Προς το περιεχόμενο

Υψηλό Cpu usage se idle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, έχω ένα σύστημα με win7 64 kai cpu i5 2500 stock se mb gigabyte. Δεν έχω κάποιο εμφανες πρόβλημα, αλλα τυχαία στον task manager ενώ στο

boot το cpu usage ειναι 1-2% για κάποια ώρα μετά με όλα τα προγράμματα κλειστά μένει κολλημένο στο 24-25%. Όποια συμβουλή καλοδεχούμενη.

Βάζω και 2 φωτο (στον task manager το αποτελεσμα είναι το ίδιο και όταν κλεινω τον Opera)

post-88858-0-39578300-1320878551_thumb.jpg

post-88858-0-56936800-1320878569_thumb.jpg

Δημοσ.

Χωρίς να μπορώ να θυμηθώ ποιο process είναι μετά από φορμάτ και μόνο όταν το πισι σου είναι idle τότε τα windows 7 χρησιμοποιούν την cpu σου για να κάνουν μια διεργασία (αυτήν την οποία και δε μπορώ να θυμηθώ το πρόβλημα).

Αυτό συνήθως σταματάει μετά από 3-4 ώρες αναλόγως και το πισι και δεν ξανατρέχει ποτέ.

Οπότε αν έκανες τώρα φορμάτ και απλά δεν το έχεις αφήσει να τρέξει κάνα 2 μέρες, τότε πολύ πιθανόν να είναι αυτό και να μην έχεις κάποιο θέμα.

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει φορματ πρόσφατα. Η φώτο είναι με όλα τα προγράμματα κλειστά και cpu πάλι καρφωμένο στο 25%

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα. Δεν μπορώ αυτή την στιγμή να απαντήσω στο "πρόβλημά" σου καθώς δεν το έχω ψάξει. Και λέω δεν το έχω ψάξει αφού συμβαίνει και σε μένα ακριβώς το ίδιο.

Έχω ένα laptop με i3 2310Μ. Κι εμένα λοιπόν σε άκυρα σημεία, και ενώ το pc είναι θεωρητικά σε idle, η cpu μου ανεβαίνει σταθερά στο 25% για 10-15sec. Και σε μένα όμως το task manager δεν δείχνει κάτι. Μετά ηρεμεί και δώστου μετά από λίγο πάλι τα ίδια.

Μπορεί να πω κοτσάνα, αλλά μήπως έχουν κάποια εντολή οι Sandy Bridge που το προκαλεί αυτό; Το λέω αυτό γιατί δεν το έχω συναντήσει σε άλλο pc.

Αν λέω μπαρούφα παρακαλώ να δείξετε επιείκεια :mrgreen:

Δημοσ.

Στην διαχειρηση εργασιων, στις Επιδοσεις, κατω-κατω γραφει Εποπτεια Πορων...

Παενε μια εκει, και δες αναλυτικα τι καταβροχθιζει την επεξεργαστικη ισχυ...

Ελπιζω να μην εχεις συνδεδεμενο εξωτερικο σκληρο WD την ωρα που αγγιζει το 25%! ! !

Δημοσ.

Παιδιά κατασκοπεύω το pc και επαληθεύω ότι για κανα 10 λεπτο ειναι χρήση cpu 1-2%, και μετά από 10 λεπτά πάει στο 25% χωρίς κανένα επιπλέον proccess να ανοίγει! Κάτι πολύ μυστήριο τρέχει...

Δημοσ.

Βαλε κανα spyware!Εγω παλια σε lap-top του 2006 με win χp που του χα το εκανε αυτο.Ημουν τιγκα σε spyware και ετρεχαν πουστ1κ3ς διεργασιες! :devil:

Δημοσ.

Θα ψάξω για spyware σήμερα, χρησιμοποιώ μtorrent και πάιζει να έχω κολήσει τπτ περίεργα(το Comodo δεν θα έπρεπε να το συλλήψει?). Ποιό προτείνετε να κατεβάσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...