Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα εχω ένα προβλημα με το λαπτοπ μου τις τελευταιες μερες κατά την εκκινηση κολουσε αφανταστα και επρεπε να τον ανοιξω και να τον κλεισω πολλες φορες για να κανει εκκινηση …και ανοιγε μετα από πολλες φορες……σκευτικα ότι θελει φορματ και ειπα να κανω ένα φορματ, όμως δεν αναγνωριζε τα cd των windows που εχω…και μεσα στον υπολογιστη εδειχνε μονο των σκληρο δισκο και όχι τον οπτικο δισκο..,δεν ξερω γιατι? Μετα ψαχτηκα λιγο για να κανω φορματ μεσα από usb και βρηκα ακρη και εχθες δοκιμασα , πατισα να γινει το φορματ αρχικα ξεκινησε μια χαρα εκανα το φορματ εσβισε ολα τα προηγουμενα αρχεια του λαπτοπ και συνεπως και το προηγουμενο λογισμικο που ειχα για να περασει το νεο λογισμικο…..ομως μολις εφτασε στο σημειο που τελειςνει το φορματ και παει για αντιγραφει του λογισμικου του νεου εσβισε ο υπολογιστης , και αυτό το δοκιμασα πολλες φορες και εκανε το ιδιο εκλεινε σε καποιο σημειο δλδ …..δν ξερω τι είναι και θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι χρειαζομαι το λαπτοπ για την δουλεια μου και ειμαι πραγματικα σε απογνοση …… παρακαλω θα ηθελα να με βοηθεσετε !!!! ευχαριστω εκ των προτερον!!

Δημοσ.

Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες όπως ποιο μοντέλο είναι το laptop σου τι Windows έχει κλπ για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

Δημοσ.

ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχει κατι εσωτερικο..... το λαπτοπ ειναι μοντελο toshiba satellite A210-1AO και ειχα τα βιστα τα εργοστασιακα μεσα και το φορματ που επιχειρησα εχθεσ ηταν με τα xp επειδη εχω φλασακι 2gb και δν ειχα για τα win7 h ta vista χωρο......και εγινε αυτο που σας ειπα δοκιμασα εκανε το φορματ εσβισε δλδ τα παντα και πανω που πηγε να αντιγραωει τα xp εσβισε και αυτο το εκανε οσεσ φορεσ το προσπαθησα..... υποθετω οτι ειναι καποιο εσωτερικο προβλημα, απλα το θεμα ειναι οτι πριν μετα απο καποιες προσπαθιεσ εστω ανοιγε με τα vista τωρα που δν γινετε το φορματ και εχουν σβιστει τα παντα απο το σκληρο ειναι σαν να μην το εχω το pc...αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ηταν πολυ χρησιμο γιατι ειμαι σε απογνοση και ειμαι ετοιμοσ ακομα και για αγορα καινουργιου τον χρειαζομαι....ευχαριστω προκαταβολικα....

Δημοσ.

Το laptop οσο δουλευει.. ειδικα μετα απο ωρα, οταν το κουμπας απ'εξω ειναι πολυ ζεστο? Το εχεις καθαρισει απο σκονες ποτε? Ποσα χρονια το εχεις?

Δημοσ.

Για σας,

'Εχω ένα Laptop Hp Pavilion dv5-1010ev αποφάσισα μετα απο τρία χρόνια να το ανοίξω και να καθαρήσω το ανεμνηστιράκι.

Το άνοιξα λοιπόν,το καθάρησα και το έκλησα.

Νά το πρόβλημα,οταν πατάω το power button το μονο που κανει ειναι οτι μου αναβωσβήνει το λαμπάκι ενέργειας (ενας κεραυνος) και μετά τιποτα.το ξανα-άνοιξα και τα κοίταξα ολα μέσα αλλα δεν είδα να πάει κατι στραβά η να έχω ξεχάσει κάτι να συνδέσω.Δεν μπορω να καταλαβω τι έγινε.Κρίμα και το Laptop.

Λίγη βοήθεια.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημερα εχω ένα προβλημα με το λαπτοπ μου τις τελευταιες μερες κατά την εκκινηση κολουσε αφανταστα και επρεπε να τον ανοιξω και να τον κλεισω πολλες φορες για να κανει εκκινηση …και ανοιγε μετα από πολλες φορες……σκευτικα ότι θελει φορματ και ειπα να κανω ένα φορματ, όμως δεν αναγνωριζε τα cd των windows που εχω…και μεσα στον υπολογιστη εδειχνε μονο των σκληρο δισκο και όχι τον οπτικο δισκο..,δεν ξερω γιατι? Μετα ψαχτηκα λιγο για να κανω φορματ μεσα από usb και βρηκα ακρη και εχθες δοκιμασα , πατισα να γινει το φορματ αρχικα ξεκινησε μια χαρα εκανα το φορματ εσβισε ολα τα προηγουμενα αρχεια του λαπτοπ και συνεπως και το προηγουμενο λογισμικο που ειχα για να περασει το νεο λογισμικο…..ομως μολις εφτασε στο σημειο που τελειςνει το φορματ και παει για αντιγραφει του λογισμικου του νεου εσβισε ο υπολογιστης , και αυτό το δοκιμασα πολλες φορες και εκανε το ιδιο εκλεινε σε καποιο σημειο δλδ …..δν ξερω τι είναι και θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι χρειαζομαι το λαπτοπ για την δουλεια μου και ειμαι πραγματικα σε απογνοση …… παρακαλω θα ηθελα να με βοηθεσετε !!!! ευχαριστω εκ των προτερον!!

Επειδη τα ''πιασε να δεις αν καιει'' ειναι υποκειμενικα και κομπογιαννιτικα κατεβασε αυτο http://www.piriform.com/speccy/download/standard , τρεχτο και ποσταρε μας μια φωτο, να σου πουμε, αν εισαι καλα ή οχι στις θερμοκρασιες σου! ! !

Για σας,

'Εχω ένα Laptop Hp Pavilion dv5-1010ev αποφάσισα μετα απο τρία χρόνια να το ανοίξω και να καθαρήσω το ανεμνηστιράκι.

Το άνοιξα λοιπόν,το καθάρησα και το έκλησα.

Νά το πρόβλημα,οταν πατάω το power button το μονο που κανει ειναι οτι μου αναβωσβήνει το λαμπάκι ενέργειας (ενας κεραυνος) και μετά τιποτα.το ξανα-άνοιξα και τα κοίταξα ολα μέσα αλλα δεν είδα να πάει κατι στραβά η να έχω ξεχάσει κάτι να συνδέσω.Δεν μπορω να καταλαβω τι έγινε.Κρίμα και το Laptop.

Λίγη βοήθεια.

Ευχαριστώ.

Φιλε, αντεγραψε το ποστ που μολις εκανες, και καν 'το επικολληση στο νεα θεμα που πρεπει να ανοιξεις, και για σεβασμο προς το θεμα του παιδιου GT-MAN, και προς τους κανονες του φορουμ, καθως και για να παρεις περισσοτερες απαντησεις, μιας και εδω θα μπερδευτουμε και με τους δυο σας μαζι! ! !

Δημοσ.

Επειδη τα ''πιασε να δεις αν καιει'' ειναι υποκειμενικα και κομπογιαννιτικα κατεβασε αυτο http://www.piriform.com/speccy/download/standard , τρεχτο και ποσταρε μας μια φωτο, να σου πουμε, αν εισαι καλα ή οχι στις θερμοκρασιες σου! !

Να κατεβάσει αυτό και να ποσταρει μία φωτό (screenshot) με τις θερμοκρασίες.....μάλιστα. διαβασες καθόλου τα ποστ του; έχει κάνει φορματ το οποίο δεν ολοκληρώθηκε καν και δεν μπουταρει. Οπότε σε ποια ακριβώς Windows θες να εγκαταστήσει και να τρέξει το πρόγραμμα που του λες και πως να σου τραβήξει και screenshot;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Να κατεβάσει αυτό και να ποσταρει μία φωτό (screenshot) με τις θερμοκρασίες.....μάλιστα. διαβασες καθόλου τα ποστ του; έχει κάνει φορματ το οποίο δεν ολοκληρώθηκε καν και δεν μπουταρει. Οπότε σε ποια ακριβώς Windows θες να εγκαταστήσει και να τρέξει το πρόγραμμα που του λες και πως να σου τραβήξει και screenshot;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ουτε καν!tongue.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...