Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα παντως στο 4αρι νομιζω χειροτερεψε ελαφρως...

H μπαταρια ?

Αμα αναρτησω φωτο με τις επιδοσεις της δικιας μου μετα απο αναβαθμιση σε 5.01 θα παθεις πλακα.

Εχασε 20% τουλαχιστον τ βραδυ. Χωρις να κανει τπτ..

Εγω ηδη ξεκιναω downgrade στην 4.x στο 4αρι μου.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ είμαι κάτοχος iphone 4 και έχω την εντύπωση ότι μετά την αναβάθμιση στην έκδοση ios 5.01 από την έκδοση ios 5 η μπαταρία διαρκεί ελαφρώς λιγότερη ώρα.

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα με τη μπαραρία του 4s είναι θέμα έκδοσης λογισμικού(ios) ή hardware?? Γιατί θέλει να το πάρει ένας φίλος... Αν το πρόβλημα είναι το λογισμικό πολύ σύντομα θα διορθωθεί πάντως.Αλλιώς θα βιώσουμε αντίστοιχες σκηνές με την κεραία του 4!!!

Δημοσ.

Να το παρει και να μην το ψειριζει. Στα Forums υπαρχει η ταση οι περισσοτεροι να φουσκωνουν τα πραγματα.

Ετσι ρωταγα και εγω με την κεραια και ειχα πιστεψει οτι εχει προβλημα. Λιγο οι Haters, λιγο κατι πορωμενοι που τα βαζουν κατω απο μικροσκοπιο...

Καποιοι ελεγαν και θα πουν, οτι το παραδεχτηκε και η Apple.

Εγω αυτο που εχω να πω ειναι, οτι αν θες να βρεις προβλημα καπου θα το βρεις.

Ολα ειναι μια χαρα και στα δυο κινητα. Θες να πουμε για προβλημα; Η συνεχης χρηση του Home Button.

Αν ο φιλος σκεφτεται να παει σε Android, σκεφτεται κεραιες καλυτερα να μην παρει iPhone.

Το λεω και σε φιλους που το ψαχνουν πολυ:

Απο τη στιγμη που θες να παρεις iPhone και εισαι μεταξυ και αλλων κινητων, δεν εχεις εκτιμησει την αξια του πρωτου, δεν εχεις καταλαβει οτι ειναι μια κατηγορια μονο του, καλυτερα να πας σε καποιο με διπλες εξατμισεις, υποδοχη για extra μνημη, PCI Express, Sata 3, SCART, κλπ...

Δημοσ.

Να το παρει και να μην το ψειριζει. Στα Forums υπαρχει η ταση οι περισσοτεροι να φουσκωνουν τα πραγματα.

Ετσι ρωταγα και εγω με την κεραια και ειχα πιστεψει οτι εχει προβλημα. Λιγο οι Haters, λιγο κατι πορωμενοι που τα βαζουν κατω απο μικροσκοπιο...

Καποιοι ελεγαν και θα πουν, οτι το παραδεχτηκε και η Apple.

Εγω αυτο που εχω να πω ειναι, οτι αν θες να βρεις προβλημα καπου θα το βρεις.

Ολα ειναι μια χαρα και στα δυο κινητα. Θες να πουμε για προβλημα; Η συνεχης χρηση του Home Button.

Αν ο φιλος σκεφτεται να παει σε Android, σκεφτεται κεραιες καλυτερα να μην παρει iPhone.

Το λεω και σε φιλους που το ψαχνουν πολυ:

Απο τη στιγμη που θες να παρεις iPhone και εισαι μεταξυ και αλλων κινητων, δεν εχεις εκτιμησει την αξια του πρωτου, δεν εχεις καταλαβει οτι ειναι μια κατηγορια μονο του, καλυτερα να πας σε καποιο με διπλες εξατμισεις, υποδοχη για extra μνημη, PCI Express, Sata 3, SCART, κλπ...

+1

Εχω το desire s το οποίο πάσχει από death grip αλλά κανείς δε το φούσκωσε τόσο πολύ όσο το θέμα του iphone

Στην τελική δεν είναι τίποτα τρομερό στο κινητό μου και πιστεύω πως το ίδιο είναι και στο iphone 4.

Ναι δεν θα έπρεπε να υπάρχει αλλά δεν είναι και ανατρεπτικός παράγοντας. Τώρα για το 4s και τη μπαταρία πολλά ακούγονται και μάλλον έχουν δίκιο όσοι παραπονιούνται αλλά αν δεν τρέξεις ο ίδιος μια συσκευή ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όλοι το ψειρίζουν...!Καλά κάνουν!Γιατί δηλαδή τα θετικά να τα εκθειάζουμε 100 φορές παραπάνω και τα αρνητικά να τα υποβαθμίζουμε 100 φορές κάτω;Έχετε καταλάβει ότι η Apple κατασκευάζει 1 ΣΥΣΚΕΥΗ μέσα σε ΕΝΑ ΕΤΟΣ;Έχετε καταλάβει ότι αυτή η συσκευή όταν βγαίνει κοστίζει 600€(το λιγότερο!) έως και 800€(!!!);Είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ τόσο σοβαρά λάθη και έτσι για να μην λέμε αερολογίες μπορώ να σας πω επιγραμματικά μερικά προβλήματα που έχουν αναφερθεί ΗΔΗ σε ελληνικά forum(myphone,bytheway κ.α.) από απλούς και πιο "απαιτητικούς" χρήστες και τα παραθέτω όπως τα βρήκα:

1.Bug εμφανιζεται στο ios 5.0.1 σχετικα με το imessage.

Αν καποιος χρήστης βάλει την sim του σε ενα iphone με ios 5.0.1, που ανηκει σε αλλον χρηστη, τότε ειναι δυνατον μηνυματα imessages που θα δεχεται, να πηγαινουν κ στον χρηστη που εβαλε τη sim του!

Προσοχη λοιπόν, δεν βαζουμε αλλη sim στο κινητο μας.

Επισης, οταν πουλησουμε τη συσκευη μας, κανουμε παντα Επαναφορα ρυθμισεων κ τηλεφωνου κ δεν κανουμε ενεργοποιηση του τηλεφωνου στην apple. Αφηνουμε να το κανει ο αγοραστης με τη δική του sim. (από το bytheway.gr)

2.Προβλήματα με το σήμα είτε σε επίπεδο hardware είτε σε επίπεδο software:

-Αν μπεις σε χώρο χωρίς σήμα, πχ. 1 ασανσέρ, και μετά επιστρέψεις σε ανοικτό χώρο, αρχίζει την αναζήτηση για ώρα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνεις reboot για να "ξαναέλθει" το σήμα!

-Στα καλά καθούμενα το σήμα πηγαινο- έρχεται.

-Ενώ φαίνεται να έχει full 3G σήμα, εν τούτοις αν προσπαθήσεις να κάνεις κλήση ή να λάβεις κλήση, απλά δεν μπορείς (στην ουσία δεν υπάρχει σήμα). Ούτε λόγος για τα data:: για να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε εφαρμογή σχετική με το δίκτυο, πρέπει να κάνεις reboot και θα έχεις κάποια δευτερόλεπτα, άντε ίσως κάποια λεπτά, για να δουλέψεις, μέχρι να ξαναχαθεί.

-Διπλα διπλα με iphone 4 με ιδια εταιρια κινητης τηλεφωνιας το 4s με μια γραμμη σημα και το 4 φουλ.Πεφτει το σημα οποτε του την βαρεσει εχω και φωτο διπλα διπλα. Ελεος δηλαδη, εχει φυγει αμεσως για την αντιπροσωπεια για αντικατασταση..

3.Σχετικά με το iOs 5, κάποιοι αναφέρουν και πολλά reboots, ειδικά σε 4 και 3GS:: ειδικά ένας στα forum της Apple μέτρησε 200 reboots σε 3GS!

4.Η αυτονομία είναι σίγουρα μεγάλο πρόβλημα και δεν έχει λυθεί μέχρι τώρα ότι κι αν λέτε!

5.Επίσης σε πολλές ίδιες συσκευές iphone 4s αν τις βάλεις δίπλα δίπλα θα δεις διαφορά στα χρώματα της οθόνης.....συγκεκριμένα μια κιτρινίλα!!!Η δικαιολογία.....φταίει ότι ΔΕΝ γίνεται σωστό καλιμπράρισμα από τους κατασκευαστές οθονών που προμηθεύουν το Iphone...!!!Τι με ενδιαφέρει εμένα το καλιμπράρισμα.....το αποτέλεσμα μετράει!Πρέπει δηλαδή να αφεθώ εγώ και τα 700€ μου στην τύχη της κάθε...παρτίδας!!!

6.Έχει παρατηρηθεί επίσης πρόβλημα στην ένταση του ήχου(αν θυμάμαι καλά και διάφορα σκαμπανεβάσματα την ώρα που μιλάς)!

Για το desire s που λέτε.....δεν κοστίζει το ίδιο,δεν διαφημίζεται σαν ΤΕΛΕΙΟ από την ίδια την εταιρεία κι επίσης ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!

ΥΓ:Για τα σχόλια του στυλ "το iphone είναι μια κατηγορία μόνο του" & "δεν το έχουν εκτιμήσει" κ.α.......μην ακούω τέτοια αόριστα σχόλια σε τεχνολογικά forum....!Ναι....είναι μια κατηγορία που για τα πιο απλά πράγματα σου ζητάει να πληρώσεις κάτι στην "μαμά εταιρεία"!Ανήκει σε μια κατηγορία που τα πάντα ελέγχονται από την ίδια την εταιρεία!Επίσης το ότι αυτά τα λένε αυτοί που το ψάχνουν πολύ....όλα αυτά τα προβλήματα τα λένε ακόμα και παιδιά που το πήραν το κινητό για την λεγόμενη "μούρη" απλώς δεν ήξεραν γιατί γίνεται και απλά το...."δέχονταν"!700€ έδωσαν για το "τέλειο κινητό"!

Δημοσ.

Ένα άλλο πρόβλημα το οποίο μου εμφανίστηκε στην ios 5.01 είναι ότι κάποιες φορές σταματά να με ειδοποιεί για την λήψη μηνύματος, δηλαδή δεν κάνει κάποιον ήχο ή δόνηση,απλά το εμφανίζει στο notification center. Μετά από ένα restart το πρόβλημα διορθώνεται. Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο ή ξέρει τι φταίει κι πως να το διορθώσει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...