Προς το περιεχόμενο

MAK σε Win

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερας σας..

Θα ηθελα να ρωτησω πως μπωρο να συνδεσω απο ασυρματο δυκτιο που βγαζει το μακ μου κ να μπω σε win xp eddition...

Πρωτον δεν βαζω κωδικο απο το μακ..Το εχω χωρις κωδικο...Δευτερον το αναγνωριζει τα win μου κ συνδεεται κανονικα

αλλα δεν μπαινει σε σελιδες....Καποια στιγμη απερνεργοποιεισα κ το τοιχος προστασιας που εχει αλλα κ παλι τιποτα...

Τι χρειαζεται να κανω για να μπει στο νετ..???

Σας ευχαριστω πολυ...!!!

Παιζει ρολο το web key lenght...Να ειναι 40-bit i 128-bit....?

Δημοσ.

Πως "βγάζει" το μακ σου ασύρματο δίκτυο;

Με πιο τρόπο συνδέεσαι στο internet; Μέσω κάποιου router ή συνδέεις το mak με κάποιο στικ μέσω κινητής τηλεφωνίας;

Επίσης, πως συνδέεις το Pc με τα win στο μακ; Με καλώδιο lan και έχει κάνει κοινόχρηστη σύνδεση στο μακ ή με καλώδιο από το pc στο ρούτερ;

Σόρυ αλλά από τα λεγόμενα σου δεν έβγαλα άκρη και αν δεν καταλάβουμε τι εννοείς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Απο Ethernet εχω νετ...Παιρνω νετ απο ρουτερ...Κ απο τις επιλογες που εχει το ιμακ μου βγαζει ασυρματο δυκτιο..Για να καταλαβεις μπαινει κανονικα το ιφονεν.....

Σε γιν δεν μπωρο να μπω...Κ κυριως σε σελιδες...Ενα προβλημα με τους κωδικους το ελυσα...Δεν βαζω κλειδι...Ειναι εκεινη την ωρα χωρις...

Δημοσ.

Ή εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ή κάτι συμβαίνει.

Τα win πως τα συνδέεις; Με καλώδιο ή ασύρματα;

Αφού έχεις δίκτυο ίσως να έχεις καρφώσει κατά λάθος ip ή να έχει κάποιο πρόβλημα με proxy ή κάτι άλλο.

Πάτα στα win τα πλήκτρα WINDOWS+R για να σου εμφανίσει την εκτέλεση.

Δώσε inetcpl.cpl και πάτα OK.

Πήγαινε στην καρτέλα Για προσωρημένους και πάτα Επαναφορά για να σου μηδενίσει τις ρυθμίσεις ιντερνετ.

Ξαναδώσε inetcpl.cpl και πήγαινε στην καρτέλα Συνδέσεις.

Πάτα Ρυθμίσεις LAN και τσεκάρισε το Αυτόματος εντοπισμός ρυθμίσεων. Φρόντισε να μην είναι τσεκαρισμένη η χρήση διακομιστή μεσολάβησης.

Τέλος, στα xp κάνε διπλό κλικ στο εικονίδιο με τις δύο οθόνες που είναι κάτω δεξιά και δείχνει την σύνδεση και πάτα Ιδιότητες, μετά κάνε διπλό κλικ στο TCP/IP και σιγούρεψε να είναι όλα στο αυτόματο.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο που αφιεωρεσες για το προβλιμα μου..Το ελυσα με τιν βοηθεια σου...Κ παλι ευχαριστω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...