johnyb98 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Χρειάζομαι μία βοήθεια για το ADSL modem-router microcom ad 2656. Δεν το έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου και η βοήθεια που θέλω είναι η εξής:μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει σε ποιό σημείο-menu-tabs βάζεις τα username & password του ISP σου; Ευχαριστώ!! Βρήκα τη λύση. Όποιος έχει ανάλογο πρόβλημα ας ρίξει μιά ματιά εδώ. Ευχαριστώ !!
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 να σου προτεινω μια καλυτερη λυση?απογειωσε το απο το παραθυρο και παρε ενα σοβαρο ρουτερ.χωρις παρεξηγηση και κοροιδια αλλα microcom sucks.οσα εχω δει απλα καηκαν μετα απο καποια χρονια.επισης πρεπει να εχει και οδηγιες η forthnet>το μενου του μοιαζει με crypto Και εδινε καποτε η forthnet ενα Microcom 2636 den θυμαμαι ποιο
thanos2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 χα, εγώ πάντως είχα ενα linksys wag354g, το οποιο μάλλον κάηκε ή κάτι. Και μέχρι να πάρω όλο με έχει σώσει το microcom ad 2656 που ήταν στα πατάρια <3
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 χα, εγώ πάντως είχα ενα linksys wag354g, το οποιο μάλλον κάηκε ή κάτι. Και μέχρι να πάρω όλο με έχει σώσει το microcom ad 2656 που ήταν στα πατάρια <3 απλα μην περιμενεις πολλα απο αυτο το ρουτερ.δεν ειναι καν adsl2+ . ειναι απλο adsl Οπως ο προκατοχος του .2636 αν θυμαμαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα