Dionpetrucci Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα. Εχω περασει CM nightly mod και η εσωτερικη μου sd ειναι 1.48gb και η εξωτερικη μου ειναι μια 8gb mini sd. Εαν θυμαμαι καλα το optimus 2x εχει 8gb internal με το official rom.(εαν καπου κανω λαθος σας παρακαλω διορθωστε με). Θελω να βγαλω την miniSD για να την βαλω σε αλλη συσκευη, αλλα με το CM δε θα εχω την πληρη χωρητικοτητα της internal sd. Εαν γυρισω στην official ρομ για να παρω και το official update για gingerbread θα έχω πάλι το full internal sd μου? Εαν ναι μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορω να γυρισω σε official rom και να εχω τα official updates απο το tool της LG??? Ευχαριστω.
Luciddream Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 γιατι να το κάνεις αυτό??? το οτι θα "γυρισεις σε official rom" δεν σημαίνει κάτι θετικό για σένα αυτήν την στιγμή...
Dionpetrucci Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Τι εννοεις δεν ειναι κατι θετικο?? Εγω απλα θελω να εχει ξανα το κινητο τα 8gb internal memory για να αφεραισω εντελως την sd για να τη χρησιμοποιησω σε αλλη συσκευη, αλλα με το CM βλεπει internal 1.48 και external την SD...Ενω στην official ειναι internal και προσομοιωση external, αλλα στην ουσια ειναι η πληρης μνημη του κινητου.
Luciddream Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 γιατι δεν παίρνεις μια άλλη κάρτα...?? 10 ευρώ έχει μια καλή. απλά εννοώ οτι η official rom μην περιμένεις να έχει όλα τα καλά της cyanogenmod....
orlox Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ειναι πολυ ευκολο να το κανεις να βλεπει την internal σαν /sdcard ΑΝ θες πες μου να σου πω πως αλλιως για official θελει μια διαδικασιούλαπου συμπεριλαμβανει καμια ωρα και με τα updates και τα downloads
Dionpetrucci Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Πες μου πως γινεται να το κανω να βλεπει την internal σαν sdcard,αλλα θα βλεπει το μεγεθος που λειπει αυτη τη στιγμη, η θα χωρισει αυτο το 1.48 σε 2 μερη?? Και αν μπορεις να μου προτινεις κανα πιο καινουριο stable nightly(γιατι εχω διαβασει στις περισσοτερες κατι comments για προβληματα με το wifi η κατι reboots) θα ταν οτι πρεπει.
orlox Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Πες μου πως γινεται να το κανω να βλεπει την internal σαν sdcard,αλλα θα βλεπει το μεγεθος που λειπει αυτη τη στιγμη, η θα χωρισει αυτο το 1.48 σε 2 μερη?? Και αν μπορεις να μου προτινεις κανα πιο καινουριο stable nightly(γιατι εχω διαβασει στις περισσοτερες κατι comments για προβληματα με το wifi η κατι reboots) θα ταν οτι πρεπει. Στο /system εχει ενα αρχειο με ονομα build.prop το ανοιγεις και βρήσκεις τις γραμμες > ro.additionalmounts=/mnt/emmc ro.vold.switchablepair=/mnt/sdcard, /mnt/emmc και την αλλαζεις σε > ro.additionalmounts=/mnt/sdcard ro.vold.switchablepair=/mnt/emmc, /mnt/sdcard και μετα στο αρχειο /system/etc/vold.fstab > dev_mount sdcard /mnt/emmc auto /devices/platform/tegra-sdhci.2/mmc_host/mmc1 dev_mount emmc /mnt/sdcard 9 /devices/platform/tegra-sdhci.3/mmc_host/mmc2 μην τα κανεις copy paste γιατι τα γραφω απο μνήμης και μπορει να εχω κανει καπου κανα ορθογραφικο. Απλα ανοιξε τα αρχεια και διωρθωσε οπου πρεπει. Επισεις κανε ενα backup πρωρα να δεις αν ολα δουλευουν. Επισης ενας αλλος τροπος που μπορεις να δοκιμασεις πριν απο ολα αυτα ειναι να γραψεις στο terminal >mount /mnt/emmc /mnt/sdcard χωρις να εχεις αλλη sd μεσα ομως. Επισης με αυτον τον τροπο δεν θα βλεπεις την καρτα στο "αποθηκευτικος χωρος" αλλα θα μπορεις να το χρησιμοποιήσεις κανονικα. αν σου παιζει κανονικα ετσι μπορεις να το τρεχεις στην αρχη με καποιο application οπως το script manager Τσεκαρε και αυτο το Link μηπως σε βολευει καλυτερα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1341970
Dionpetrucci Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ρε φιλε τι να πω...Με εχεις σωσει 1000 φορες....100000000000 ευχαριστω, και συγγνωμη για το πριξημο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα