Sam666 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Χαιρετώ κι εγώ το φόρουμ και καλώς σας βρήκα. Το πρόβλημα: Έχω ένα PC το οποίο τελευταία δείχνει σημάδια κατάρρευσης. Επειδή οι τιμές των σκληρών έχουν πάει στα ύψη, σκέφτηκα προς το παρόν να κρατήσω τον παλιό σκληρό (ένας 200ρης WD – SATA 1), και αν αργότερα ξαναπέσουν οι τιμές να πάρω κάποιον καλύτερο. Γιατί το να δώσω τώρα πχ 100 ευρώ για έναν 500ρη μου φαίνεται χαζό, όταν θέλω το υπόλοιπο PC να κοστίζει max 250 ευρώ. Ποσό που διαθέτουμε : max 250 ευρώ με ΦΠΑ αλλά, ΧΩΡΙΣ σκληρό δίσκο Χρήση υπολογιστή : office, internet Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: τίποτα το εξεζητημένο Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπάρχει μια 17άρα.. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι? ΟΧΙ, υπάρχουν καθώς και μια Audigy 2 από το παλιό PC. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Καλύτερα από ένα κατάστημα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολόγηση από το κατάστημα γιατί έχω καιρό να σκαλίσω υπολογιστές. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. ΟΧΙ! Πώς σας φαίνεται η ιδέα για τον παλιό σκληρό (προσωρινά τουλάχιστον)? Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων…
DreadKnight Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 PSULink CPULink MOBOLink RAMLink DVD-RWLink 227 ευρω χωρις κουτι(βαλε οποιο σου αρεσει)
pano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Καταρχάς φίλε Sam666 καλώς ήρθες. Ορίστε και από μένα μια πρόταση Υ.Γ Προσωπικά συμφωνώ να κρατήσεις τον παλιό δίσκο μέχρι να ''συνέλθουν'' οι τιμές τους.
Sam666 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Καταρχάς, σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας και για το καλωσόρισμα. Ωραίες οι προτάσεις σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: επειδή DVD RW υπάρχει από το παλιό PC, κι επειδή βλέπω ότι αν αφαιρέσω το κόστος του (20 ευρώ) πάμε κοντά στα 200, μήπως στις προτάσεις σας έχετε να προτείνετε και μια φθηνή κάρτα γραφικών? Γιατί φαντάζομαι ότι θα είναι λίγο καλύτερες από τις on board. Και κάτι ακόμη: αυτό το vision studio θα μου στείλει το PC συναρμολογημένο? Χρεώνουν παραπάνω γι αυτό? Σας ευχαριστώ και πάλι όλους!
Ntinaras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 με 20-30 ευρω παιρνεις χειροτερη καρτα γραφικων απο την Onboard
Orpheas1992 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Αν εννοεις καρτα με 20 ευρω τοτε ο,τι ειπε ο Ntinaras... Αν εννοεις τα 20 ευρω να τα προσθεσεις στο budget και να το πας στα 270 ευρω, τοτε μπορει να πας kai σε κανα amd lano.
Sam666 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή, μια κάρτα γραφικών πχ στα 50 ευρώ θα είναι χειρότερη από την on board? Αυτό δεν μου λέτε? Εγώ νομίζω το αντίθετο αλλά τέλος πάντων... Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις.
rafail1994 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Και ναι και όχι . Το θέμα είναι το τι χρειάζεσαι εσύ και στην περίπτωση σου η onboard θα σε καλύψει απόλυτα
PETERANOS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Χρησιμοποίησε την onboard δεν θα σου χρειαστεί ξεχωριστή VGA για την δουλεία που τον θέλεις, θα γλιτώσεις και από τον θόρυβο, εάν βάλεις και δυο αθόρυβα Fans στο κουτί π.χ. NoiseΒlocker δεν θα ακούγετε τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα