Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πήρα ενα psp 3003 απο έναν φίλο, και θέλω να ξεκινίσω τις διαδικασίες για να παίζω παιχνίδια απο τη memory. Έτσι, πήγα να ψάξω για αγορά adaptor απο microSDHC (οπου έχω και στο κινητό μου για να γλειτώσω κάποια λεφτά) σε Pro Duo/duo για PSP.Στο laptop και στο PC μου, έχω card readers,αλλά δε γράφει τίποτα κανένα απο τα 2 για memory stick pro duo/duo.. Κάπου στα description του πωλητή του adaptor, βλέπω το εξής:

"In order to copy or delete data directly, insert CR-5400 (το όνομα του adaptor) in your card reader. Don’t take out the microSD(HC) cards and perform write operations on the single card. Your data will be corrupt"

Σε αυτή την περίπτωση θα μπορώ να περάσω παιχνίδια απευθείας μέσω σύνδεσης USB του PSP με το PC, ή θα πρέπει να αγοράσω και adaptor απο pro duo/duo σε USB ή κάποια άλλη μορφή??

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

1) παρε απο ελληνικο καταστημα

2) γραφουν αν εχει ανταπτορα ή οχι. (τον χρειαζεσαι αναγκαστικα αν παρεις Μicro sd)

3) θα εχεις μονιμα την καρτα στο psp και θα αγορασεις ενα καλωδιακι usb για να το συνδεεις στο pc ετσι ωστε να μην βαζεις βγαζεις την καρτα και την βαζεις σε card reader.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ. Οποτε δεν υπαρχει λογος να αγορασω reader εφοσον με το usb μπορω να τα φορτωσω απευθειας. Οσων αφορουνται τα ελληνικα καταστηματα, πηγα μια βολτα απο ενα επωνυμο μαγαζι, και ειδα 16gb mini sd με adaptor για duo/duo pro 75 ευρω. Ενω απο το internet βρηκα 2 MiniSD 8GB και τον adaptor 15-17 ευρω....Οποτε εαν δεν γυρισουν οι τιμες στα σημερινα δεδομενα δεν ξαναπαω σε ελληνικο καταστημα για τετοια θεματα...Αλλα ξεφευγουμε απο το θεμα. Ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Προσεξε καλα τι καρτα θα αγορασεις δηλαδη τι μαρκα. Τι εννοω, Εγω ειχα μια SONY memory stick duo pro 8GB η οποια ετρεχε τα παιχνιδια μια χαρα. Αγορασα μια Sandisk duo pro 8GB σε προσφορα απο το γκετιτναου 15ευρω αλλα καμια σχεση με αυτη της SONY γιατι εχω και μια φωτογραφικη SONY και ηθελα να βαλω την πρωτη καρτα εκει για να τραβαω μεγαλα video. Δοκιμασα την Sandisk στο PSP με απογοητευτικα αποτελεσματα. Προφανως δεν εχει γρηγορο transfer rate και τα περισσοτερα παιχνιδια που δοκιμασα κολλανε ειδικα αν ειναι μεγαλα σε μεγεθος και εχουνε απαιτησεις. Ειναι παρα μα παρααααα πολυ αργη σε σημειο που να καθιστα το gameplay αδυνατο. Πειραματα με adaptors δεν ξερω να σου πω αλλα αυτο που θα σε συμβουλευα ειναι να βρεις να αγορασεις μια καρτα τουλαχιστο 8GB (16 αν ειναι ακομη καλυτερα - για 4 δεν το συζητω καν) της SONY. Υπαρχουν δυο ειδη απ οτι ειδα στο σκρουτζ μια SONY MS DUO PRO και μια SONY MS DUO PRO HG. Εγω εχω την μαυρη (οχι HG) και με αυτη τα παιχνιδια τρεχουν κανονικα. Επισης αυτη η καρτα ερχεται με adaptor για pc για να μπαινει στην card reader θυρα του laptop η του pc αν εχεις. Βεβαια μπορεις να μεταφερεις τα παιχνιδια απευθειας στο PSP μεσω usb connection. ΑΝ θες αλλη μαρκα θα σε συμβουλευα να ψαξεις παραπανω το θεμα σε καποιο ξενο φορουμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...