Costas00F Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια, αντιμετοπιζω ενα μεγαλο προβλημα με τα γραφικα μου μετα απο εγκατασταση των Windows 7 professional 32bit σε λαπτοπ. Το προβλημα ειναι οταν κανω επανεκκινηση του υπολογιστη η οθονη ειναι μαυρη αλλα τα windows ξεκινανε κανονικα. Δεν μπορω να καταλαβω τι παει λαθος. Εχω κανει εγκατασταση των drivers απο intel αλλα παλι το ιδιο ειναι. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!!!!! Κανεις???????
Vaggelovich Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δοκιμασε να μπεις απο Safe mode στα Windows..Τι λαπτοπ ειναι,μερικα χρονια πριν υπηρχαν παρτιδες Gpu nVidia που ειχαν προβλημα , χαλαγαν και εδιναν μαυρη οθονη.Αν το προβλημα προεκυψε αμεσως μετα απο εγκατασταση win7 μαλον το προβλημα δεν ειναι hardware αλλα καποια ρυθμιση η ακαταλληλος driver.Σαν τελικη λυση βγαλε τη μπαταρια και κανε ενα Clear Cmos μπας και δεις ασπρη μερα..
Costas00F Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Καλα απο τα 15 ατομα που εχουν δει αυτο το μηνυμα κανεις δεν μπορει να με βοηθησει ?? Ημαρτων... Δοκιμασε να μπεις απο Safe mode στα Windows..Τι λαπτοπ ειναι,μερικα χρονια πριν υπηρχαν παρτιδες Gpu nVidia που ειχαν προβλημα , χαλαγαν και εδιναν μαυρη οθονη.Αν το προβλημα προεκυψε αμεσως μετα απο εγκατασταση win7 μαλον το προβλημα δεν ειναι hardware αλλα καποια ρυθμιση η ακαταλληλος driver.Σαν τελικη λυση βγαλε τη μπαταρια και κανε ενα Clear Cmos μπας και δεις ασπρη μερα.. Σε ευχαριστω φιλε μου για την ανταποκριση! Ειναι ενα asus F52Q και εχω εγκαταστησει χθες τα windows που ειπα πιο πανω. Απο τοτε οταν κανω επανεκκινηση του υπολογιστη μου βγαζει λαθος τον προσαρμογεα οθονης. Τι driver να βαλω?
Vaggelovich Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Καλα απο τα 15 ατομα που εχουν δει αυτο το μηνυμα κανεις δεν μπορει να με βοηθησει ?? Ημαρτων... και γαμw τα timing πριν μπεις στα Windows εχεις εικονα? Κανονικα πρεπει να χρησιμοποιησεις Drivers απο www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/F52Q/#download
Costas00F Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Κοιτα μπορεις να με βοηθησεις? Εχω απελπιστει ειλικρινα! Μην του δωσω καμια μπουνια στο τελος !
Vaggelovich Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 1)Αν μπορεις να μπεις safe mode πηγαινε στο device manager και κανε uninstall το παλιο driver,πριν κανεις ρεβοοτ ρυθμισε τη καρτα οθονης σαν Vga standard και κανε ρεβοοτ. 2)Βαλε τα driver απο τη σελιδα της Asus ->Ρεβοοτ www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/F52Q/#download
Costas00F Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Κοιτα ξεκιναω τον υπολογιστη και μετα ανοιγει δηλαδη ακουω τα windows οτι ξεκινανε αλλα η οθονη καταμαυρη. Μπαινω safe mode κανω απεγκατασταση-εγκατασταση των driver απο την asus για τα γραφικα. Mετα restart και οταν ανοιγει το pc το screen resolution ειναι 800x600.
Vaggelovich Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Κοιτα ξεκιναω τον υπολογιστη και μετα ανοιγει δηλαδη ακουω τα windows οτι ξεκινανε αλλα η οθονη καταμαυρη. Μπαινω safe mode κανω απεγκατασταση-εγκατασταση των driver απο την asus για τα γραφικα. Mετα restart και οταν ανοιγει το pc το screen resolution ειναι 800x600. ωραια κατεβασε τους οδηγους για win7 32bit κανε τους εγκατασταση μετα ρεβοοτ
Costas00F Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 το εκανα χιλιες φορες!! οταν κανει ρεβοοτ το ιδιο ειναι δηλαδη μαυρη οθονη και μετα safe mode η ιδια διαδικασια και ξανα ρεβοοτ και το αποτελεσμα 800x600!!!!!!!!!!!!! Εχω τρελλαθει με το κωλοpc.
Vaggelovich Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 το εκανα χιλιες φορες!! οταν κανει ρεβοοτ το ιδιο ειναι δηλαδη μαυρη οθονη και μετα safe mode η ιδια διαδικασια και ξανα ρεβοοτ και το αποτελεσμα 800x600!!!!!!!!!!!!! Εχω τρελλαθει με το κωλοpc. Στο Device manager τι λεει? δεν βλεπει τη καρτα? πηγαινε στο device manager->Display adapter->update driver->Browse computer for driver->pick from a list->διαλεξε τη καρτα γραφικων σου->ρεβοοτ
Costas00F Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Βλεπει μια Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family αυτο!
Vaggelovich Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Βλεπει μια Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family αυτο! πηγαινε στο device manager->Display adapter->update driver->Browse computer for driver->pick from a list->διαλεξε τη καρτα γραφικων σου->ρεβοοτ
Costas00F Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 βγαζει 4 επιλογες 3 mobile intel η μια της microsoft και μια standard vga graphic adapters.
Vaggelovich Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 βγαζει 4 επιλογες 3 mobile intel η μια της microsoft και μια standard vga graphic adapters. πατα να κανει εγκατασταση αυτη που λεει mobile intel και δες αν δεχεται αλλη αναλυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα