tiraklakis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά!θελω να μου προτείνετε κάποιο κινητο για τη κοπέλα μου!το βασικότερο ειναι η καλη μπαταρία!απο budget δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα! Δεν έχει ασχοληθεί ακομη με smartphone αλλα θα της ήταν χρήσιμο! Στο συμβόλαιο της δεν έχει data οπότε θα απενεργοποιησω τη κίνηση δεδομένων!μεσω wifi ναι! Καλη κάμερα ειναι ευπρόσδεκτη.εχω ασχοληθεί με android και iOS οπότε δεν θα έχω πρόβλημα να της τα μάθω!κοιτούσα τα Xperia mini/ray Samsung nexus s τη μικρή έκδοση ακομη και κάποιο Nokia απο τα καινουρια μοντέλα!
Nemesis_rds Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Θα σου προτεινα HTC Desire S (http://www.gsmarena.com/htc_desire_s-3776.php). Ωραιο κινητο, καλη κατασκευη και για γυναικα οι ιντσες πιστευω ειναι οτι πρεπει, ουτε πολυ μεγαλο (Samsung S2) να μην μπορει να το χειριστει, ουτε μικρο να της βγαινουν τα ματια οταν σου στειλει γλυκες . Αν δεν εχει προβλημα με τα Windows Phone (σε περιπτωση που δεν την νοιαζουν τοσο τα παιχνιδακια και το κιν ειναι για μια απλη καθημερινη χρηση τα windows phone πιστευω ειναι τελεια. Πολυ σταθερα, απλα και γρηγορα) και δεν υπαρχει θεμα budget τοτε πας με τη μια Nokia Lumia 800 (http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_800-4240.php). Δε νομιζω να υπαρχει γυναικα να μην της αρεσει αυτο το κιν (Βγαινει και σε ροζ ). Τελος, αν δεν υπαρχει καθαλου μα καθολου θεμα budget παιρνεις ενα iPhone 4s και καθαρισες. Σε ασπρο ειναι τελειο εμφανισιακα, θα το λατρεψει το κιν. Κι αφου λες οτι εχεις αχοληθει με ios δε χρειαζεται να σου εκθειάζω to iPhone. Απο μπαταρια δε νομιζω να υπαρχουν διαφορες αναμεσα στο διαφορα smartphones. Ολα πανω κατω 1-2 μερες αντεχουν αναλογως τη χρηση.
tiraklakis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δεν ασχολήθηκα ποτε με windows phone!ειναι πιο εύκολα στη χρήση;απαιτούν συνεχώς Ίντερνετ όπως πολλές εφαρμογές στα iOS/android? δεν έχει πακέτο Ίντερνετ στο συμβόλαιο και ούτε νομίζω να θέλει να βάλει!βεβαια το budget ξέφυγε με τα κινητά που προτείνεις!χεχε..είχα στο μυαλό μου κάτι πιο φθηνό για δώρο!!ουτε η ιδια θέλει τοΣο ακριβά! Κάτι έξτρα!σκαλιζα στο σκρουτζ για διάφορα κινητά κ πατατηρησα κάποια καταστήματα με 100€ μικρότερη τιμη σε κινητά όπως το ray.έχει ψωνίσει κανείς απο τέτοιο μαγαζι;και το site τους φαίνεται πολυ καλο με όλα τα στοιχεία..
salonikios_27 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 παρε ρε φιλε ενα alcatel κοκκινακι με 120 ευρω και 5 μεγαπιχελ καμερα και καθαρισες.το να δωσεις 200 και 300 ευρω για δωρο κινητο σε γκομενα που δεν ασχολειτε με smartphones και δεν ειχε ποτε ειναι τραγικο.το alcatel μια χαρα ειναι για δωρακι σε κοπελα ειδικα απο τη στιγμη που παιρνει spartphone πρωτη φορα.βλεπω κοπελες με kinhta 600 ευρω οπως iphone και το μονο που ξερουν ειναι να παιρνουν τηλεφωνο και να στελνουν μηνυμα και ουτε ειχαν ακουσει για το jailbrake
tiraklakis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δεν μου αρέσει να επεμβαίνει σε ερωτήσεις άλλων λέγοντας άσχετα πράγματα.ακομα κι αν ήθελα να δώσω 700 ευρώ θα ήταν γιατι θα είχα τη δυνατότητα κ δε θα ρωτούσαν κανέναν.το πορτοφόλι του καθενός το ξερει μόνο αυτός.εγω απλώς ρώτησα τι προτείνετε για συσκευές γιατι έχω καιρο να ασχοληθώ και ήθελα τη γνώμη κάποιου που ασχολείται.γενικως έχω παρατηρήσει σε πολλα φόρουμ ότι άλλο πράγμα ρωτάει ο χρήστης και πάντα υπάρχουν κάποιοι να το αλλάξουν το θέμα!μεχρι και "καυγάδες" έχω δει σε κάποια θέματα.sorry αν μου ξέφυγε κάτι παραπάνω αλλα μιλάω γενικά για τη κατάσταση που επικρατεί σε όλο το Ίντερνετ και οχι σε κάποιο άτομο συγκεκριμένα.δεν έχω να λύση καμία διαφορά!
ektor7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Εγώ θα σου προτεινω κάτι σε Samsung&htc με tegra3 που θα κυκλοφορήσουν όσο νουπο! Για το λογισμικο για κοπέλα προτείνετε περισσότερο το Windows phone, άλλα κ το android θα την αφήσει απόλυτα ευχαριστημένη! Από την άλλη, αν θα ασχοληθείς κ συ μαζί του, θα σου πρότεινα το android γιατί μπορείς να παίξεις λίγο μαζί του κ να το πλάσεις όπως θέλεις ή σε βολεύει!
tiraklakis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Καλές οι ιδέες σου..το Xperia ray το έχει κανείς;είχε το χ10 και ήμουν ευχαριστημένος με τα καλούδια του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα