ipal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 εχει βαλει κανεις dvd rw για backup σε λαπτοπ με τα κινεζικα αυτα adapter? πχ http://www.amazon.de/2direct-SATA-Adapter-Konverter-USB-IDE/dp/B000Q2YBOI/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1321009852&sr=1-2 ειτε sata H´ ide... βγαζουν coasters? 4X πιανουν?
loulilol Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Αγορασα ενα σετ απο το e-bay κι εκανα clone τον δισκο του laptop κι ηταν super. Δεν ξερω αν σε βοηθησα.
ipal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 το έχω το κιτ, αν παίζει για DVD boot/backup ρώταγα. άσχετο, αλλά clone με ποιο προγράμμα έκανες; activation σου ζητάει Η όλα οκ;
loulilol Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Βασικα clone εκανα με το acronis το οποιο το υποστηριζε ο σκληρος δισκος μου...
cshark Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ έχω ακριβώς το ίδιο και κάνω boot μια χαρά, και στην εγγραφή την παλεύει αλλά δεν είμαι σίγουρος για την ταχύτητα. Όταν πήγα να hackarw με αυτό το xbox μου τα χάλασε λίγο αλλά οκ ήταν λογικό και αναμενόμενο. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι ειχα θέμα με το IDE, δοκίμασα 2 δίσκους και δεν τους είδε... βέβαια δεν ασχολήθηκα και πολύ γιατί είχα ένα άλλο (διαφορετική μάρκα) και έκανα δουλειά με εκείνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα