Προς το περιεχόμενο

androit flash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα ένα tablet pc 10” με λειτουργικό androit μπήκα στο mega.gr να δω κάποιες σειρές online αλλά δεν της άνοιγε ..

Στο androit market είδα ότι έχει το flash player που είναι free.αλλά δεν μαφηνει να το κατεβάσω γτ πρέπει να Κάνο εγγραφή και να δηλώσω μια κάρτα..υπάρχει αλος τρόπος να κατεβάσω το flash μπας και μου τρέξουν οι σειρές….

Δημοσ.

κινεζοταμπλετα? Τι επεξεργαστή εχει? Υπαρχει περίπτωση να μην υποστηρίζετε απο τον επεξεργαστή σου ακομα και αν το βρεις απο αλλου. Πηγαινε στο γοογλε και γραψε flash.apk

Δημοσ.

Δεν την δέχεται την έκδοση 11

Έχω Βάλη την 10.2 αλλά και πάλι τίποτα δεν μου ανοίγει και τα games στο facebook..

Δημοσ.

Σκέπτομαι να βάλω την 2.2 που παίζει flash και είναι πιο γρήγορη..γνωρίζει κανείς τον τρόπο πώς να το κανο android 2.2 ?

τωρα φοραει την 2.1

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής σου είναι arm 11 και αν δεν κάνω λάθος δεν υποστηρίζει flash.Επίσης σε androit 2.1 πάλι δεν έχει flash.Δεν κόβω το χέρι μου γιατί δεν το έχω δει από κοντά όμως δεν θα τρελαινόμουν κιόλας.Ψάξε στο google το μοντέλο σου ακριβώς πχ"superpad 2 froyo" ή "supepad i900r froyo"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...