Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,για ενα διαστημα πρεπει να μαγειρευω μονος,οποτε ηθελα να μου προτεινετε (με λινκ παρακαλω) μια συσκευη (γκριλιερα ορ γουατεβερ) που να μαγειρευει ευκολα και γρηγορα μπιφτεκια/μπριζολες/κοτοπουλα/ψαρια και να καθαριζεται οσο πιο ευκολα γινεται.

ευχαριστω

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις μια τοστιέρα που να κάνει και για μπριζόλες, μπιφτέκια κτλ. Μαγειρεύει καλά (την κλείνεις και ψήνει πάνω - κάτω) και καθαρίζεται πολύ εύκολα, βγάζοντας τις πλάκες. Κάτι τέτοιο πχ.

Εναλλακτικά πάμε σε κάτι τέτοιο. Έχει αυτόματες λειτουργίες και δέχεται φωνητικές εντολές.

Δημοσ.

κουζίνα δε παίζει?

φούρνος?

αν θέλω να φτιάξω μπιφτέκια (παράδειγμα) και βαριέμαι να καθαρίζω μετά, βάζω στη σχάρα του φούρνου λαδόκολλα με στριφογυρισμένες τις άκρες να μην πέφτουν τα ζουμιά, και τα ψήνω εκεί...

τελειώνοντας παίρνεις τα μπιφτέκια, πετάς τη λαδόκολα, τρως like a boss...

γενικά πάντως μπιφτεκια/μπριζολες/κοτοπουλα/ψαρια όταν ψήνονται το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είναι με το που τα βγάζεις από το μέρος που τα φτιάχνεις, να βάζεις το εκάστοτε σκεύος να μουλιάζει (με AVA/απορρυπαντικό/whatever κατά προτίμηση) σε ζεστό νερό και να τα πλένεις A.S.A.P. !!

Δημοσ.

Η κουζίνα θέλει προθέρμανση, καίει πολύ ρεύμα, κάνει γύρω στην ώρα να ψήσει μπριζόλες και αν λερωθεί θέλει και γαμώ τα καθαρίσματα. Σε τοστιέρα, το απλό ψήσιμο, είναι πολύ πιο γρήγορο και οικονομικό. Δεν λέω να θέλεις να φτιάξεις κάτι πολύπλοκο που να απαιτεί φούρνο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρών άλλος ένας υπέρμαχος της ψηστιέρας. Προφανώς όχι της απλής που φτιάχνουμε ένα τοστ, της "ενισχυμένης".

Έχω αυτήν την Delonghi και δεν το έχω μετανιώσει, πολύ μεγάλη εξυπηρέτηση. Για να καθαριστεί, αρκεί να αφαιρέσω τις δύο πλάκες ψησίματος, ό,τι πιο απλό.

http://www.skroutz.gr/s/275690/Delonghi-CG-298.html

• Moderators
Δημοσ.

Εγω εχω ενα τετοιο (οχι το συγκεκριμενο, αλλα κυκλοφορουν πολλα αναλογα) http://www.afoigeorgiou.gr/index.php?target=products&product_id=32344

Για ενα ατομο ειναι ιδανικο καθως μπορεις να φτιαξεις οτιδηποτε, plus ζεσταινει το κρυο φαγητο. Οσο για το καθαρισμα ειναι πανευκολο. Απλως πλενεις το στελεχος που ειναι σαν λεκανη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...