Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

αφού ολοκλήρωσα την σύνθεση του νέου μου pc, που είναι το παρακάτω, θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για την αγορά οθόνης!!

AMD A8-3850 2.9 GHz Quad Core Socket FM1

MSI Socket FM1 A75MA-G55

Corsair Vengeance LP 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz

Crucial 64GB M4 CT064M4SSD2 Solid State Drive SATA SSD 2.5''

Corsair Power Supply 500W

Thermaltake Commander MS-I VN400A1W2N Middle Tower

LG DVD±RW GH22NS70

Το pc προορίζεται για χρήση internet - officework και όσο αναφορά την οθόνη μετά από κάποια topics που διάβασα είδα ότι είναι πολλοί αυτοί που προτείνουν τις παρακάτω:

Dell U2312HM Ultrasharp 23¨ Wide LED

Dell Ultrasharp U2311H

Οι τιμές τους βέβαια είναι λίγο τσιμπημένες, σκεφτόμουν να δώσω έως 120-140ευρώ αλλά γενικά πιστεύω πως για την οθόνη αξίζει να δώσεις και κάτι παραπάνω.

Στο τωρινό μου pc έχω μία LG1943T(19"), μήπως αν θα πάω στις 23" θα είναι λίγο μεγάλη και κουραστική για το μάτι που έχει συνιθίσει στις 19" ???

Δημοσ.

Παιδιά με ξεχάσατε, ποια από τις 2να πάρω?

Dell U2312HM Ultrasharp 23¨ Wide LED

Dell Ultrasharp U2311H

Θα είναι υπερβολική η διαφορά από 19" σε 23", μήπως θα κουράζει?

Το καταλαβαίνω ότι βαρεθήκατε να απαντάτε για τις DELL αλλά βοηθήστε με και μένα!

Ευχαριστωω..

Δημοσ.

Θα συνηθησεις ανετα.Απο 19 πηγα σε 24 και πραγματικα ειδα το φως μου.

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση..Είσαι ο μόνος και μάλλον και ο τελευταίος που μου απαντάει!! :whistle:

απλά σκέφτομαι την 23άρα στο γραφείο και αγχώνομαι..γιαυτό θέλω να μου πουν όσοι έχουν 23+ Monitors την άποψη τους!

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση..Είσαι ο μόνος και μάλλον και ο τελευταίος που μου απαντάει!! :whistle:

απλά σκέφτομαι την 23άρα στο γραφείο και αγχώνομαι..γιαυτό θέλω να μου πουν όσοι έχουν 23+ Monitors την άποψη τους!

Eγω εχω την 2311 η μεταβαση εγινε απο 19αρι 4:3 1280*1024 συνηθιζετε γρηγορα ειναι αρκετα πιο ξεκουραστη (ετσι μου φενετε εμενα τουλαχιστον) και εχει αρκετα καλυτερα χρωματα σε σχεση με το προηγουμενο μονιτορ που ειχε γινει και calibration

Δημοσ.

Ακούω όλους να λένε για calibration..Θέλω να ρωτήσω τί είναι το calibration και πως γίνεται?

Δημοσ.

Ακούω όλους να λένε για calibration..Θέλω να ρωτήσω τί είναι το calibration και πως γίνεται?

Απλοϊκά είναι η ρύθμιση της οθόνης ώστε να αποδίδει τα μέγιστα. Το χρειάζεσαι -κατ εμέ- μόνο αν είσαι κολλημένος με την τελειότητα, αν είσαι επαγγελματίας ή αν έχεις αγοράσει καμιά πλάσμα τηλεόραση πάνω από 1500 ευρώ. Όλες οι οθόνες μια χαρά μπαίνουν στην πρίζα και δουλεύουν. Κάτι ξέρουν οι κατασκευαστές.

• Like 1
Δημοσ.

Απλοϊκά είναι η ρύθμιση της οθόνης ώστε να αποδίδει τα μέγιστα. Το χρειάζεσαι -κατ εμέ- μόνο αν είσαι κολλημένος με την τελειότητα, αν είσαι επαγγελματίας ή αν έχεις αγοράσει καμιά πλάσμα τηλεόραση πάνω από 1500 ευρώ. Όλες οι οθόνες μια χαρά μπαίνουν στην πρίζα και δουλεύουν. Κάτι ξέρουν οι κατασκευαστές.

Στις TN Οθονες η διαφορες ειναι η μερα με τη νυκτα στο 95% τον μοντελων - ετσι και αλλιως το calibration tool αγοραστηκε μεσο ομαδικης -

Στην dell υπηρχαν διαφορες αλλα οχι οσο στα ΤΝ monitor Που ειχα πριν(ετσι και αλλιως βαζοντας διπλα διπλα την dell με τα παλια Monitor η διαφορα ηταν ενφανης

Δημοσ.

Στις TN Οθονες η διαφορες ειναι η μερα με τη νυκτα στο 95% τον μοντελων - ετσι και αλλιως το calibration tool αγοραστηκε μεσο ομαδικης -

Στην dell υπηρχαν διαφορες αλλα οχι οσο στα ΤΝ monitor Που ειχα πριν(ετσι και αλλιως βαζοντας διπλα διπλα την dell με τα παλια Monitor η διαφορα ηταν ενφανης

στην οθόνη που έχω τώρα LG w1942t πώς μπορώ να κάνω calibration?

Δημοσ.

Ψαχνοντας στο νετ για settings στα οποια εχουν καταληξει καποιοι που την ειχαν και εκαναν calibration... Δεν νομιζω να βρεις βεβαια..Για την u23111 θα βρεις σε site οπως tftcentral, flatpanelsHD.. εκει θα βρεις και ετοιμα profiles..

Και κατι ασχετο...Εγραψες το πρωτο μηνυμα 3 και 10 το πρωι, και μετα απο λιγοτερο απο ωρα εγραψες ξανα λεγοντας πως κανεις δεν απανταει..Δεν νομιζεις οτι βιαστηκες πολυ? :rolleyes: δεν νομιζω να υπαρχει καποιος εδω μεσα που να καθετε 24/7 στο ινσομνια και να παρακολουθει το καθε θεμα που ανοιγει.. ;)

Δημοσ.

στην οθόνη που έχω τώρα LG w1942t πώς μπορώ να κάνω calibration?

αρχικα θες κατι τετοιο καθε οθονη θελει δικο τις calibration γιατι παιζει ρολο καρτα γραφικων οδηγοι και ακομα ιδιες οθονες μπορει να παρουν διαφορετικα αποτελεσματα για να αποδωσουν το ιδιο (διαφορετικο rev πχ) αρα με τα ετοιμα ναι μεν μπορει να κανεις δουλεια αλλα μπορει να τα κανεις και χειροτερα

Δημοσ.

Και κατι ασχετο...Εγραψες το πρωτο μηνυμα 3 και 10 το πρωι, και μετα απο λιγοτερο απο ωρα εγραψες ξανα λεγοντας πως κανεις δεν απανταει..Δεν νομιζεις οτι βιαστηκες πολυ? :rolleyes: δεν νομιζω να υπαρχει καποιος εδω μεσα που να καθετε 24/7 στο ινσομνια και να παρακολουθει το καθε θεμα που ανοιγει.. ;)

H πρώτη: Δημοσίευση 10 Νοέμβριος 2011 - 02:10 πμ

Η δεύτερη: Δημοσιεύθηκε 10 Νοέμβριος 2011 - 02:59 μμ

Σε μπέρδεψαν μάλλον τα π.μ. και μ.μ. ;)

Σευχαριστώ για την απάντηση πάντως. Ελπίζω να βρω και για την h2312hm στην οποία τελικά θα καταλήξω..

Δημοσ.

H πρώτη: Δημοσίευση 10 Νοέμβριος 2011 - 02:10 πμ

Η δεύτερη: Δημοσιεύθηκε 10 Νοέμβριος 2011 - 02:59 μμ

Σε μπέρδεψαν μάλλον τα π.μ. και μ.μ. ;)

Σευχαριστώ για την απάντηση πάντως. Ελπίζω να βρω και για την h2312hm στην οποία τελικά θα καταλήξω..

Οπως ειπα και παραπανω και να βρεις δεν σημαινει οτι θα ειναι σωστα για την οθονη σου εδω με διαφορετικο driver και βγαζει διαφορετικα profile το tool

Δημοσ.

H πρώτη: Δημοσίευση 10 Νοέμβριος 2011 - 02:10 πμ Η δεύτερη: Δημοσιεύθηκε 10 Νοέμβριος 2011 - 02:59 μμΣε μπέρδεψαν μάλλον τα π.μ. και μ.μ. ;) Σευχαριστώ για την απάντηση πάντως. Ελπίζω να βρω και για την h2312hm στην οποία τελικά θα καταλήξω..

κοιτα να δεις ποσο ευκολα την παταει κανεις.. :o Και εσυ ακριβως μετα απο 12 ωρες εγραψες? :P

Σιγουρα θα βρεις, και στα ιδια κιολας site που σου ειπα. Δεν εχουν μεγαλες διαφορες οι ρυθμισεις των 2 site...καπου ειχα βρει προτεινομενες ρυθμισεις που ειχαν μεγαλυτερη αποκλιση..Τις ειχα αναφερει σε εναν συμφορουμιτη αλλα τελικα δεν εμαθα ποιες τον βολεψαν περισσοτερο.. :D

Οπως ειπα και παραπανω και να βρεις δεν σημαινει οτι θα ειναι σωστα για την οθονη σου εδω με διαφορετικο driver και βγαζει διαφορετικα profile το tool

Εχεις δικιο..Γενικα παιζεις με τις ρυθμισεις και με τα προφιλ μεχρι να βρεις αυτο που σου ταιριαζει περισσοτερο, εκτος φυσικα και αν μπορεις να αγορασεις η δανειστεις κανενα spyder οπως ανεφερες, οποτε εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα..Ειναι και οι απαιτησεις του καθενα..Μερικοι δουλευουν τις οθονες οπως ερχονται απο το εργοστασιο.Αν και σχεδον παντα ειναι απαραιτητη η μειωση της φωτεινοτητας.

Δημοσ.

Σίγουρα είναι και λίγο υποκειμενικό το πως θες να είναι η οθόνη σου και πρέπει να τις δεις και μόνος σου. Όσο για το spyder που πρότεινες μου είναι λίγο δύσκολο να δώσω και άλλα χρήματα γιαυτόν τον λόγο.Θα τα βρω μόνος μου :-D !! Απλά έλεγα να βρω κάποιο έτοιμο προφίλ, να το χρησιμοποιήσω και σαν μπούσουλα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...