Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω Win7 32bit, Avast 2011 free edition

Για τουλάχιστον 5 μέρες έχω στο c:/Windows/Temp το stdrt.exe, ένα malware trojan που μου έχει δημιουργήσει τρελλό πονοκέφαλο. Τρώει απίστευτο RAM και δε μπορω να το ξεφορτωθώ με τίποτα.

Διάφορες συμβουλές δεν βοήθησαν:

Μπήκα με safe mode και το αφαίρεσα, μετά μπήκα στο regedit και έσβησα ό,τι είχε stdrt μέσα, γυρνάω στα κανονικά win7 και πάλι εκεί το ρημάδι. Έτρεξα Combofix αφού είχα κάνει προσωρινά deactivate το Avast και πάλι τίποτα.

Το ίδιο το Avast Free δε το βρίσκει, αλλά τουλάχιστον μπλοκάρει όταν προσπαθεί να κατεβάσει κάτι άλλες spyware βλακείες.

Τι να κάνω; Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω antivirus, αλλά να ξέρω ότι τουλάχιστον θα είναι το σωστό και θα το σβήσει από τον υπολογιστή μου. Δεν ψάχνω ποιο είναι το αγαπημένο σας, ψάχνω ποιο θα σβήσει επιτέλους το καταραμένο stdrt.exe από το κομπιούτερ μου.

σημείωση: Παλιότερα είχα βάλει την 30day trial φουλ έκδοση του Avast αλλά ούτε εκείνη έκανε τίποτα.

Δημοσ.

τελικά δεν έπιασε ούτε αυτό. Μετά από πολύ ψάξιμο μου πρότειναν στο reddit να δοκιμάσω με boot disks απο AVG ή Avira.

To πρώτο έσβησε κάποιο άλλο που δεν ήξερα πως είχα καν, αλλά άφησε το stdrt.exe να κυκλοφορεί. Ευτυχώς το Avira το ξεπάστρεψε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...