Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα υπαρχει περιπτωση να το φτιαξω το λαπτοπ μου χωρις να χρειαστει να επισκευτω το καταστημα που το πηρα και να πληρωσω ενα σωρο ή να κατευθηνθω σε κατι καινουργιο??

Δημοσ.

Μπορείς να το ανοίξεις από κάτω και να το καθαρισεις; έτσι θα αποκλειστεί το να υπερθερμαινεται και αν συνεχίσει, θα είναι κάτι άλλο.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το καθαρισμα που ρωτησες πως γινεται παντως, με δικη σου ευθυνη παντα, το ανοιγεις ξεβιδωνοντας το λαπτοπ σου απο την πισω πλευρα φυσικα, ενω ειναι εκτος τροφοδοσιας, και υστερα με καποιο σπρευ συμπιεσμενου αερα [προσοχη οχι Swiffer] το καθαριζεις προσεκτικα και ομορφα...Για την ακριβεια τους ανεμιστηρες, και τα heatsink...

Επεξ/σία από mchls
Δημοσ.

το ξεβιδωσα και τραβιξα καταλαθος το πληκτρολογιο και ξεκολισε ενα καλωδιο που το δυνδεει με τη μητρικη και τωρα δεν δινει σημα το πληκτρολογιο.... καμια ιδεα?

Δημοσ.

Ρεεεεεεεε...

Σοβατα τωρα ; Τι θελω και μιλαω...

Τι καλωδιο ; Ανεβασε καμια φωτο ! ! ! Ελπιζω και ευχομαι να μην ηταν κολλημενο με καλαι και κολλητηρι και το κοψες τωραdevil.png devil.png devil.png

Δημοσ.

Ρεεεεεεεε...

Σοβατα τωρα ; Τι θελω και μιλαω...

Τι καλωδιο ; Ανεβασε καμια φωτο ! ! ! Ελπιζω και ευχομαι να μην ηταν κολλημενο με καλαι και κολλητηρι και το κοψες τωραdevil.png devil.png devil.png

το εχω βιδωσει τωρα παλι και δεν εχω χρονο να το ξαναανοιξω τωρα γτ εχω μια δουλεια και πρεπει να φυγω αλλα, θα ανεβασω φωτο απο το google που βρηκα απο το συγκεκριμενο λαπτοπ ,δεν ξερω αν βοηθαει αυτη η φωτο...:

http://i00.i.aliimg.com/img/pb/524/133/267/1284461965405_hz-myalibaba-web14_179.jpg

αυτο το μαυρο απο το πίσω μερος ξεκολισε

Δημοσ.

Δε ξεκολησε, απλά βγήκε από τη σύνδεση του! Κοίτα να βρεις που φιξαρει στη μητρική κ ξανά ένωσε το!

Και το κυριότερο, πρώτα ψάχνουμε για κάποιο manual(οδηγό) για αποσυναρμολόγηση του μοντέλου λαπτοπ που έχουμε και μετά ξεκινούμε την αποσυναρμολόγηση!

eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/supportMyProduct.do?service=EU#tab4;

Δημοσ.

πηρα τηλεφωνο σημερα στο πλαισιο για να τους πω για το αρχικο προβλημα που εχει το λαπτοπ το οποιο ειναι και το σημαντικοτερο και μου ειπαν οτι απο αυτα που τους λεω το πιθανοτερο ειναι να εχει καει η μητρικη.... ρωτισα τιμη για επισκευη αν τλκα ειναι η μητρικη το προβλημα λεει πως αν ειναι η μητρικη θα μου παει 500-600 ευρω ( που πιστευω δεν αξιζει), μου ειπε ομως οτι για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι μητρικη να το παω απο εκει να το δουν αν και δεν θελω να πληρωσω για να το δουν και να μου πουν τλκα οτι για να φτιαχτει εκτος απο τα 35 ευρω μονο που το ειδαν θελουν και αλλα 500-600 ευρω...... Τωρα οσο για την ψυκτρα που μου ειπαν εδω μεσα καποια ατομα δεν νμζω να ειναι γιατι δεν αντιμετωπιζα καποιο ιδαιτερο προβλημα με θερμοκρασιες οταν λειτουργουσε, ασ πουμε αν ηταν θεμα σκονης ή ψυκτρας δεν θα επεζε ουτε τα games θα εσβινε...οποτε δεν νμζω να φταιει αυτο μαλλον μητρικη θα ειναι....εσεις τι λετε???? ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...