koproskylo1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Γεια σάς Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο κινητά και δεν ξέρω ποιο να επιλέξω. Μου αρέσει περισσότερο το samsung αλλά με προβληματίζει η απουσία φλας. θα είναι το πρώτο μου smartphone για αυτό θέλω την γνώμη σας στο πιο είναι πιο εύκολο στον χρήστη. Εσείς ποιο θα επιλέγατε; (μην προτείνεται πιο ακριβά μοντέλα δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους αν στα ιδία χρήματα θεωρείτε οτι υπάρχει κάποιο καλύτερο με χαρά θα σας ακούσω) Η χρήση του θα είναι αρκετή μεσα στην μέρα και θέλω μεγάλη οθόνη και αντοχή Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
tsourakis13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Samsung Galaxy S 249€...κατά τη γνώμη μου καλύτερο από το Plus...
naruto14 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Samsung Galaxy S 249€...κατά τη γνώμη μου καλύτερο από το Plus... Από που το συμπέρανες αυτό?
nikoskon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Galaxy S και από εμένα. Αν σε ενδιαφέρουν οι φωτό με φλας πας σε Neo(8MP+flash) αλλιώς παίρνεις το πιο γρήγορο S Plus (5MP w/o flash). Τσέκαρε και Optimus Black P970 της LG.
tsourakis13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Από που το συμπέρανες αυτό? βασικά αυτό είναι τι προτιμάς...εγώ προτιμώ καλύτερη GPU παρά 0.4 Ghz περισσότερα στον επεξεργαστή...επίσης δεν ξέρω αν έχει την ίδια υποστήριξη με το απλό galaxy...
naruto14 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 βασικά αυτό είναι τι προτιμάς...εγώ προτιμώ καλύτερη GPU παρά 0.4 Ghz περισσότερα στον επεξεργαστή...επίσης δεν ξέρω αν έχει την ίδια υποστήριξη με το απλό galaxy... Μπα εγώ προτιμώ τον επεξεργαστή. Ε λογικά θα έχει καλύτερη υποστήριξη μιας και είναι πιο καινούργιο...
nikoskon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχει την υποστήριξη του Galaxy S. Έχει επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς χρονισμένο υψηλότερα.
james_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 το nexus s εχει επεξεργαστη προηγουμενης γενιας ή οχι?
nikoskon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 το nexus s εχει επεξεργαστη προηγουμενης γενιας ή οχι? Σε ισχύ είναι ίδιο με το Galaxy S. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και την υποστηρίξη, μειονεκτεί αρκετά σε σχέση με το Galaxy S. Check my signature...
james_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 καταλαβα. αλλα το samsung s plus ειναι καλυτερο. απλα με ενδιαφερει το κινητο μου να παρει τo ice cream sandwich. ξερουμε αν το s plus θα το παρει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα