Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλά ήθελα να ανοίξω ένα τοπικ για να αρχίσω να γράφω τα "παιχνίδια" που θα κάνω πάνω της, αλλα και για απορίες που μπορει να έχουν οι κάτοχοι της. οι δυνατότητες για overclock πάνω της φαίνονται απεριόριστες.. :rolleyes:

overview.jpg

Δημοσ.

Εδώ ένας ωραίος οδηγός για το BIOS της.

χεχε, έλεγα πριν να το ποστάρω αλλα καλύτερα να φτιάξουμε το δικό μας... κάτι μου λέει οτι ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι έχουν φτιάξει, και πώς να το ρυθμίσουν... βέβαια και γώ απο εκεί θα ξεκινήσω το διάβασμα :)

Δημοσ.

χεχε, έλεγα πριν να το ποστάρω αλλα καλύτερα να φτιάξουμε το δικό μας... κάτι μου λέει οτι ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι έχουν φτιάξει, και πώς να το ρυθμίσουν... βέβαια και γώ απο εκεί θα ξεκινήσω το διάβασμα :)

Καλορίζικη φίλε! Πές μας και το υπόλοιπο παιχνιδιάρικο σύστημα όμως :P

Δημοσ.

Mini-θηριο! Καλοριζικο!

ευχαριστώ :)

Καλορίζικη φίλε! Πές μας και το υπόλοιπο παιχνιδιάρικο σύστημα όμως :P

ευχαριστώ :) i5-2500k είναι το υπόλοιπο :P

λοιπόν είπα να παίξω για αρχή με τις έτοιμες ρυθμίσεις της μητρικής. αρχικά έκανα update το bios στην έκδοση 0902, απο εδώ: http://rog.asus.com/products/motherboards/Maximus_IV_GENE-Z.htm

και έπειτα δοκίμασα να bootάρω με το turbo mode στα 4600. δεν bootare. μετά δοκίμασα στα 4.2 και bootare μια χαρά. απο ότι βλέπω το vcore φτάνει μέχρι 1.37 με τις έτοιμες ρυθμίσεις της μητρικής. δεν έχω ιδέα αν είναι σταθερό βέβαια, θα το δοκιμάσω άλλη στιγμή γιατι ειναι αργά τώρα...

επειδή το θέμα ειναι για την μητρική και θέλω να το κρατήσω όσο γίνεται έτσι, και να μην λέμε μόνο για overclock μιας συγκεκριμένης cpu, έχει ένα πολύ ωραίο προγραματάκι για monitoring του συστήματος, το Probe II ... ορίστε και screenshot με το τι μπορεί να κάνει σε περίπτωση που κάποια τιμή ξεφύγει απο αυτό που θέλουμε :)

probeii.jpg

υ.γ το CPU fan είναι 0 rpm γιατι παίζει μέσω fan controller.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...