορκομωσίας. Επειδή ήταν τελείως έκτακτη μας όρκισαν στο κυλικείο της σχολής. Τα αγόρια έπρεπε να είμαστε ντυμένοι από τη μέση και κάτω τσολιάδες, από τη μέση και πάνω αηβασίληδες. Τα κορίτσια ήταν ντυμένα πόνυ. Στην ορκομωσία υπήρχε φουσκωτός πορτιέρης που δεν άφηνε να μπεί όποιος κι όποιος. Ενός παιδιού τον πατέρα π.χ. τον άφησε απέξω γιατί δεν του άρεσε η φάτσα του. Την ορκομωσία την έκανε ο καψιμιτζής μαζί με έναν αφροαφρικανό ορθόδοξο ιερέα και έναν goblin shaman lvl. 83. Έπρεπε να απαγγείλουμε τον όρκο ενώ στον πισινό μας υπήρχε ένα αναμμένο κερί. Υπήρχε άφθονη κόκα, βιάγκρα, κρύσταλ μεθ, τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια και φάντα ανθρακούχα για όλους. Αυτό με χάλασε λίγο, θα μπορούσαν να είχαν φάντα μπλε. Η ανθρακούχα μου φέρνει ανακαψίλα. Στο τέλος ακολούθησε όργιο το οποίο βιντεοσκοπήθηκε από τον Σειρηνάκη και σύντομα θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα.

Κάπως έτσι κύλησε και η δική μας, αλλά χωρίς βιντεοσκόπηση... οι τσίπιδες.

Δημοσ.

Οκ.

hahahahahahhahaah! θεός!!! χαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

deleted oxi locked! :P της το απαυτώσατε το τοπικ της κοπελας :/

Το θέμα απαντήθηκε μια χαρά με το παρακάτω πόστ:

500 σχολές έχει η Ελλάδα, λες να ισχύουν για όλες τα ίδια; Και ειδικά για ένα τόσο ρευστό θέμα όπως η έκτακτη ορκομωσία; Πάρε τηλέφωνο στη δική σου σχολή και ρώτα.

Εγώ πάντως αυτό έκανα πρίν λίγες μέρες για τη δική μου ορκωμοσία. Οπότε πολύ καλώς για τα όσα επακολούθησαν μετά για το θέμα της, γιατί του την είπε και άδικα του φίλου που ποστάρησε... ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...