Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να συνδέσω σκληρό δίσκο sata3 σε sata mobo?

ευχαριστώ προκαταβολικά

υ.γ. : δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα ή γενικότερα οι επιδόσεις αλλά αν θα αναγνωριστεί από το σύστημα.

Δημοσ.

Με συμβατοτητα δεν θα υπαρχει προβλημα, μονο που δεν θα πιανεις τις θεωρητικες ταχυτητες του SATA III [6GBΙΤ/S]...

Αφου ομως δεν σε ενδιαφερει η ταχυτητα οπως ειπες, τοτε προβλημα κανενα! ! !

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με εξαιρεση μερικα μη επωνυμα φτηνα και αυτα που εχουν μεγαλο μηκος, μπορεις να εχεις το bandwidth του 3 με καλωδια που ειναι sata1 η 2. Για σιγουρια καλο ειναι να χρησιμοποιησεις πιστοποιημενα σε sata3 καλωδια.

Δημοσ.

Έχω μια μητρική MSI KA780GM και θα βάλω έναν OCZ 60GB Agility III μπορώ να βάλω και ένα PCI Express to SATA III για να συνδέσω τον SSD, είδα ότι υπάρχουν και sata 3 καλώδια έχουν διαφορά από τα sata που συνδέαμε τόσο καιρώ?

Δεν αξίζει η αγορά Add-on card sata3, το πολύ ταχύτητα SATA2 να πιάσει ~300ΜΒ read/write. Δεν υπάρχει διαφορά απο τον SATA2(SB700) της μητρικής σου.

Άσε που δεν ξέρω κατά πόσο ο Marvell controller στην κάρτα της ASrock υποστηρίζει TRIM.

Δημοσ.

Δεν αξίζει η αγορά Add-on card sata3, το πολύ ταχύτητα SATA2 να πιάσει ~300ΜΒ read/write. Δεν υπάρχει διαφορά απο τον SATA2(SB700) της μητρικής σου.

Άσε που δεν ξέρω κατά πόσο ο Marvell controller στην κάρτα της ASrock υποστηρίζει TRIM.

εμενα πως πιανει 500+?

Δημοσ.

Κάνε κανά post benchmark και τον controller που έχει. Έχω δει σε X58 με SATA3 marvell χειρότερο score γενικά με marvell παρά με ICH10R. Μην κοιτάς μόνο read/write έχει κ'αλλά τεστ.

Το as-ssd π.χ έχει και 4K/4K-64/IOPS. Δεν συζητάμε καν P67/Z68/H67 SATA3 vs Marvell sata3 ... τραγική διαφορά.

Δημοσ.

εγω που εχω ακομα πιο παλιο chiρseτ και η μητρικη μου ειναι σατα2 ρ7ρ55d με καποιο cοnτrοller ρci το mαx στην καλυτερη να δω 300mbρs.Επωμενος τον συνδεω σατα2 τον ssd ε?600mbρς μονο στα ονοιρα μου θα δω με αυτη την mοbο ε?

Δημοσ.

δηλαδη εναν sοlid της σειρα revοdrive της οcz η με μια sατα3 ρcie και εναν 2.5 ssd sατα3 θα εχω την ιδια ταχυτητα με μια μητρικη sατα3 με τα καινουρια chiρseτ πχ z68

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...