Luxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ποια ειναι τα καλυτερα κλαμπ στην Αθηνα απο αποψη ισορροπιας μεταξυ ανδρων-γυναικων; Οπως επισης και καλες καφετεριες. Συνηθως περισσοτερα αγορια βλεπω στις καφετεριες!!
freedubus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Second skin. Την τελευταία φορά που πήγα ήταν τίγκα στις γκόμενες. H τουλάχιστον σε πλάσματα που έμοιαζαν με γκόμενες.
bosei Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Τα κλασικά νομίζω... Villa Mercedes και W στην Πειραιώς. Από καφετέριες δεν ξέρω...νομίζω παντού έχει πιό πολλούς άντρες απ'ότι γυναίκες + τους gay
Dark_son20 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Second skin. Την τελευταία φορά που πήγα ήταν τίγκα στις γκόμενες. H τουλάχιστον σε πλάσματα που έμοιαζαν με γκόμενες. λολ φαντάζομαι Luxx στο SS επίσης όταν θα έχει Torture Garden Night θα μπορεί να έρχεται και με τη στολή
Aplostra Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Second skin. Την τελευταία φορά που πήγα ήταν τίγκα στις γκόμενες. H τουλάχιστον σε πλάσματα που έμοιαζαν με γκόμενες. πωπω στις 20 ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO LIVE!!!!
Mika Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Underground Club στα Εξαρχεια... δεν βλεπεις κοντό μαλλι.
nick#18 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Απο εμενα... Villa Mercedes, W, Ακρωτηρι. Κοιτας τι party εχουν ποτε διαλεγεις τι θες και πας...
Tomahawk Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Είμαι ο μόνος που αναρωτιέται πως γίνεται και αυτά τα clubs είναι ΠΑΝΤΑ, ακόμη και καθημερινές full; Τι στο διάολο, όλοι όσοι θέλουν να τη δουν glamorous και in σκάνε σε αυτά τα μαγαζιά ρε γμτ και είσοδο 15-20ε... Το αντίπαλο δέος των μαγαζιών του μπουρναζίου με το ίδιο ρεπερτόριο σε άλλη γλώσσα...
cyber_katsarida Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Είμαι ο μόνος που αναρωτιέται πως γίνεται και αυτά τα clubs είναι ΠΑΝΤΑ, ακόμη και καθημερινές full; Τι στο διάολο, όλοι όσοι θέλουν να τη δουν glamorous και in σκάνε σε αυτά τα μαγαζιά ρε γμτ και είσοδο 15-20ε... Το αντίπαλο δέος των μαγαζιών του μπουρναζίου με το ίδιο ρεπερτόριο σε άλλη γλώσσα... όχι δεν είσαι ο μόνος. αλλά μην ξεχνάς πως λεφτά υπάρχουν.και αν είναι να πουλήσουμε μούρη όχι 15-20€ αλλά και 50€+ δίνουμε. κι ας γκρινιάζουμε μετά ότι δεν έχουμε ούτε € για κουλούρι
iced Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δεν πολυπαω σε κλαμπ, αλλα γιατι νομιζετε οτι πανε για μουρη? Αν ο αλλος θελει να τα τρωει ολα στα κλαμπ, τι σας νοιαζει? Τα λευτα σας τρωει?
margaritagr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 villa mercedes, w, boutique, dc. Το baronda επισης ειναι ωραιο μαγαζι. Για καλοκαιρι, το αγαπημενο μου ειναι το Ακρωτηρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα