Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, ο σκληρός του μηχανήματος μου αρχισε να τα παίζει (WD στις 10000 στροφες) και σκεφτομαι να τον αντικαταστήσω με SSD αλλα δυστηχώς η motherboard μου υποστηριζει λογικά μόνο SATA και οχι SATA II και ΙΙΙ . Βεβαια είμαι άσχετος αλλα νομίζω οτι και οι SATA II μπορουν να συνδεθούν.

Εχετε να μου προτείνετε ποιον ssd να πάρω? Σκεφτομαι στα 128GB...

Ευχαριστω

Δημοσ.

καλυτερα να παρει εναν sata3 ,θα εχει καλυτερη μεταπωλητικη αξια και θα δουλεψει καλυτερα σε πιθανη μελλοντικη αναβαθμιση.

Δημοσ.

Θα δουλεύει όμως σωστα ο sata III στη μητρικη μου? Δεν το ξερω για αυτο ρωταω, παντως αν δουλευει οντως ειναι καλη σκεψη γιατι σε μελλοντικη αναβαθμιση τουλαχιστον θα κρατησω τον δισκο.

edit: το ειδα σε αλλο μηνυμα οτι οντως γινεται αλλα δε πιανεις τις ταχυτητες του sata III.

Γενικα ποιους μου προτεινετε?

Thanks

Δημοσ.

με μητρική ίδιας σειράς με την δικιά σου (ASUS P5Q-E) και σε SATA 2 έχω τον OCZ VERTEX 2 120gb και δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα ούτε στην εγκατάσταση ούτε στην καθημερινή χρήση (0 bsod).

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδιά, με βλέπω λογω reviews να καταληγω στον crucial, βεβαια θα περιμενω και την εβδομαδα του Black Friday μηπως βγει καμια καλη προσφορα απο το Amazon UK. Προς το παρον οι top που ειδα απο reviews ειναι ο intel ο crucial και ο samsung, βεβαια και ocz σε καλη τιμη δε με χαλαει. Παντως απο back up αυτα που χρειαζομουν τα τελειωσα σημερα οποτε και να πεθανει ο δισκος τουλαχιστον δε θα χασω κατι σημαντικο.Thanks again

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...