Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, ειμαι καινουριος εδω περα και θα ηθελα την γνωμη σας για τον καινουριο υπολογιστη που επροκειτο να φτιαξω. Το budget ειναι μικρο, γυρω στα €650. Το pc προοριζεται για παιχνιδια και γενικη χρηση και θα ηθελα να μου κανετε εσεις μια συνθεση αν μπορειτε σε αυτα τα χρηματα. Θα προτημουσα να παω σε fx-4100 για επεξεργαστη, πιστευω θα με καλυψει αρκετα και επησεις το καλοκαιρι που βγενουν τα windows 8 θα διαχειριζονται πιο καλα την αρχιτεκτονικη των fx, τι λετε καλα θα κανω παρω τον 4100; για ολα τα υπολοιπα περιμενω εσας και τις αποψεις σας! Ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Δραμα μενω και θα τα παρω τα πραγματα απο διαφορα μαγαζια δεν εχω προβλημα,για την οθονη τωρα θα βολευτω με μια 19αρα που εχω αλλα μετα θα παρω αλλη, ισος μια 23αρα full hd και σιγουρα ips.

Δημοσ.

Για δες μια πρώτη πρόταση εαν δεν σε ενδιαφέρει τα παιχνίδια τα παίζουν στο full μπορείς να γλιτώσεις κάποια χρήματα βάζοντας μια 6870

ram:Kingston 8GB 1600MHz

gpu:Asus Radeon HD 6950 2GB

ssd:Samsung MZ-7PC064D

cpu:AMD FX 4100

mobo:Gigabyte GA-990XA-UD3

psu:Corsair Enthusiast Series TX650 V2

case:CoolerMaster Elite 430

Συνολο:729E

Δημοσ.

Για τον ssd ειμαι καθετα ΟΧΙ, τουλαχιστον οχι τωρα, μετα απο 2-3 χρονια ναι αλλα τωρα πρωτον ειναι πανακριβοι και δευτερον δεν ειναι ωριμοι ακομα και αμα θα επερνα θα εβαζα τουλαχιστον 250gb. Γενικα μου αρεσε η σθνθεση σου απλος για τροφοδοτικο τωρα που το κοιταξα υπαρχει και το corsair gs700 γυρο στα 95 ευρω τι λες δεν θα ηταν καλυτερα;;

Δημοσ.

Οι ssd αυτή την στιγμή είναι ποιο φτηνοί από τους σκληρούς δίσκους εάν έριξες μια ματιά .Μια χαρά ώριμοι είναι απλώς δεν έχουν πολλα gb εαν το λες από αυτην την άποψη.

Όχι δεν αξίζει το 650W θα σε καλύψει και για άλλη μια κάρτα γραφικών άνετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...