Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις συνδεσα το pc με την οθονη της τηλεορασης (32 lcd) απο εκει γραφω τωρα δηλαδη και η οθονη αναβοσβηνει πολυ γρηγορα και συνεχεια.Τι μπορω να κανω;Μηπως φταει η καρτα γραφικων;

:)

Δημοσ.

Kαταρχας βγαλτο απο κει γιατι μπορει να σου καει η οθονη απο τις τοσες αυξομειωσεις του σηματος.

Κατα δευτερο δοκιμασε με αλλο HDMI.

Δημοσ.

Οχι δεν μπαινει σε stand-by απλα αναβοσβηνει πολυ γρηγορα δεν ξερω πως αλλιως να το πω

παντως απο τοτε που το εβγαλα εχω παρατηρησει πως υπολογιστης ειναι πιο αργος...βεβαια μπορει να ειναι και ιδεα μου

Δημοσ.

Μολις το ξαναδοκιμασα (απο εκει γραφω) με διαφορετικο καλωδιο και παλι αναβοσβηνει

υγ και πριν και τωρα vga καλωδιο χρησιμοποιω

Δεν αναβοσβηνει ακριβως (ουτε την προηγουμενη φορα) αλλα εμφανιζεται ενα μαυρο πλαισιο και φευγει πολυ γρηγορα ολο αυτο γινεται γυρω στισ 7 φορες το δευτερολεπτο και συνεχεια!

Δημοσ.

Ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου και ποια η καρτα γραφικων?

Μπορει κατι να παιζει με την καρτα γραφικων ειτε να χαλασε ειτε drivers γιατι για να λες οτι ειναι πιο αργος μαλλον εχει γυρισει τους drivers το μηχανημα.Η αναλυση πως ειναι?

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο το ειχα βαλει στο insomnia με μια foto (σε ενα θεμα για αναβαθμιση που ηθελα να κανω αν θυμασαι,που τελικα θα αργησει :D )

τελικα οχι δεν ειναι πιο αργος ο υπολογιστης (ιδεα μου ηταν) απλα κολλαγε (πιο πριν οχι τωρα) σε μια ταινια 720p

Η αναλυση μια χαρα ειναι

η καρτα γραφικων ειναι ati radeon hd 5450 1024MB

δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα το εχω συνδεσει 32αρα οθονη lcd hd ready

Α και κατι αλλο που μαλλον δεν εχει σημασια παλι τα εικονιδια καλυπτουν περισσοτερο χωρο στην επιφανεια εργασιας απο οτι στην κανονικη οθονη που εχω για το pc

Δημοσ.

Η αναλυση εχει παει απο μονη της στο 1360χ768 που ειναι το μεγιστο που μπορει να παει για αυτη την οθονη

Μολις την αλλαξα και εκτος του οτι βγηκε βλακεια δεν σταματησε να αναβοσβηνει και δεν καλυπτε και ολη την οθονη

Να σε ροτισω κατι...επειδη βρηκα πως καποιος ειχε παρομοιο προβλημα και οταν απενεργοποιεισε το overscan διορθωθηκε...

1ον τι ειναι το overscan; :D

2ον εχει σχεση με τηλεοραση ή με pc;

3ον πως το απενεργοποιω;

:D ομολογω πως το overscan δεν το ειχα ξαναακουσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...