adams24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 καλησπέρα παιδιά ένας φίλος έχει ένα sony ericsson w595 και έχει ένα πρόβλημα με την οθόνη ανοίγει την συσκευή αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη πάμε για ΑΛΛΑΓΗ οθόνης η παίζει να φταίει τίποτα άλλο να κοιτάξουμε
Chris92 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Αν δεν εχει καποιο εμφανες χτυπημα η οθονη,μπορει απλα να εχει φυγει το καλωδιο της οθονης απο την υποδοχη,ή (πιο πιθανο λογο του οτι ειναι slide up) να εχει κοπει η καλωδιοταινια που ενωνει την πλακετα στο κατω μερος του κινητου,με το πανω μερος του κινητου.
adams24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 βασικά το εχω μπροστά μου το κινητό το άνοιξα και ξεκούμπωσα την οθόνη και την κούμπωσα πάλι για να δω αν δεν ήταν καλά κουμπωμένη αλλά πάλι τίποτα δείχνει λίγο φως γύρο γύρο από την οθόνη άλλα τίποτα άλλο..
Chris92 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ενα ΝΟΚΙΑ Ν95 ενας φιλου μου ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα.Εδειχνε λιγο φως στα ακρα της οθονης,οποτε υπολογιζαμε για αλλαγη οθονης.Για να ειμαστε σιγουροι ομως λυσαμε ολο το κινητο,τσεκαρεμα ολα τα καλωδια αν ειναι οκ,και τελος διαπιστωσαμε οτι ειχε ενα πολυ μικρο κοψιμο η καλωδιοταινια.Την αντικαταστισαμε και λειτουργησε κακονικα.Εν ολιγοις σου προτεινω αν μπορεις να το λυσεις ολο και να δεις τι συμβαινει.Αν δεν δεις τπτ συναρμολογησε το ξανα και βλεπουμε τι μπορουμε να κανουμε μετεπειτα.
adams24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 ναι αυτό ξεκίνησα να κάνω τώρα να το λύσω όλα αλλά κάπου κολλάω με την πίσω πρόσοψη
Chris92 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Συνηθως η πισω προσοψη εχει κατι γαντζακια κατα μηκος την ενωση της με το υπολοιπο κινητο.Παρε ενα πλατυ κατσαβιδι και προσπαθησε να τα ξεκουμπωσεις.Επιπλεον στο κινητο, κατω απο την μπαταρια βρισκονται κατι αυτοκολλητα.Πολλες φορες κατω απο αυτα κρυβονται βιδες,οι οποιες ξεβιδωνοντας τις απομονωνεται το πανω μερος του κινητου με το κατω.
adams24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 περίεργο εχω ξεβιδώσει 2 βίδες από πάνω και 2 από την κάτω μεριά και πάλι δεν βγαίνει πίσω πρόσοψη ξεκουμπωμένη από την πάνω μεριά αλλά όχι από την κάτω και δεν θέλω να το ζορίσω μη σπάσει ψάχνω για κανένα βίντεο αλλά δεν βρίσκω τπτ
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ia1yVQFHBZs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα