Thanofski Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Παραθετω τα παρακατω και σε αυτο το section μηπως μπορει καποιος να με διαφωτισει Καλησπερα, Παρελαβα χθες το htc desire S μετα απο online παραγγελια.Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι ενω γνωριζω οτι το android 2.3.5 με το sense 3.0 εχουν ηδη βγει στον αερα μεσω OTA για την συγκεκριμενη συσκευη,εγω δεν μπορω να αναβαθμισω την συσκευη.ενδεχεται να παιζει ρολο τυπος συσκευης/ΙΜΕΙ κλπ κλπ ???Στις ρυθμισεις τηλεφωνου αναγραφεται το μοντελο ως Desire S S510e.δεν γνωριζω αν παιζει ρολο αυτο σε κατι.το κινητο αυτη τη στιγμη βρισκεται σε android 2.3.3 με sense 2.1. Γνωριζει καποιος αν για Χ λογους τα ΟΤΑ καθυστερουν κ με ποια κριτηρια Επισης εχω παρατηρησει οτι στην επιλογη γλωσσας δεν μου δινεται η δυνατοτητα επιλογης Ελληνικων ενω το κινητο βρισκεται σε ελληνικη γλωσσα.σε περιπτωση που γυρισω στα αγγλικα το κινητο επανερχεται στα ελληνικα μονο με reset εργοστασιακων ρυθμισεων. Ευχαριστω υπαρχει τροπος να καταλαβω το region προελευσης του κινητου μου?? λες για 2 εβδομαδες...γνωριζεις οτι σε δυο εβδομαδες θα γινει το ota για τα asia regioned ?? Υ.Γ. Δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει καποιον να μου εξηγησει απλα βασει του IMEI βρηκα τις ακολουθες πληροφοριες για την συσκευη μου Type Allocation Holder HTC Mobile Equipment Type HTC S510e Desire S (Saga) GSM Implementation Phase 2/2+ Est. Date of Range Issuance Around Q2 2011 Reporting Body British Approvals Board of Telecommunications (BABT) Primary Market Europe Legal Basis for Allocation EU R&TTE Directive Y.Γ. 2 Διαβασα οτι η "παραδοση" των ΟΤΑ updates γινεται με βαση τα serial number...οπως κ να εχει απο οτι καταλαβαινω μονο να περιμενω μπορω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα