Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις εβγαλα μια prepaid card απο την αγροτικη και θαηθελα να ρωτησω τι ειναι το paypal ?Πρεπει να γινω καπου μελος(εκτος απο το e-bay που ειμαι ηδη μελος) και σε καθε αγορα πρεπει να δεινω εναν 16ψηφιο αριθμο που εχει η καρτα?Ευχαριστω

Δημοσ.

Μολις εβγαλα μια prepaid card απο την αγροτικη και θαηθελα να ρωτησω τι ειναι το paypal ?Πρεπει να γινω καπου μελος(εκτος απο το e-bay που ειμαι ηδη μελος) και σε καθε αγορα πρεπει να δεινω εναν 16ψηφιο αριθμο που εχει η καρτα?Ευχαριστω

το paypal ειναι απαραιτητο για να κανεις αγοραπωλησιες στο ebay. στην ουσια δεν ειναι ειναι τιπoτα αλλα απο ενα ιντερνετικο πορτοφολι.

αντι να κανεις τις συναλλαγες σου αμεσα μεσω πιστωτικης καρτας,χρησιμοποιεις το paypal σαν μηχανη πληρωμης. βεβαια το paypal για να ολοκληρωσει τη συναλλαγη θα πρεπει να του εχεις ορισει μια πιστωτικη καρτα ή στην περιπτωση σου την προπληρωμενη καρτα (αριθμος-ονομα-ημερομηνια ληξης και cvc). ολα τα στοιχεια στα εχει δωσει η αγροτικη. να σου ξεκαθαρισω οτι αυτα τα οριζεις στην paypal και πουθενα αλλου. μια και καλη και τελειωνεις.

τα θετικα οταν παρεμβαλεις το paypal στις αγορες σου ειναι οτι σου δινει ενα βαθμο ασφαλειας σε περιπτωση εξαπατησης οπως φυσικα και το ebay με τη σειρα του.

οπως καταλαβες οταν κανεις ολα τα παραπανω οπουδηποτε πλεον σου δινουν την επιλογη για αγορα μεσω paypal πλεον δεν δινεις κανενα αριθμο χρεωστικης, πιστωτικης ή προπληρωμενης καρτας αλλα μονο το email με το οποιο εγγραφηκες στο paypal.

οταν θελησεις να ολοκληρωσεις τη συναλλαγη τοτε και μονο τοτε σε περιβαλλον https (κωδικοποιημενο http πρωτοκολλο) θα σου ζητησει και τον κωδικο σου εκτος απο το mail για να επικυρωσεις μια αγορα.

επισης να σου πω οτι στο paypal δε φορτωνεις λεφτα τα χρηματα μετακινουνται ακαριαια την ωρα της συναλλαγης απο πιστωτικη στον αντιστοιχο paypal λογαριαμο του πωλητη. αν πουλησεις ομως κατι τα χρηματα θα ειναι στον paypal λογαριασμο σου και επιλεγεις εσυ αν θα μεταφερθουν σε πιστωτικη τραπεζικο λογαριασμο κτλ.

Δημοσ.

Το paypal δουλευει σαν μεσαζον και εξασφαλιζει την προστασια της πιστωτικης/χρεωστικης/προπληρωμενης καρτας σου (Γιατι δινεις τα στοιχεια της μονο στο Paypal και οχι σε καθε ενα πωλητη του ebay). Θα πρεπει να κανεις λογαριασμο και στο paypal φυσικα. Εκει δηλωνεις την καρτα 1 φορα μονο και μετα για καθε αγορα που γινεται μεσω paypal δεν εισαι αναγκασκενος να εισαγεις τα στοιχεια της καρτας καθε φορα.

Δημοσ.

Οκ.μολις εγεινα.Επισης διαβασα σε αλλα forum πρεπει να παω στην τραπεζα και να κανω κινιση λογαριασμου για μια μικρη χρεωση ισχυει?

Δημοσ.

Το paypal για να επιβεβαιωσει οτι η καρτα που του δηλωνεις ανηκει σε εσενα, θα σου κανει μια μικρη χρεωση (1 ευρω αν θυμαμαι καλα) και θα φαινεται στις κινησεις στις καρτας σου μαζι με ενα 4ψηφιο κωδικο που θα πρεπει να εισαγεις στο site του paypal. Για να μαθεις τον κωδικο αυτο μπορεις ειτε να παρεις τηλεφωνο στο τμημα καρτων της τραπεζας σου η να περιμενεις τον επομενο αναλυτικο λογαριασμο (αν εκδιδεται στην περιπτωση σου) που θα εκδοθει και θα τον γραφει μεσα η να δεις την χρεωση μεσω e-banking. Μετα την επιβεβαιωση το paypal σου επιστρεφει το ποσο της χρεωσης.

Δημοσ.

Μα μου ειρθε μαιλ που λεει οτι εγεινα μελος και καπου μου εχεις εναν μεγαλο κωδικο.Τωρα που ειμαι συνδεδεμενος στο paypal δεν μου λεει να βαλω πουθενα κανεναν 4ψηφιο αριθμο

Δημοσ.

Μα μου ειρθε μαιλ που λεει οτι εγεινα μελος και καπου μου εχεις εναν μεγαλο κωδικο.Τωρα που ειμαι συνδεδεμενος στο paypal δεν μου λεει να βαλω πουθενα κανεναν 4ψηφιο αριθμο

Φιλε μου αυτο θα γινει ΟΤΑΝ γινει η μετακινιση των χρημάτων σου! (επιβεβαίωση κάρτας)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...